Vejl. Udsalgspris

kr 3.800,00

(VAT)
Nærbillede forfra af SA-SW3
Nærbillede forfra af SA-SW3-højttaler
Vinklet billede af SA-SW3-højttaler
Nærbillede fra siden af SA-SW3-højttaleren
SA-SW3-højttaleren set bagfra
Føl den dybe baskraft

Den kompakte, trådløse subwoofer SA-SW3 giver vores hjemmebiografsystem og soundbar mere bas, så du får en bedre film- og musikoplevelse. Glæd dig over højere, klarere bas, som giver en mere biograflignende surroundlydoplevelse.


Fyldig og dyb bas

En 200 W dyb bas fra en kraftig 160 mm driver i denne basrefleks-subwoofer gør, at alt du ser og hører rammer med større effekt. Føl den tordnende rumlen og de tunge basrytmer uden forvrængning. Du kommer til at høre klarere stemmer og ekstra lydkvalitet, så soundtracket bliver fuldstændigt autentisk.

Retningsuafhængigt blokdesign

Vores hjemmebiografsystem, soundbar og ekstrahøjttalere er blevet designet under det samme retningsuafhængige blokkoncept. Designet bag SA-SW3 er perfekt tilpasset de systemer. De sofistikerede rundede kanter repræsenterer en enkelt, massiv blok, som spreder lyden bredt. Kombinationen af overdådige materialeteksturer understreger tilknytningen til ethvert stuemiljø.

Teknologier til førsteklasses lydkvalitet
Gennemskåret billede af Σ Magnetic Circuit-struktur
Σ Magnetic Circuit giver dyb, kraftig bas

Sonys egenudviklede teknologi Σ (sigma) Magnetic Circuit giver dyb, kraftig bas ved at maksimere den magnetiske kraft, som driver stemmespiralen. I modsætning lader konventionelt formede kredsløb meget af den magnetiske kraft strømme væk.

Nærbillede af Separated Notch Edge
Separated Notch Edge

En anden af vores egenudviklede teknologier, Separated Notch Edge, giver bedre lodret amplitudesymmetri, som er afgørende for klar lyd. Det opnår den med koncentriske skæringer ved kanten, som hjælper med at kontrollere kraftpåvirkningerne i og uden for membranens kant.

Wi-Fi-ikon
Nem opsætning

Tænd blot for SA-SW3-subwooferen, så opretter den selv en trådløs forbindelse til dit hjemmebiografsystem eller din soundbar. Nemt og hurtigt, og der er intet rod med kabler.

Specifikationer og funktioner

Få endnu mere ud af dit hjemmebiografsystem og din soundbar. Denne trådløse subwoofer giver dig en mere biograflignende surroundlyd med 200 W fyldig og kraftfuld bas fra en 160 mm driverenhed.
  • 200 W fyldig og kraftfuld bas fra en 160 mm driverenhed

  • Basreflekshøjttaler til dybere bas

  • Σ Magnetic Circuit giver en dyb, klar bas med mindre forvrængning

  • Trådløs tilslutning for nem opsætning

  • Førsteklasses design, der passer til vores hjemmebiografsystem og soundbar

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser

Brugerne siger