Fyldt med lyse ideer

Sony har designet den stablede fuldformat CMOS-billedsensor med integreret hukommelse til det højtydende α9. Resultatet er et mindre og lettere professionelt kamera, der indeholder færre ressourcer .

En ny definition af kameraer med udskifteligt objektiv

På trods af store fremskridt inden for digital billedbehandling har mekaniske begrænsninger indskrænket fordelene for brugere af digitale SLR-kameraer til relativt små forbedringer i størrelse og funktioner.
Nu er Sony med sin banebrydende innovation brudt ud af disse rammer for at definere fremtiden for kameraer med udskifteligt objektiv på en helt ny måde. Exmor RS, verdens første 35 mm stablede fuldformatbilledsensor med integreret hukommelse, har opnået hastighed og ydeevne, der langt overgår andre modellers og med brug af færre ressourcer.

Exmor RS. Evolution i bevægelse
Exmor RS. Evolution i bevægelse

Sensoren i α9 leverer store fremskridt i ydeevne og billedkvalitet ved at give klippefast AF, lydløs og vibrationsfri kontinuerlig optagelse ved op til 20 fps og blackout-frisøger.

35 mm stablet CMOS-sensor i fuldformat med integreret hukommelse

En sensor, der er skabt til at yde 

Den nye stablede CMOS-sensor i α9 leverer professionel ydelse uden begrænsningerne i konventionelle digitale SLR-kameraer.
Branchens første stablede sensor med høj hastighed giver fuldformatbilleder med ca. 24,2 effektive megapixel ved op til 20x udlæsningshastigheden takket være integreret hukommelse i stablen. 

[1] Hurtigt signalbehandlingskredsløb [2] Pixelområde [3] Billedgenerator [4] Integreret hukommelse

Gør mere. Med meget mindre.

α9 fylder alle funktionerne fra et konventionelt digital-SLR-kameras spejl, mekaniske lukker, AF-sensor og optiske søger ind i den revolutionerende Exmor RS-billedsensor, samtidig med at kameraets fysiske størrelse og vægt er markant reduceret. 

Kraftfuldt og nemmere at pakke
Kraftfuldt og nemmere at pakke

Med Exmor RS-sensoren er α9 ca. 20 % mindre på alle tre ledder end et konventionelt fuldformat DSLR som den første fuldformatmodel fra Sony, α900. Nemmere end nogensinde at tage med.

α9 vidner om Sonys engagement i funktionalitet og billedkvalitet samt større mobilitet ved optagelser. Udviklingen af en 35 mm fuldformat CMOS-billedsensor i α9 leverer førende billedkvalitet og bidrager til en markant reduktion i kamerastørrelsen.

Den nye lette sværvægter

For næsten 10 år siden imponerede Sony branchen med sit første fuldformat digitale SLR, α900 – med en vægt på 850 g. Nu findes det nye α9, der vejer 588 g, altså 30 % mindre, hvilket forbedrer både mobilitet og stabilitet.

Den nye lette sværvægter
Høj ydelse til fremtiden

Yasufumi Machitani
α9 projektleder

Høj ydelse til fremtiden

Innovation, der hjælper alle 

Professionelle fotografer er afhængige af at indfange dramatiske øjeblikke for at levere følelsesladede historier – uanset om det er til nyheder, en sportsbegivenhed eller et bryllup. For at leve op til disse krav og for at arbejde hen imod Sonys mål om nulpåvirkning af miljøet arbejder vi konstant for at udvikle mindre, lettere kameraer uden at gå på kompromis med billedkvalitet eller hastighed.
Vores nye stablede fuldformat CMOS-sensor giver en fantastisk billedbehandling. Det integrerer også flere funktioner, hvilket bidrager til at skære ned på både størrelse og vægt på α9. Det hele er en del af Sonys stræben imod den mest effektive brug af naturens ressourcer, samtidig med at vi udvikler avancerede teknologier og produkter.

Anden side om teknologier fra Sony