Helt enkelt det bedre kamera, du leder efter

Når du er parat til mere, står Sony klar med et kamera til dig, der er nemt at bære rundt, men tager billeder på professionelt niveau.

Et vanedannende kamera til udfordringer i hverdagen

Sonys spejlløse kameraer har billedbehandling, der ligger langt ud over, hvad en smartphone kan levere. Lige så effektive som professionelle kameraer, men de er mindre og nemmere at bruge. De gør dine hverdagsfotos til smukke film og fotografier, man både kan se og mærke.

Dramatiske billeder i alle miljøer

Flotte motiver opstår kun kortvarigt under svære lysforhold. Et spejlløst kamera fra Sony udnytter lyset bedre. Hurtig fokusering og et bredere dynamisk område forvandler vanskelige vilkår til et smukt resultat.

Gode fotos i mørke omgivelser

Dæmpet lys, følelsesladet motiv - og så ødelægger blitzen det hele! Du søger et kamera, der altid tager flotte fotos. Et spejlløst kamera fra Sony har en stor billedsensor og smart-billedprocessor til at tage skarpe billeder med lav støj helt uden blitz.

Imponerende billeder

Vi fokuserer selektivt for at at koncentrere os i en kompleks verden. Med de store sensorer kan du anvende denne bokeh-teknik - og selektivt præsentere dit motiv på en flot måde, der ikke er til at overse.

Se verden fra en anden vinkel

Få et andet perspektiv med en vipbar skærm. Uden en søger eller smartphone-skærm kan du se mere, gøre mere og skal ikke gætte så meget, før billedet tages. Du ved, at du har taget det ideelle billede første gang.

Hemmeligheden er sensorens størrelse

Billedsensoren er kameraets virkelige øje, så jo større sensor, jo bedre billeder. Med en sensor, der er mindst 10 gange større end en smartphone-sensor, forbedres hvert aspekt af billedbehandlingen - flere pixel, bedre følsomhed ved svag belysning og bredere dynamisk område. Det giver skarpere billeder, forstørrelser og udskrifter hver gang.
[1] Smartphone [2] 1.0-type [3] APS-C-format [4] 35 mm fuldformat

1. Sonys spejlløse kamera (35 mm fuldformat): Fremragende gengivelse af detaljer fra en større sensor/ 2. Smartphone: Meget færre fine detaljer

Sensorstørrelse og godt resultat i svag belysning

Fordelene ved den meget større sensor i Sonys spejlløse kamera er indlysende. En større sensor giver mindre støj, flere detaljer og flottere billeder - især ved svag belysning.

Bokeh (selektiv fokus)

I modsætning til smartphones giver den større sensor i et spejlløst kamera fra Sony mulighed for lav dybdeskarphed eller bokeh - for selektivt at fokusere på dit motiv. Den dramatiske effekt tilfører dybde og udtryk, især i nærbilleder, og det giver resultater, der ser professionelle ud.

Billede af Sonys spejlløse kamera (35 mm fuldformat)
Sonys spejlløse kamera (35 mm fuldformat)

Bemærk, hvor meget nemmere øjet drages til den skarpt fokuserede del af billedet, når det er omgivet af ufokuseret baggrund.

Billede af Smartphone
Smartphone

Billeder uden bokeh kan virke ret ordinære, lidt for mekaniske og mindre interessante, fordi de mangler fotografens følelsesmæssige involvering. 

Hurtig fokus låser sig fast på dit motiv

Kæledyr, børn og køretøjer er næsten altid i bevægelse. Den imponerende hjerne i Sonys spejlløse kameraer låser fast på motiver i bevægelse via flere fokuspunkter og sporer derefter bevægelse, så de er klar indfange øjeblikket, når du er.

Lynhurtig fokus
Lynhurtig fokus

Lynhurtig fokus er en afgørende fordel. Den låser omgående på et motiv i bevægelse og gætter, hvor det er på vej hen, så du nemt kan bevare fokus på det og være klar til at tage billedet.

Positionssporing, der dækker næsten hele rammen

I modsætning til typiske DSLR’er har Sonys spejlløse kameraer fokuspunkter på tværs af næsten hele rammen, så det er muligt at indfange motivet med både hastighed (AF med faseregistrering) og præcision (AF med kontrastregistrering).

Unik prioriteret fokus på øjne
Unik prioriteret fokus på øjne

Eye AF giver dig uovertrufne portrætter ved at fokusere præcist på dit motivs øjne - en afgørende faktor for gode portrætter. Når der skal tages flotte bryllupsbilleder og andre fotos, er denne funktion det mest effektive værktøj.

Eye AF til dyr
Eye AF til dyr

Dyrefotografering bliver aldrig det samme igen, takket være Eye AF i realtid til dyr. Kameraet fokuserer på og sporer dyrets øjne og giver smukke dyreportrætter og optagelser af vilde dyr.

Beregnet til hurtig og nem deling

Du er nok vant til at dele fotos online med din smartphone, og der er ingen grund til at lave om på det. Med funktionen til one touch-deling gør disse spejlløse kameraer fra Sony det nemt at optage og overføre til din smart-enhed og dele med venner.

Imaging Edge Mobile
Tag billeder fjernstyret, gennemgå, organiser og del med Imaging Edge Mobile

Med den gratis Imaging Edge Mobile-app kan du overføre billeder til din smartphone vha. enkel NFC trådløs parring og hurtig Wi-Fi, eller du kan optage fjernstyret med din enhed for at få forhåndsvisning og udløse lukkeren. 

Nem optagelse, uanset hvor du tager hen for at tage billeder

Sonys spejlløse kameraer er kompakte og nemme at bruge, så de bliver hurtigt dit foretrukne kamera til daglig brug. Det genopladelige batteri, vippeskærme og tilpasning gør dem til en nem opgradering for billedentusiasten.

Billede af Kompakt, men med alt det nødvendige
Kompakt, men med alt det nødvendige

Sonys spejlløse kameraer har fremragende og nyttige funktioner i et kompakt og let kamerahus.

Billede af Ekstern USB-strømforsyning
Ekstern USB-strømforsyning

Hvis batteriet løber tør for strøm, kan kameraet strømforsynes fra almindelige bærbare USB-opladere.

Billede af Optag, mens du holder kameraet i forskellige positioner
Optag med kameraet i forskellige positioner

Flere af vores kameraer har en meget alsidig LCD-skærm, der kan vippes til bekvem optagelse af billeder, hvor kameraet f.eks. holdes tæt på jorden eller højt over hovedet - og under alle lysforhold.

Et spejlløst kamera fra Sony til dig

Med så mange modeller behøver du ikke at gå på kompromis, når du skal vælge det kamera, der egner sig bedst til dine ønsker og behov.

Et kamera, du kan tage med hver dag

Det bedste kamera er det, du har med dig. Ét af disse tre kompakte og alsidige kameraer i høj kvalitet bliver sandsynligvis din foretrukne følgesvend, når du tager på eventyr.

Optimal og kompakt komfort

Disse kompakte spejlløse kameraer er bedre fuldformat DSLR-kameraer, selv om de vejer det halve, og de giver enestående detaljer, følsomhed og billedkvalitet - med lydløs billedtagning, der ikke risikerer at forstyrre babyer, vilde dyr eller gæsterne ved bordet ved siden af, når du er ude at spise på en restaurant.