Fang din bedste ven når den er bedst

Dyreportrætter og fotografering af vilde dyr bliver aldrig det samme igen, takket være Sonys unikke Eye AF i realtid til dyr.

En videreudvikling af Sonys Eye AF i realtid

Sonys højt roste Eye AF i realtid er udviklet til et nyt niveau og har nu pålidelig autofokus på øjne i realtid for både dyr og mennesker.

Forbedret Eye AF i realtid
Få oplysning om Sonys Eye AF i realtid til mennesker

Sonys Eye AF i realtid er et fantastisk værktøj til at optage mennesker, fra børn, der leger til smukke portrætter.

Tag smukke billeder af dine kæledyr

Ved automatisk at fokusere på dit kæledyrs øjne i stedet for omgivelserne, gør Eye AF i realtid til dyr det let at tage fantastiske dyreportrætter med blot et halvt tryk på udløseren.

Fang udtryksfulde ansigter på rette tidspunkt.

Selv når legesyge hvalpe ikke vil sidde stille i et sekund, kan du stadig fange flygtige udtryk i visheden om hurtigt og præcist fokus.

Fang kæledyr, mens de er afslappede med dig

Eye AF i realtid for dyr er perfekt sammen med den lydløse udløserfunktion, så det ikke er nødvendigt at afbryde den afslappede stemning.

Vær klar til at møde vilde dyr

Ved at drage fordel af Eye AF i realtid til dyr får du det bedste ud af de korte, tilfældige møder med vilde dyr.

Eye AF i realtid understøtter nu autofokus til dyreøjne
Eye AF i realtid understøtter nu autofokus til dyreøjne

Den avancerede AI-baserede motivgenkendelsesteknologi i Sonys Eye AF i realtid er blevet forbedret med en ny algoritme, der både understøtter dyr og mennesker. Dette sikrer hurtig, præcis, automatisk registrering og sporing af forskellige dyrs øjne.

Skift til dyretilstand

Dyregenkendelse har sin egen menuindstilling. Vælg "Animal" fra menuindstillingen for "Subject Detection". Derefter kan du aktivere øjengenkendelse for motivet ved blot at trykke udløseren halvt ned eller ved at trykke på en forudindstillet knap.

Skift til dyretilstand
Pålideligt fokus og sporing i vanskelige omgivelser
Pålideligt fokus og sporing i vanskelige omgivelser

Eye AF i realtid til dyr fungerer nu pålideligt, selv når der er andre objekter tæt på eller delvist foran motivet, f.eks. en vinduesramme, en persons hænder, buske eller lignende forhindringer.

Kæledyrsbilleder fra forskellige vinkler
Kæledyrsbilleder fra forskellige vinkler

Ved hjælp af den vipbare LCD-skærm på et kamera i α-serien kan du tage billeder fra forskellige vinkler eller høje eller lave positioner, og det brede AF-område og tryk-funktionerne gør det nemt at fokusere på motivet.

Lydløs optagelse hjælper dig med at fange naturlige udtryk
Lydløs optagelse hjælper dig med at fange naturlige udtryk

Den lydløse optagefunktion, der er tilgængelig med kompatible kameraer i α-serien, er ideel til dyrefotografering. Eye AF i realtid til dyr indstiller og holder fokus, mens udløseren er lydløs, og det kan også bruges sammen med kontinuerlig optagelse.

Sporing af dyr i bevægelse
Bred AF-dækning fanger scenen pålideligt

Selv når hvalpene ikke vil sidde stille, kan du stadig fange dem i skarp fokus takket være kameraets brede autofokusområde og Eye AF i realtid til dyr.

Sådan fungerer det
Opdag kameraer med Sonys Eye AF

Kameraer med udskifteligt objektiv

Kompakte kameraer

Opdag en verden af visuelle udtryk