Eye AF: Hemmeligheden bag uforglemmelige portrætter

Du kan regne med Sonys eksklusive Eye AF, når det kommer til krystalklart fokus og bedre portrætter. Et revolutionerende værktøj for alle – selv professionelle og entusiaster.

Øjet er vinduet ind til sjælen i et portræt 

Glimtet i øjet. Det er kendetegnet ved ethvert godt portræt, da det giver et indblik i motivets sjæl. Sonys unikke Eye AF giver dig mulighed for at bringe denne banebrydende kraft ind i alle dine portrætter, så du ikke blot kan spore dit motiv, men øjnene – for enestående billeder lige fra snapshots til professionelt portrætfotografi. 

Og nu, Eye AF i realtid til dyr

Og nu, Eye AF i realtid til dyr

Fotografering af kæledyr og vilde dyr er nu lettere end nogensinde! Sonys Eye AF i realtid er blevet udvidet til dyreverdenen og opfanger og følger automatisk dyrs og menneskers øjne. 

Nøglen til fantastiske portrætter

Elsket af professionelle

Med et hurtigt objektiv kan forskellen mellem et prisvindende portræt og et hverdags-snapshot være så lille som længden af en øjenvip. De professionelle ved, at glimtet i et perfekt fokuseret øje vækker et billede til live som intet andet, og det er derfor, Sonys Eye AF er en så revolutionerende innovation.

  • SportSport
  • SportSport

Kraften i Sonys Eye AF

Pålidelig sporing af øjne under alle forhold

Indfang blikket for at få fremragende portrætter. Eye AF bruger Sonys bemærkelsesværdigt brede AF-område og nøjagtige øjengenkendelse for at åbne op for en hidtil uset kompositionsfrihed, så du kan udforske dit kreative udtryk som aldrig før.

Delvist skjult ansigt

Delvist skjult ansigt

Ser ned

Ser ned

Baggrundsbelyst

Baggrundsbelyst

Med briller på

Med briller på

Indendørs

Indendørs

Små motiver

Små motiver

Forbedret realtids Eye AF

Forbedret realtids Eye AF

Et motivs øjne kan spores, så snart lukkerknappen er trykket halvt ned, og kan så spores kontinuerligt i AF-C-tilstand med enestående præcision. Når du optager film, hjælper realtids Eye AF dig med at koncentrere dig mere om motivet end om fokusering.

Vælg motivets venstre eller højre øje

Vælg motivets venstre eller højre øje

Nu kan du på forhånd vælge Left Eye, Right Eye eller Auto fra menuen, så du kan fokusere på kompositionen. Valgene kan tildeles brugertilpassede knapper, så du hurtigt kan skifte mellem valgene, mens du optager. 

Innovativ øje-autofokus

Innovation muliggjort af et spejlløst design

[1] Konventionelle DSLR-kameraer [2] Sonys spejlløse kameraer

Innovation muliggjort af et spejlløst design

Som førende producent af billedsensorer har Sony udviklet en unik behandlings- og sensorteknologi, der kan registrere dine motiver i realtid, bestemme den præcise øjeposition og levere perfekt fokus. Meget præcise Af-punkter – meget bredere end i konventionelle DSLR-kameraer – hjælper med at spore motiver i billedet og indfanger dem hver eneste gang.

Udviklet med akkumuleret know-how

Ikke alle spejlløse kameraer er skabt lige. Ydeevnen i Sonys Eye AF er muliggjort af årtiers pionerudvikling inden for billedteknologi – fra vores brancheførende udvikling af billedsensorer, processorer og objektiver til øjengenkendende software-algoritmer.

Udviklet med akkumuleret know-how

 [1] Objektiv [2] Billedsensor [3] Billedgenerator [4] Software-algoritme 

Opdag kameraer med Sonys Eye AF

Kameraer med udskifteligt objektiv

Kompakte kameraer