α7

Perfektion til alle

Fuldformat med α7: bærbarhed og funktionskraft. Med en 24,3 MP 35 mm fuldformatsensor i et hus, der vejer det halve af førende DSLR-kameraer, er dette en ny milepæl blandt kompakte fuldformatkameraer.

Kun kamerahus

ILCE-7

Vejl. Udsalgspris

kr 9.500,00

(VAT)

Kamerahus + 28-70 mm zoomobjektiv

ILCE-7K

Vejl. Udsalgspris

kr 11.000,00

(VAT)
Ny α7 software er nu tilgængelig.

Opdater dit kamera, og få endnu nemmere optagelser.

Fantastiske billeder i vente

Med 24,3 megapixel svarer 35 mm Exmor®-fuldformatsensoren i α7 kan konkurrere med førende digitale DSLR-kameraer. Og med Sonys nyeste BIONZ X-processor og den mest avancerede autofokus leverer α7 enestående detaljer, følsomhed, og kvalitet. Vær forberedt på en funktionalitet, der vil løfte din fotografering til nye højder.

Exmor R® CMOS-sensorlogo
24,3 MP Full frame-sensor

Denne bemærkelsesværdige nye sensor har elementerne til skabelse af billeder i verdensklasse: høj opløsning, høj følsomhed, ekstremt dynamisk område, uovertruffen detaljering og lav støj.

Bionz X™-logo
Fremragende behandling

Forvent enestående resultater med Sonys billedgenerator, BIONZ X™: mere ægte farvegengivelse, bedre støjreduktion og hurtigere burst-optagelse.

Smuk form. Robust funktion.

Ekspertteknik fra alle vinkler

Under udviklingen af a​7 stræbte Sony efter at afbalancere den præcise styring, som fagfotografer har brug for, med den ergonomi, de kræver. Resultatet er omhyggeligt udformede knapper og kontrolhjul, robuste funktioner, omfattende tilpasningsmuligheder, optagefunktioner og tilslutningsmuligheder, det hele i et holdbart, let kamerahus, som er 25 % mindre end førende DSLR.

Kamera vist i hænder
Fuldformat, kompakt form

Med en vægt på kun 416 g med batteri vejer α7 omkring halvt så meget som førende DSLR-kameraer. Og med det lille format er det slut med at give køb på kvaliteten for at få bærbarhed.

Indvendig konstruktion
Bygget let, bygget til at holde

Med magnesium, verdens letteste konstruktionsmetal, er α7 det kamera, du tager med i dag – og igen i morgen.

Hvor hastighed møder præcision

Med Sonys mest avancerede autofokus kombinerer α7 hastigheden fra fasedetektion med kontrastregistrering. Flere forbedringer er låsende autofokus og indstilling af autofokusområde.

5 fps til 1 sek.
Stop handlingen med elegance

Ny, hurtigere og mere præcis autofokus-sporing bruger teknologi med kraftfulde forudsigelsesalgoritmer og motivgenkendelse til at følge enhver bevægelse med højere hastighed og præcision.

Øje-autofokus

Tag perfekte portrætter med denne funktion, der skarpt fokuserer på ansigter, selvom de er delvist vendt væk fra kameraet under lav dybdeskarphed. Det gøres med forbedret øjengenkendelse, der kan prioritere en enkelt pupil.

Låsende autofokus

Hold motiver i bevægelse bedre i fokus med denne opdaterede teknologi, der tilpasser målrammestørrelsen på basis af motivegenskaber, og som gør brug af et bredt AF-område til at sikre brugen af ​​det optimale fokuspunkt.

Indstillingsmuligheder for autofokus

Med Fleksibelt punkt-AF kan du vælge autofokusområder af forskellig størrelse til at matche motivet og få kameraet til at fokusere på det påtænkte område. Brede og zonebaserede fokusområdeindstillinger er også tilgængelige.

XGA OLED TRU-FINDER™

Smartere søger, bedre billeder

Med 100 % rammedækning, opløsning på 1024x768, høj kontrast, opdatering af indstillinger i realtid og nøjagtig bokeh - OLED (XGA) Tru-Finder™ er ikke blot et kompositionstilbehør, men en forbedring. De professionelle funktioner bliver fuldendt af fem visningstilstande og justering af farvetemperaturer og lysstyrke.

AVCHD­logo
Full HD-videoformater

Find det perfekte udtryk for din vision med AVCHD ved 60 fps til et ultrajævnt udtryk, eller optag med 24p for en klassisk biografoplevelse.

Hovedtelefonstik
Professionelle lydspor

Tilslut eksterne mikrofoner via XLR-adapteren, mål optageniveauerne, og følg lyden med hovedtelefonstikket.

NYE OBJEKTIVER, NYE MULIGHEDER

Førsteklasses glas

Så fotografer kan udforske grænserne for 7R's uovertrufne potentiale har Sony udviklet et nyt sæt E-mount-objektiver. Ejere af tidligere α-generationer bruge alle ​​E-mount- eller A-mount-objektiver.

Objektivmonteringsadapter
Få mest muligt ud af dit udstyr

For at udnytte A-mount-objektivernes fulde funktionalitet tilbyder adaptere en række funktioner, blandt andet Translucent Mirror-teknologi.

A-mount-objektiver
Udvid med A-mount-objektiver

Med A-mount-adapteren kan fotografen gå på opdagelse i mulighederne i Sonys eksisterende sortiment med over 30 professionelle objektiver.

Kameratilbehør
Professionelle forbedringer

En lodret greb, eksterne mikrofoner, blitz og meget andet ekstraudstyr sørger for, at du er forberedt til enhver ide og situation.

ONE TOUCH NFC OG WI-FI®-TILSLUTNINGSMULIGHEDER

Del noget stort

α7 har to indbyggede muligheder for trådløs deling: NFC one touch tillader billedoverførsel til NFC-kompatibel smartphone, tablet eller bærbar PC, mens Wi-Fi giver hurtig upload fra mange steder.

Opgraderinger kan downloades

Udforsk PlayMemories-kamera-apps™

Tilføj brugervenlighed og funktionalitet med apps som Smart fjernbetjening (hvor du kan bruge din smartphone til at fjernbetjene udløseren) og andre apps til redigering og effekter.

*Bemærk: Tilgængeligheden af tjenester afhænger af region.

Imaging Edge™ Remote, Viewer og Edit
Imaging Edge™ Remote, Viewer og Edit

Løft din fotografering med Imaging Edge til PC'er. Brug "Fjernadgang" til at fjernstyre optagelserne, "Fremviser" til hurtigt at gennemse, klassificere og udvælge fotos og "Rediger" til at fremkalde RAW-data til fotos i høj kvalitet til levering. Få det bedste ud af RAW-filer fra Sony, og administrer dine produktioner mere effektivt.

Capture One (til Sony)
Capture One til Sony

Capture One Express (for Sony) er et prisbelønnet billedredigeringssoftware uden ekstra omkostninger, som tilbyder high-end billedredigeringsmuligheder for RAW-filer, nem filhåndtering og stærke redigeringsværktøjer. Capture One Pro (for Sony) kan tilkøbes, for flere avancerede værktøjer og direkte lagring på en tilsluttet computer.

iMovie
Fungerer med iMovie og Final Cut Pro X

Dette produkt er kompatibelt med Final Cut Pro X og iMovie.

Specifikationer og funktioner

  • 24,3 MP Exmor® CMOS-fuldformatsensor

  • BIONZ X-billedgenerator fremragende detaljer og støjreduktion

  • Udskiftelige E-monteringsobjektiver

  • XGA OLED Tru-Finder™ med høj kontrast og høj opløsning

  • Nem deling og betjening af Wi-Fi og NFC One-touch

Objektivkompatibilitet
Sony E-mount-objektiver
Sensortype
35 mm fuldformat (35,8 × 23,9 mm), Exmor® CMOS-sensor
Antal pixel (effektive)
Ca. 24,3 megapixel
ISO-følsomhed
Film: ISO 200-25600-ækvivalent, AUTO (ISO 200-6400-ækvivalent), Stillbilleder: ISO 100-25600 (ISO-numre fra ISO 50 og opad kan indstilles som udvidet ISO-område), AUTO (ISO 100-6400, nedre og øvre grænse kan vælges)
Batteritid (stillbilleder)
Ca. 270 optagelser (søger)/ca. 340 optagelser (LCD-skærm) (CIPA-standard)
Søgertype
XGA OLED, 1,3 cm (0,5-type) elektronisk søger (farve)
Skærmtype
Til/Fra

Hvad er der i kassen

Netledning, Genopladeligt batteri NP-FW50, Netadapter AC-UB10, Skulderrem, Kameradæksel, Dæksel til tilbehørssko, Okulardæksel, Mikro-USB-kabel

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser og priser

Brugerne siger