Vejl. Udsalgspris

kr 10.400,00

(VAT)
Billeder af FE 24-105 mm F4 G OSS-objektiv
Billeder af FE 24-105 mm F4 G OSS-objektiv
Billeder af FE 24-105 mm F4 G OSS-objektiv
Billeder af FE 24-105 mm F4 G OSS-objektiv
En kompakt, let og omfattende zoom

Denne højeffektive G Lens leverer konsekvent høj billedkvalitet inden for området 24 mm til 105 mm med F4-blænde i hele zoomområdet. Ud over fremragende optisk ydeevne har det et kompakt, let design for bærbarhed og mobilitet, der passer til E-mount-systemet. Hurtig, præcis AF og høj pålidelighed bidrager til dette fine zoomobjektivs brede anvendelighed.

FE 24-105mm F4 G OSS
Fotogalleri
Fremragende hjørne-til-hjørne-billeder i hele zoomområdet
Fremragende hjørne-til-hjørne-billeder i hele zoomområdet

Avanceret optik med konsekvent høj hjørne-til-hjørne-opløsning i hele zoomområdet. Fire asfæriske elementer reducerer effektivt aberration, mens ED-glaselementer (ekstra lav spredning) minimerer kromatisk aberration. En cirkulær blænde og omhyggeligt styret sfærisk aberrationsform giver et ekspressivt potentiale med smuk, jævn baggrundsbokeh og naturlige lyse områder, der supplerer fremragende skarphed og klarhed i fokusfeltet.

En løsning med et enkelt objektiv til mobil, alsidig optagelse
Løsning med et enkelt objektiv til mobil, alsidig optagelse

Fremragende optisk ydeevne og en høj zoomgrad i kompakt letvægt på kun 663 gram. Den kompakte lette konstruktion omfatter også E-mount-huse for fremragende systemmobilitet og nem håndtering. Dette ene højtydende objektiv giver dig mulighed for at optage en lang række motiver og situationer. En mindste fokusafstand på 0,38 meter og indbygget optisk billedstabilisering forbedrer den generelle alsidighed yderligere.

Konstant F4 og hurtig, støjsvag AF til stillbilleder og film
Konstant F4 og hurtig, støjsvag AF til stillbilleder og film

En lysstærk konstant maksimal blænde på F4 i hele zoomområdet holder lysstyrken, selvom brændvidden ændres. Direct Drive SSM (DDSSM) AF-drivsystem fra Sony giver hurtig, præcis og støjsvag fokusering. Og et præcist optisk design minimerer brændviddevariationen. Alt dette gør FE 24-105mm F4 G OSS til et fremragende valg til både stillbilleder og film.

Professionel betjening og pålidelighed
Professionel pålidelighed og funktionsdygtighed

En fluorbelægning på frontelementet forhindrer stoffer som f.eks. olie, snavs og vand i at klæbe til forsiden af objektivet og gør dem nemmere at fjerne, hvis de sætter sig på objektivets overflade. En støv- og fugtbestandig konstruktion og en brugerdefineret knap til fokusfastholdelse bidrager yderligere til professionel betjening og pålidelighed.

Illustration af objektivkonfiguration
Objektivkonfiguration

Formfuldendt Sony G Lens-design fremhæver en yndefuld balance mellem høj opløsning og en smuk baggrundsbokeh, der udvider kunstnerens muligheder.

[1] Avanceret asfærisk objektiv (AA-objektiv) [2] Asfærisk objektiv [3] ED-glas (ekstra lav spredning)

Modulation Transfer Function til SEL24105G
MTF-oversigt

MTF (Modulation Transfer Function) beskriver objektivets evne til at gengive detaljer og måles som kontrastgraden mellem linjer med meget små mellemrum.

[1] Kontrast (%)  [2] Afstand fra objektivets optiske centrum (mm)  [3] Ved 24 mm [4] Ved 105 mm [5] Rumlig frekvens [6] 10 linjepar/mm [7] 30 linjepar/mm [8] Maks. blænde [9] F8-blænde  [10] Radiale værdier  [11] Tangentiale værdier

Nærbillede af FX6, der bruges til at optage
Fordele ved objektiver til videooptagelse fra Sony

Få mere at vide om de fire enestående fordele ved at bruge E-mount-objektiver fra Sony til videooptagelse. Kombinationen af objektiver og kameraer fra Sony gør det sjovere at skabe videoer.

Objektivets knapper

1. Zoomring / 2. Fokustilstandsknap / 3. Fokusring / 4. Knap til fokusfastholdelse / 5. Knap til kompensation for rystelser

Kompatibelt med FE 24-105mm F4 G OSS

Følg nedenstående link for at se oplysninger om kompatibilitet mellem objektiver og huse.

Specifikationer og funktioner

  • G Lens standardzoomobjektiv

  • To AA (avanceret asfæriske) elementer for fremragende opløsning

  • Sony Nano AR-belægning for at eliminere overstråling og skygger

  • Direct Drive SSM giver stille, utroligt præcis styring af objektivfokus

  • Støv- og fugtbestandigt design

Min. fokusafstand
0,38 m
Maks. forstørrelsesgrad (x)
0,31
Filterdiameter (mm)
77
Vægt
663 g

Hvad er der i kassen

Modlysblænde (model): ALC-SH152, Objektivfordæksel: ALC-F77S, Objektivbagdæksel: ALC-R1EM, Taske

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser og priser

Brugerne siger