FE 24-105 mm F4 G OSS-objektiv

Komplette specifikationer og funktioner

SEL24105G

Vejl. Udsalgspris

kr 10.400,00

(VAT)

Objektivspecifikationer

Montering
Sony E-montering
Format
35 mm fuldformat
Brændvidde (mm)
24-105
Brændvidde svarende til 35 mm (APS-C)
36-157,5
Objektivgrupper/elementer
14-17
Synsvinkel (35 mm)
84°-23°
Synsvinkel (APS-C)
61°-15°
Maksimal blænde (F)
4
Min. blændeåbning (F)
22
Blænde
9
Cirkulær blænde
Ja
Min. fokusafstand
0,38 m
Maks. forstørrelsesgrad (x)
0,31
Filterdiameter (mm)
77
Billedstabilisering (SteadyShot)
Optisk SteadyShot
Zoomsystem
Manuel
Telekonverterkompatibilitet (x1,4)
-
Telekonverterkompatibilitet (x2,0)
-
Modlysblændetype
Bladformet, bajonettype

Størrelse og vægt

Mål (D x L)
83,4 x 113,3 mm
Vægt
663 g

Hvad er der i kassen

  • Modlysblænde (model): ALC-SH152
  • Objektivfordæksel: ALC-F77S
  • Objektivbagdæksel: ALC-R1EM
  • Taske
Placeholder

Funktioner

Billede af FE 24-105 mm F4 G OSS-objektiv

Bred zoom til telefoto i mellemområdet

Et bredt 24-105 mm zoomområde med konstant F4 håndterer motiver som portrætter, snapshots, landskaber, arkitektur og meget mere. Dette ene objektiv dækker de fleste optagelsesbehov, hvilket minimerer behovet for at medbringe ekstraudstyr.

Billede af FE 24-105 mm F4 G OSS-objektiv

Fremragende billeder med en hvilken som helst brændvidde

Fire asfæriske elementer, hvoraf to er AA-højpræcisionstyper (avanceret asfæriske), anvendes i et avanceret optisk design, der effektivt undertrykker forvrængning, samtidig med at der opretholdes konsekvent høj hjørne-til-hjørneopløsning og billedkvalitet i hele objektivets zoomområde.

Få mere at vide

Billede af FE 24-105 mm F4 G OSS-objektiv

ED-glas forbedrer opløsning og farve

Tre ED-glaselementer (ekstra lav spredning), der er strategisk implementeret i objektivets optiske sti, forbedrer opløsningen yderligere ved at undertrykke kromatisk aberration. Fremragende skarphed og naturlig farvegengivelse bevares helt ud til kanten af billederne.

Få mere at vide

Billede af FE 24-105 mm F4 G OSS-objektiv

Klarhed og kontrast under alle lysforhold

Sonys originale Nano AR-belægning reducerer uægte refleksioner, der kan forårsage skyggedannelser og overstråling under modlys og andre udfordrende lysforhold, for konstant høj kontrast og klarhed. Fri for skyggedannelser over en bred vifte af uønskede lysvinkler giver større indramnings- og komponeringsfleksibilitet. (1. Nano AR-belægning / 2. Glas / 3. Transmitteret lys)

Få mere at vide

Billede af FE 24-105 mm F4 G OSS-objektiv

Smuk blanding af skarphed og bokeh

Ud over et cirkulært blændedesign bidrager den nøjagtige styring af objektivets sfæriske aberrationsform til den fantastiske balance mellem skarphed og lækker bokeh, der er et kendetegn ved G Lens-mærket. Muligheden for at kombinere høj opløsning og jævn bokeh i kreative billeder giver stor ekspressivt potentiale.

Få mere at vide

Billede af FE 24-105 mm F4 G OSS-objektiv

En løsning med et enkelt objektiv til mobil, alsidig optagelse

Fremragende optisk ydeevne og en høj zoomgrad i kompakt letvægt på kun 663 gram. Den kompakte lette konstruktion omfatter også E-mount-huse for fremragende systemmobilitet og nem håndtering. Dette ene højtydende objektiv giver dig mulighed for at optage en lang række motiver og situationer. En mindste fokusafstand på 0,38 meter og indbygget optisk billedstabilisering forbedrer den generelle alsidighed yderligere.

Billede af FE 24-105 mm F4 G OSS-objektiv

Konstant F4 og hurtig, præcis, lydsvag AF er godt til stillbilleder og film

En lysstærk konstant maksimal blænde på F4 i hele zoomområdet holder lysstyrken, selvom brændvidden ændres. Direct Drive SSM (DDSSM) AF-drivsystem fra Sony giver hurtig, præcis og støjsvag fokusering. Og et præcist optisk design minimerer brændviddevariationen. Alt dette gør FE 24-105mm F4 G OSS til et fremragende valg til både stillbilleder og film.

Få mere at vide

Fluorbelagt forreste element

Objektivets forreste element har en fluorbelægning, der forhindrer snavs og fingeraftryk i at sætte sig fast, og som gør det nemmere at tørre snavs og fingeraftryk af objektivets overflade.

Få mere at vide

Billede af FE 24-105 mm F4 G OSS-objektiv

Høj pålidelighed under vanskelige forhold

Objektivets generelle design er støv- og fugtafvisende for ekstra beskyttelse og pålidelig drift i udfordrende omgivelser. Optag med selvtillid i let regn eller blæsevejr.

Få mere at vide

Billede af FE 24-105 mm F4 G OSS-objektiv

Jævn, alsidig drift

En knap til fokusfastholdelse, manuel fokusring, knap til at skifte mellem AF/AM og andre betjeningselementer giver alsidig fingerbetjening. Fokusknappen kan tilpasses via en menu i huset, der gør det muligt at tildele knappen forskellige funktioner for at matche brugerens behov.

Få mere at vide