OVERGÅ VIRKELIGHEDEN

Ægte skønhed fra 4K i hvert billede
Ikke bare 4K, men Sony 4K

Med TV fra Sony bliver alt, du ser, skarpere og mere raffineret med de nyeste teknologier til detaljeforbedring og støjreduktion for fantastisk realistiske billeder.

Ikke bare 4K, men Sony 4K
ALMINDELIG
Ikke bare 4K, men Sony 4K
4K PROCESSOR X1™/4K HDR PROCESSOR X1 / 4K PROCESSOR X1™ EXTREME
Mere power, højere ydeevne, flottere design

4K HDR Processor X1™ Extreme 

Vores nyudviklede 4K HDR Processor X1 Extreme har 40 % mere billedbehandlingskapacitet i realtid end vores berømte 4K Processor X1™. Den opskalerer alt det, du ser, til næsten 4K HDR-kvalitet.

Så tæt på virkeligheden, som du kan komme

Objektbaseret HDR-remaster 

Nu kan du se det hele i en kvalitet, der næsten svarer til 4K HDR. Du kan se bjergkonturer, skjulte blomsterteksturer, skyernes dybde og et dyreliv, der får kontraster og farver som i naturen: alt i alt mere naturlige og realistiske billeder på skærmen.

Almindelig
Med objektbaseret HDR-remaster
Med objektbaseret HDR-remaster
Uden objektbaseret HDR-remaster
Få mere realistiske farver og kontraster

Med objektbaseret HDR-remaster (1) analyseres farverne i de enkelte objekter på skærmen, og kontrasten tilpasses, i modsætning til de fleste andre TV, hvor kontrasten kun tilpasses i forhold til en sort-hvid-kontrastkurve (2). Idet objekter genskabes individuelt, kan dette TV gengive større dybde, mere detaljerede teksturer og mere realistiske billeder. 

Mindre synlige overgange mellem nuancer for et klarere billede

Super Bit Mapping™ 4K HDR 

Der findes tusindvis af farvetoner, -nuancer og -overgange af lys i en solnedgang. Super Bit Mapping 4K HDR gengiver dem alle. Den skaber et ensartet naturligt billede, mens du ser det, uden synlige overgange, som kan forekomme på andre TV.

Uden Super Bit Mapping™ 4K HDR
8-BIT-KILDE
Med Super Bit Mapping™ 4K HDR
EFTER 14-BIT-BEHANDLING
64 gange flere farveniveauer i hver scene

Signalbehandling med 14-bit bryder de faste farvebånd og giver effektivt jævnere overgange imellem nuancer. Den viser nuancer svarende til 14-bit, selv fra en kilde med 8-bit, og viser 64 gange flere farveniveauer end et konventionelt display.

Behandling af 8-bit-kilde svarende til 14-bit

Se flere detaljer med databaser for støjreduktion og opskalering

Dobbelt databasebehandling

Én database anvendes til at gøre billedet tydeligere og reducere støj på skærmen. Den anden anvendes til at opskalere opløsningen og øge skarpheden. Disse to effektive databaser til forbedring af billedet arbejder sammen og forbedrer dynamisk pixel i realtid. Hver database har tusindvis af referencer, som vi har samlet fra vores erfaring med at skabe indhold til TV og film igennem årene.

Uden dobbelt databasebehandling
ALMINDELIG 
Med dobbelt databasebehandling
MED DOBBELT DATABASEBEHANDLING
1. Database for støjreduktion

Komprimeret støj identificeres af databasen, der indeholder "før- og efterdata" for, hvordan et billede skal se ud, og fjerner komprimeret billedstøj.

2. Database for opskalering

Databasen for opskalering omfatter også "før- og efterdata", som anvendes til at opskalere signalet og skabe et mere realistisk billede.

Alle billeder opskaleres på smukkeste vis

De unikke 4K X-Reality™ PRO- og X-Reality™ PRO-billedbehandlingsteknologier opskalerer hver eneste pixel for bemærkelsesværdig klarhed. Avancerede støjreduktionsteknikker og en særlig mønsterdatabase sikrer, at hver eneste scene er fyldt med naturtro detaljer.

En ny definition af realisme

4K X-Reality™ PRO og X-Reality™ PRO anvender en lang række støjreduktionsteknologier for at gøre billederne skarpere og mere raffinerede. Se, hvordan scenerne bliver klarere, mere jævne og mere naturlige.

Gør hver pixel livagtig

Med 4K X-Reality™ PRO og X-Reality™ PRO sammenlignes mønstre i billeder med mønstre, der er gemt i en unik database, for at finde den bedste nuance, mætning og lysstyrke for hver pixel. Vi bruger viden, som er indsamlet fra udvikling og optagelse af storfilm og TV-serier, for at levere suverænt virkelighedstro detaljer i alt, hvad du ser.