OVERGÅ VIRKELIGHEDEN

Lysets mester

Sony-TV gengiver et større lysstyrkeområde, som afspejler den virkelige verden i højere grad end de fleste andre TV. Større og bedre kontrast, flere detaljer og naturlige farver fremstår også tydeligere.

Hemmeligheden bag Sony 4K HDR

4K High Dynamic Range

High Dynamic Range er den nye standard for billedkvalitet og kan vise langt flere farver, højere kontrast og øget skarphed. Et Sony 4K HDR-TV forbedrer billedet yderligere med teknologier som f.eks. 4K X-Reality PRO™, X-tended Dynamic Range™ PRO og TRILUMINOS Display™, der giver en hidtil uopnåelig realisme, der får dig til at føle dig som en del af det, der sker på skærmen.

Uden Sony 4K HDR
Med Sony 4K HDR
Sony 4K HDR
Standard Dynamic Range

Uovertruffen kontrast – dybere sorte, kraftigere lysere nuancer.

Backlight Master Drive™ 

Backlight Master Drive™ kan vise hidtil usete dynamiske farver med utroligt dybe sorte og forbløffende lyse nuancer og understøttes af 4K HDR Processor X1™ Extreme. Dette baggrundsbelysningssystem er udstyret med en ekstremt tæt LED-struktur, en unik algoritme til lokal dæmpning og et helt unikt optisk design.

Backlight Master Drive™
STYRING AF BAGGRUNDSLYS
Styring af baggrundslys
BACKLIGHT MASTER DRIVE

Nøjagtig LED-styring

Fuld kontrol, fuldendt kunstnerisk udtryk

For at få det bedste med Backlight Master Drive™ anvendes der en ny, innovativ algoritme til at styre den ekstremt tætte LED-struktur. Hver enkelt LED styres individuelt og giver et fantastisk nøjagtigt billede.

Lys, hvor der er behov for det

LED-design med kalibreret stråle

Backlight Master Drive™ har et unikt design, der samler LED-lyset i ét punkt, hvilket begrænser lysdiffusion og den flareeffekt, der kan ses på andre TV med Full Array LED-baggrundsbelysning. Hver enkelt LED udsender en lige stråle, hvilket giver et tydeligt billede med levende lyseffekter og dybe sorte nuancer.

Konventionelt design

Konventionelt design

LED-design med kalibreret stråle

LED-design med kalibreret stråle

Forbløffende klar, utroligt slank

Slim Backlight Drive+

Vores innovative Slim Backlight Drive+ retter på intelligent vis lyset mod det sted på skærmen, hvor der er mest behov for det. Det skaber en enestående lysstyrke og dybere sorte nuancer end på et traditionelt LED-TV og giver et ultraslankt design.

Sådan fungerer Slim Backlight Drive+

Opbygningen af den baggrundsbelyste kant i et dobbelt lag retter lyset i den retning, hvor der er behov for det

Slim Backlight Drive+ har to lag lette ledeplader, der giver mulighed for præcis, lokal styring af dæmpningen og forbedrer kvaliteten i forhold til et traditionelt TV med kant-LED. Vores unikke, firkantede LED-struktur og X-tended Dynamic Range™ PRO-baggrundsbelysningsalgoritme skaber enestående lysstyrke og smuk kontrast fra en utroligt slank form.

Traditionelt LED i kanten

Traditionelt LED i kanten

Traditionelt LED hele vejen rundt i kanten

Traditionelt LED hele vejen rundt i kanten

Slim Backlight Drive

Slim Backlight Drive

Opfanger det fulde spektrum af mørke og lys

X-tended Dynamic Range PRO™

Ved præcist at afbalancere lyseffekten over hele skærmen og dæmpe og forstærke områder viser X-tended Dynamic Range PRO™ et lysstyrkeområde, der er flere gange større end på et traditionelt LED-baggrundsbelyst TV, og det styrker enhver kilde til nær HDR-kvalitet med større lysstyrkeområde.

X-tended Dynamic Range PRO
X-TENDED DYNAMIC RANGE PRO
Traditionelt TV
TRADITIONELT TV

Maksimal ydelse

Sådan virker X-tended Dynamic Range PRO™

Med ekstraordinær præcision inden for baggrundsbelysningsstyring gør Dynamic Range PRO mørke områder mørkere og lyse scener lysere – og genskaber hver eneste scene i det bredest mulige lysstyrkeområde.

Sådan virker X-tended Dynamic Range PRO

Uovertruffen teknologi, utrolig kontrast

Med forskellige teknologier til baggrundsbelysning og magien fra X-tended Dynamic Range™ PRO fylder vores TV hver eneste scene med enestående kontrast for en virkelighedstro visningsoplevelse.

ZD9

ZD9

XDR-kontrast 16 gange

Backlight Master Drive™
X-tended Dynamic Range™ PRO

XE94/93

XE94/93

XDR-kontrast 10 gange

Slim Backlight Drive+
X-tended Dynamic Range™ PRO

X90E

XE90

XDR-kontrast 5 gange

X-tended Dynamic Range™ PRO

Optimerer lysstyrken, billede for billede

4K Processor X1™ – med dynamisk kontrastforbedring

4K-TV med 4K Processor X1 forbedrer lysstyrkeområdet betydeligt, selv uden X-tended Dynamic Range PRO. Dette sker takket være dynamisk kontrastforbedring, som optimerer lysstyrkeområdet, billede for billede, alt efter hvad der sker på skærmen.

  • Film
  • Sport

Oplev endnu større lysstyrke

Med 4K Processor X1-chippen vil du opleve mere lys og mere sort i hvert eneste billede

Med 4K Processor X1
MED 4K PROCESSOR X1
Uden 4K Processor X1
UDEN 4K PROCESSOR X1