Sony lancerer nye BRAVIA XR LED-tv

ucrSEI601

Sony har i dag lanceret en bred vifte af nye tv’er, herunder de nye MASTER Series Z9K 8K, X95K 4K Mini LED og X90K 4K LED. Lanceringen byder også på den nye XR Backlight Master Drive-teknologi.

Den nye og unikke XR Backlight Master Drive-teknologi, der benytter Cognitive Processor XR™, styrer nøje Sonys nyeste generation af mini LED-baggrundbelysning i både Z9K og X95K-serierne, hvilket resulterer i en utrolig lysstyrke. Oplev et billede med et hidtil uset dynamisk område med et fantastisk lys output og dybe, sorte nuancer samtidig med smukke, naturlige mellemtoner – helt uden generende lysskær eller glorier ved højlys. Det resulterer i en fantastisk fordybende seeroplevelse og sikrer, at du oplever indholdet præcist, som skaberen ønsker det.

De nye LED-modeller kommer med Acoustic Multi-Audio™, der gør, at lyden følger handlingen, hvilket skaber en medrivende oplevelse. De nye tv’er kommer også med en perlerække af nye funktioner, som både tilpasser og forbedrer din hjemmeunderholdning. Sammen med Netflix har Sony lanceret Netflix Adaptive Calibrated-tilstand, der automatisk justerer billedbehandlingen efter lysindfaldet. Derudover justerer Sonys nye BRAVIA CORE Calibrated-tilstand automatisk billedet på skærmen. Begge funktioner gør, at billedet kommer så tæt på skaberens originale vision for værket som overhoved muligt. Alle 2022 BRAVIA XR-fjernsyn vil desuden være ”Perfect for PlayStation®5” og kommer derfor med to eksklusive funktioner: Auto HDR Tone Mapping og Auto Genre Picture Mode.

En mere bæredygtig fremtid
Med en stigende efterspørgsel efter endnu større tv-skærme, stiger risikoen for et større ressource- og energiforbrug. Det kræver, at der tænkes bæredygtighed ind i alle trin - lige fra udviklingsprocessen til slutbrugerens seeroplevelse. Derfor har Sony lavet en miljøplan ved navn ”Road to Zero”, hvor slutmålet er nul miljøbelastning i 2050. Med disse mål for øje indeholder de nye 2022-tv’er en høj mængde af genanvendt plastik med Sonys udviklede SORPLAS™. Ved at anvende SORPLAS™ har Sony øget forbruget af genbrugsmateriale uden at gå på kompromis med hverken design eller holdbarhed. Desuden er det samlede brug af ny plast reduceret med op til 60 %, hvilket svarer til cirka 140.000.000 cd’er.

2022 BRAVIA XR LED line-up

 • Cognitive Processor XR™: Både billede og lyd bliver taget til næste niveau takket være Cognitive Processor XR™. Sonys revolutionerende processor i Sony BRAVIA XR™-tv ved, hvordan mennesket ser og hører, hvilket giver en revolutionerende oplevelse, der fordyber seerne i deres yndlingsfilm og -serier. Billeder krydsanalyseres og optimeres, hvilket resulterer i virkelighedstro dybde, fantastiske kontraster og smukke naturtro farver.
 • XR Backlight Master Drive: Ved at benytte Cognitive Processor XR™, bruger XR Backlight Master Drive en unik local dimming algoritme der er udviklet af Sony, til at styre de tusindvis små, ultratætte mini LED’er med fantastisk præcision og uafhængighed. Det resulterer i ekstraordinær lysstyrke, imponerende dynamisk område, dyb sort og smukke naturlige mellemtoner.
 • Google TV: Samler mere end 700.000 film, serier, tv-programmer og meget mere fra apps og andre tjenester og organiserer dem. Takket være personlige anbefalinger bliver det nemt at finde noget at se. Du kan også gemme spændende programmer og film til en brugervenlig liste, så du kan holde styr på, hvad du gerne vil se. Du kan endda tilføje indhold til listen fra din telefon eller bærbare computer via Google Search.
 • Premium fjernbetjening i høj kvalitet: Sonys nye premium aluminiumsfjernbetjening kommer med forenklede knapper, hvilket gør fjernbetjeningen brugervenlig, men også nem at rengøre. Den kommer desuden med baggrundslys, så du kan se knapperne, selv i mørke. Du skal ikke længere bekymre dig over, hvor du har forlagt fjernbetjeningen, for med den nye Find-funktion, kan du blot bede tv’et finde den for dig, og så vil fjernbetjeningen give en lyd.
 • BRAVIA CORE: BRAVIA CORE er en præinstalleret filmtjeneste, der tilbyder op til to års ubegrænset streaming samt muligheden for at indløse op til 10 film ved køb af et BRAVIA XR-tv. Billede- og lydkvalitet er i top, takket være BRAVIA XR-teknologierne, Pure Stream™ og IMAX® Enhanced. Og med den nye BRAVIA CORE Calibrated-tilstand justeres indstillingerne automatisk, så billedet kommer så tæt på filmskaberens vision som muligt, hvilket skaber en virkelig enestående filmoplevelse.
 • Netflix Adaptive Calibrated-tilstand: En ny visningstilstand, der udnytter Sonys BRAVIA XR ambient-lyssensor til at sikre, at den kunstneriske hensigt bevares under alle lysforhold. Sony har haft et tæt samarbejde med Netflix om denne funktion, og derfor kan du fremadrettet nyde indhold fra Netflix med præcise farver, nøjagtig kontrast og ægte bevægelse, uanset om indholdet nydes i et mørkt eller oplyst miljø.
 • Perfect for Playstation® 5: Ved at kombinere et BRAVIA XR-tv med en PlayStation® 5-konsol får du en fantastisk spiloplevelse. BRAVIA XR-tv’er justerer og optimerer automatisk billedet til de bedste indstillinger for PlayStation® 5-konsollen, uanset om den bruges til spil eller film. Funktionen tilbyder fordybende billede og lyd, som placerer dig midt i handlingen. Med 4K 120fps, der bliver benyttet i HDMI 2.1, giver tv’erne flydende og klare bevægelser - selv ved spil med mange hurtige scener.
 • Acoustic Multi-Audio™: Leverer en utrolig fordybende lydoplevelse og sikrer, at lyden præcist matcher det, der sker på skærmen.
 • Få en bedre lydoplevelse med Sonys produkter: Sonys nye BRAVIA XR-tv er et perfekt match til en række af Sonys lydprodukter, som eksempelvis HT-A9 hjemmebiografsystemet eller HT-A7000 soundbaren. 360 Spatial Sound Mapping er en revolutionerende teknologi og er den seneste tilføjelse til disse modeller. Ved at kalibrere lyden til rummet skaber teknologien flere virtuelle højttalere, der resulterer i et bredere og mere medrivende lydbillede. Ved at benytte funktionen Acoustic Center Sync bliver dit BRAVIA XR-tv en del af 360 Spatial Sound-opsætningen og dermed centrum af lydsystemet i dit hjemmebiografsystem eller soundbar. Dermed kan lyden matche det, der foregår på skærmen, hvilket giver en medrivende oplevelse.
 • BRAVIA CAM: Denne banebrydende nye teknologi sikrer, at du altid har den bedste plads foran tv’et ved at optimere både billed- og lydkvaliteten. BRAVIA CAM tilbyder også bevægelsesfunktioner, videochat og mange andre nye oplevelser.
 • Ambient Optimization Pro: Du kan tilslutte et BRAVIA XR-tv med BRAVIA CAM og opleve dit tv på en helt ny måde. BRAVIA CAM ved, hvor i rummet du sidder, og hvor langt væk fra tv’et du er, og justerer lyd- og billedindstillingerne derefter.

Nye Sony LED-tv’er og funktioner

MASTER SERIES Z9K 85” og 75” 8K Mini LED-tv

 • Cognitive Processor XR ved, hvordan mennesket ser og hører, hvilket giver en revolutionerende oplevelse, der fordyber seerne i deres yndlingsfilm og -serier.
 • XR Backlight Master Drive styrer Sonys nyeste generation af mini LED-baggrundsbelysning og leverer helt fantastiske kontraster af høj lysstyrke og dyb sort.
 • XR Triluminos™ Pro og XR Contrast Booster 20 vil sammen udtrykke milliarder af farver med enestående sort kontrast.
 • X-Anti Reflection minimerer refleksion, hvilket resulterer i en oplevelse helt uden forstyrrelser.
 • X-Wide Angle™-teknologi leverer levende farver fra den virkelig verden fra alle vinkler, mens både farve og lysstyrke bevares.
 • BRAVIA CORE Calibrated-tilstand.
 • Acoustic Multi-Audio™ bruger fire diskanthøjttalere i toppen samt på hver side af tv’et for at løfte de retningsbestemte lydkilder, hvilket sikrer, at billede og lyd harmonerer, så du får en mere biograflignende oplevelse.
 • Acoustic Center Sync optimerer lydoutput fra tv’et og soundbaren, hvilket resulterer i en bedre lydoplevelse.
 • BRAVIA CAM og Ambient Optimization Pro.
 • Hurtig adgang til en perlerække af indhold og tjenester takket være Google TV
 • Håndfri stemmestyringsfunktioner.
 • Aluminiumsfjernbetjening i høj kvalitet.
 • Minimalistisk One Slate-design med Seamless Edge samt et panel af hærdet glas, der sørger for, at du forbliver fokuseret på billedet og får en fordybende storskærmsoplevelse uden forstyrrelser.
 • Trebenet stand, der giver tre forskellige positionsmuligheder, inklusive en smal position, der optager mindre plads; en standardposition, der eliminerer distraktioner samt en soundbar-position, der hæver tv’et og giver mulighed for et integreret soundbarsystem.
 • For yderligere information om Z9K, besøg: https://www.sony.dk/electronics/fjernsyn/z9k-series

X95K 85”, 75” og 65” 4K Mini LED-funktioner

 • Cognitive Processor XR ved, hvordan mennesket ser og hører, hvilket giver en revolutionerende oplevelse, der fordyber seerne i deres yndlingsfilm og -serier.
 • XR Backlight Master Drive styrer Sonys nyeste generation af mini LED-baggrundsbelysning og leverer helt fantastiske kontraster af høj lysstyrke og dyb sort.
 • XR Triluminos™ Pro og XR Contrast Booster 15 vil sammen udtrykke milliarder af farver med enestående sort kontrast.
 • X-Anti Reflection minimerer refleksion, hvilket resulterer i en brugeroplevelse uden forstyrrelser.
 • X-Wide Angle™-teknologi leverer virkelighedstro farver fra alle vinkler, mens både farve og lysstyrke bevares.
 • BRAVIA CORE Calibrated-tilstand.
 • Acoustic Multi-Audio™ benytter lydpositionerende diskanthøjttalere for at sikre, at lyde i høj frekvens kommer fra det rigtige sted i scenen samtidig med, at det foregår på skærmen. Disse diskanthøjttalere klarer lydpositionering i områder med høj tone for en mere virkelighedstro oplevelse, mens de venstre og højre subwoofere leverer kraftfuld bas, uanset hvor tv’et er placeret.
 • Acoustic Center Sync optimerer lydoutput fra tv’et og soundbaren, hvilket resulterer i en bedre lydoplevelse.
 • Understøtter BRAVIA CAM-tilbehør og Ambient Optimization Pro.
 • Hurtig adgang til en perlerække af indhold og tjenester takket være Google TV.
 • Håndfri stemmestyringsfunktioner.
 • Aluminiumsfjernbetjening i høj kvalitet.
 • Minimalistisk One Slate-design med Seamless Edge samt et panel af hærdet glas, der sørger for, at du forbliver fokuseret på billedet og får en fordybende storskærmsoplevelse uden forstyrrelser.
 • Trebenet bord stand, der giver tre forskellige positionsmuligheder, inklusive en smal position, der optager mindre plads; en standardposition, der eliminerer distraktioner samt en soundbar-position, der hæver tv’et og giver mulighed for et integreret soundbarsystem.
 • For yderligere information om X95K, besøg: https://www.sony.dk/electronics/fjernsyn/x95k-series

X90K 85”, 75”, 65” and 55” 4K LED-tv

 • Cognitive Processor XR ved, hvordan mennesket ser og hører, hvilket giver en revolutionerende oplevelse, der fordyber seerne i deres yndlingsfilm og -serier.
 • Kombineret med præcisionen fra et Full Array LED-panel, frembringer XR Triluminos Pro og XR Contrast Booster 10 en utrolig virkelighedstro oplevelse med dyb sort og intens lysstyrke samt et bredere farvespektrum.
 • BRAVIA CORE Calibrated-tilstand.
 • Acoustic Multi Audio™ inkluderer to lydpositionerende diskanthøjttalere, der gør, at lyden følger handlingen, hvilket resulterer i en fordybende oplevelse. Uafhængige forstærkere styres separat for nøjagtigt at styre lydplaceringen af disse højttalere i områder med høj tone, hvilket forbedrer lydtrykket, men også stabiliteten for en mere realistisk oplevelse.
 • Acoustic Center Sync optimerer lydoutput fra tv’et og soundbaren, hvilket resulterer i en bedre lydoplevelse.
 • Understøtter BRAVIA CAM-tilbehør og Ambient Optimization Pro
 • Hurtig adgang til en perlerække af indhold og tjenester takket være Google TV.
 • Fjernbetjeningen har et enkelt, brugervenligt design, der samtidig er nemt at rengøre.
 • Minimalistisk One Slate-design med en plan overflade. Rammen er minimeret, så skærmen kan maksimeres og stå frem, så du kun fokuserer på det, der er vigtigt – nemlig billedet.
 • Trebenet stand, der giver tre forskellige positionsmuligheder, inklusive en smal position, der optager mindre plads; en standardposition, der eliminerer distraktioner samt en soundbar-position, der hæver tv’et og giver mulighed for et integreret soundbarsystem.
 • For yderligere information om X90K, besøg: https://www.sony.dk/electronics/fjernsyn/x90k-x93k-x94k-series

X85K 85”, 75”, 65”, 55” og 43” 4K LED-tv

 • 4K HDR Processor X1 gengiver mere dybde, teksturer og naturlige farver takket være den objektbaserede HDR-remaster-teknologi.
 • 4K X-Reality™ PRO-billedbehandlingsteknologi opskalerer hver pixel, hvilket resulterer i en bemærkelsesværdig klarhed. Avancerede støjreduktionsteknikker og en speciel mønsterdatabase sikrer samtidig, at hver scene er fuld af naturtro detaljer.
 • 100Hz native panel.
 • Triluminos Pro beriger din oplevelse takket være en bredere palette af farver og mere naturlige skygger og nuancer.
 • X-Balanced højttalere, der skaber et kraftfuldt og fordybende lydbillede.
 • Understøtter BRAVIA CAM-tilbehør og Ambient Optimization.
 • Hurtig adgang til en perlerække af indhold og tjenester takket være Google TV.
 • Fjernbetjeningen har et simpelt og brugervenligt design og er samtidig nem at rengøre.
 • En plan overflade minimerer rammen, så skærmen kan maksimeres og stå frem, så du kun skal fokusere på det, der er vigtigt – billedet.
 • Tobenet stand, der giver to forskellige positionsmuligheder, inklusive en smal position, der optager mindre plads, samt en standardposition, der eliminerer forstyrrelser.

X80K 75”, 65”, 55”, 50” og 43” 4K LED-tv

 • 4K HDR Processor X1™ gengiver mere dybde, teksturer og naturlige farver takket være den objektbaserede HDR-remaster-teknologi.
 • 4K X-Reality™ PRO-billedbehandlingsteknologi opskalerer hver pixel, hvilket resulterer i en bemærkelsesværdig klarhed. Avancerede støjreduktionsteknikker og en speciel mønsterdatabase sikrer samtidig, at hver scene er fuld af naturtro detaljer.
 • Triluminos Pro beriger din oplevelse takket være en bredere palette af farver og mere naturlige skygger og nuancer.
 • X-Balanced højttalere skaber et kraftfuldt og fordybende lydbillede.
 • Understøtter BRAVIA CAM-tilbehør og Ambient Optimization.
 • Hurtig adgang til en perlerække af indhold og tjenester takket være Google TV.
 • Fjernbetjeningen har et simpelt og brugervenligt design og er samtidig nem at rengøre.
 • En plan overflade minimerer rammen, så skærmen kan maksimeres og stå frem, så du kun skal fokusere på det, der er vigtigt – billedet.
 • Tobenet stand, der giver to forskellige positionsmuligheder, inklusive en smal position, der optager mindre plads, samt en standardposition, der eliminerer distraheringer.
 • For yderligere information om X80K, besøg: https://www.sony.dk/electronics/fjernsyn/x80k-x81k-series

Pris og tilgængelighed

 • Lokal pris og tilgængelighed vil blive annonceret på et senere tidspunkt.
 • Hvis du vil vide mere om Sonys nyeste tv-modeller, se Sonys BRAVIA XR-annonceringsvideo lige her eller besøge BRAVIA XR-siden: https://www.sony.dk/electronics/bravia-xr

For yderligere information om alle Sonys tv’er, besøg: https://www.sony.dk/electronics/tv/t/tv

For yderligere information om Sonys soundbars, besøg: https://www.sony.dk/electronics/hjemmebiograf/t/lydbjaelker

---

Netflix-streamingmedlemskab er påkrævet. Understøttelsen af 4K Ultra HD afhænger af dit Netflix-abonnement, internettjeneste, enhedsmuligheder og indholdstilgængelighed. www.netflix.com/termsofuse

Køb et tv, og tilmeld dig BRAVIA CORE™ senest den 23-02-24. Antal titler, point, indløsnings-og visningsperiode samt indhold varierer af den pågældende tv-model og kan ændres. For at finde ud af, hvilke tv'er det gælder samt vilkår og betingelser, besøg: https://www.sony.net/bravia-core. Et BRAVIA CORE-medlemskab er påkrævet. Netværkstjenester, indhold, operativsystem og produktsoftware kan være pålagt separate eller tredjeparts vilkår og betingelser og ændringer, pauser eller afbrydelser kan påkræves gebyrer, registrering og kreditkortoplysninger.

Input forsinkelsestid målt via 4K/120fps-spil med HDMI-indgang. Kan variere afhængigt af brugsmiljø i realtid eller specifikke forhold. Spiltitler, der understøtter 4K/120fps er påkrævet.

Auto HDR Tone Mapping: Softwareopdateringer på både PlayStation®5-konsollen og tv'et bliver tilgængelige via automatisk eller manuel opdatering. For at aktivere Auto Tone Mapping skal du aktivere funktionen, når du parrer tv og PS5 for første gang; eller skal du frakoble TV og PS5, udføre fabriksindstilling og aktivere funktionen under den indledende opsætning. Funktionen understøttes kun, når PS5 og tv er direkte forbundet. Gældende modeller: alle BRAVIA XR-modeller, X85K, X85J, X80K, X80J og XH90.

Auto Genre Picture Mode: Softwareopdateringer på både PlayStation®5-konsollen og tv'et bliver tilgængelige via automatisk eller manuel opdatering. Denne funktion fungerer, når Auto Picture Mode på tv'et er indstillet til ON og understøttes kun, når PS5 og tv er direkte forbundet. Gældende modeller: alle BRAVIA XR-modeller, X85K, X85J, X80K, X80J og XH90.

Genanvendelsesprocenten refererer til brandhæmmende materialer. Det genanvendelige materiale, der benyttes på tv'et, kan variere afhængigt af størrelsen

Procent er udregnet i forhold til FY18. Produkterne med 60 % reduktion er kun tilgængelige ved visse modeller og i visse regioner.

Brugeren skal acceptere Googles servicevilkår (http://www.google.com/policies/terms/), Plays servicevilkår (https://play.google.com/intl/en-US_us/about/play-terms /index.html) og privatlivspolitik (http://www.google.com/policies/privacy/) for at bruge tv’et. Der skal oprettes forbindelse til en Google-konto for at bruge visse funktioner, herunder stemmestyring for at aktivere tilknyttede apps, installere visse apps og betjeningssoftware under opsætningen. Brug af tv’et uden at oprette forbindelse til en Google-konto giver kun mulighed for grundlæggende tv-funktioner og visse apps. Trådløs tilslutning kræver 802.11 hjemmenetværk (802.11n anbefales). Netværkstjenester, indhold, operativsystem og software til dette produkt kan være underlagt separate eller tredjepartsvilkår og -betingelser og ændringer, pause eller afbrydelse kan til enhver tid afkræves gebyrer, registrering og kreditkortoplysninger. Apps skal være kompatible med tv’et. Appens tilgængelighed varierer afhængigt af region og enhed. Google TV er navnet på denne enheds softwareoplevelse og er et varemærke tilhørende Google LLC. Google er et varemærke tilhørende Google LLC.

Brugeren skal opsætte et bredbåndsnetværk. Som standard er Pure Stream-indstillingen slået fra og skal være slået til i BRAVIA CORE-indstillingerne. BRAVIA CORE tilbyder streaming mellem 30 Mbps til 80 Mbps, når brugeren tænder for Pure Stream. For at få adgang til Pure Stream ved 30 Mbps skal brugeren have en internethastighed på minimum 43 Mbps via Wi-Fi. For at få adgang til Pure Stream i højeste kvalitet, tilgængelig ved 80 Mbps, skal brugeren have en internethastighed på minimum 115 Mbps via Wi-Fi. Med forbehold for brugerens netværksoperatørs begrænsninger for videostreaming, vælger BRAVIA CORE automatisk den bedste bit-rate som følger med adaptiv streamingfunktionalitet, baseret på den tilgængelige internethastighed.

360 Spatial Sound Mapping-softwareopdateringen vil blive tilgængelig til HT-A7000 i foråret 2022.

BRAVIA Acoustic Center Sync-tilstand fungerer med følgende modeller: Z9K-serien, A95K-serien, A90K-serien, A80K-serien, X95K-serien, X90K-serien, Z9J-serien, A90J-serien, A80J-serien og X95J-serien. Produkttilgængeligheden varierer fra land til land.

De valgfri rådløse baghøjttalere (sælges separat) er påkrævet til HT-A7000. De valgfri baghøjttalere er muligvis ikke tilgængelige i alle lande og områder.

BRAVIA CAM-funktioner (undtagen videochat) kræver firmwareopdatering.

BRAVIA CAM-funktioner (undtagen videochat) kræver firmwareopdatering.

Funktionen kræver en firmwareopdatering på et senere tidspunkt.

Funktionen kræver en firmwareopdatering på et senere tidspunkt. Kræver BRAVIA CAM som sælges separat.

Funktionen kræver en firmwareopdatering på et senere tidspunkt. Kræver BRAVIA CAM som sælges separat.

Funktionen kræver en firmwareopdatering på et senere tidspunkt. Kræver BRAVIA CAM som sælges separat.

Tilgængelig på 55”-, 65”-, 75”- samt 85”-modellerne

Funktionen kræver en firmwareopdatering på et senere tidspunkt. Kræver BRAVIA CAM som sælges separat.

Tilgængelig på 55”-, 65”-, 75”- samt 85”-modellerne

Få opdateringer i din indbakke

Ved at klikke på "Tilmeld" bekræfter jeg, at jeg har læst og accepterer denne Privatlivspolitik.