BRAVIA XR MASTER Series Z9K

Imponerende 8K-realisme, ultimativ lysstyrke og kontrast 
ALLE TV

Z9K | BRAVIA XR | MASTER Series | Mini-LED | 8K | High Dynamic Range (HDR) | Smart TV (Google TV)

Z9K Series
Billede af Z9K | BRAVIA XR | MASTER Series | Mini-LED | 8K | High Dynamic Range (HDR) | Smart TV (Google TV)

Kommer snart

Forudbestil

189 cm (75”)

XR-75Z9K

Pris ikke tilgængelig

215 cm (85'')

XR-85Z9K

Pris ikke tilgængelig

Tilmeld dig nu for at modtage vores seneste opdateringer og tidsbegrænsede tilbud. Klik på linket nedenfor, så du ikke går glip af noget.

Prisvinder
Logo for CES® 2021 Innovation Awards
CES® 2022 Best of Innovation Awards Honoree, pris til BRAVIA CAM
Logo for CES® 2021 Innovation Awards
CES® 2022 Innovation Awards, pris til BRAVIA CORE
Næste generation af billede og lyd med Cognitive Intelligence

Tag vision og lyd til det næste niveau med Cognitive Processor XR™. Vores revolutionerende Cognitive Processor XR, der er hele drivkraften bag dette TV, forstår hvordan mennesker ser og hører og kan gengive indhold, der føles endnu mere ægte. Sony BRAVIA XR™ TV krydsanalyserer billeder for at give virkelighedstro dybde, enestående kontrast og smukke, levende farver.

Kompromisløs 8K-realisme på en stor skærm 

Med en Cognitive Processor XR™ og vores nye 8K-opløsning Mini LED opskalerer Z9K alt indhold tæt på 8K-opløsning, så du kan nyde detaljer, dybde og stor kontrast på den store skærm. Mærk, hvordan dine sanser skubbes til grænsen, og oplev et TV, som du aldrig har oplevet det før.

Kontrastrige og lyse motiver med præcisionskontrol

XR Backlight Master Drive anvender Cognitive Processor XR ™ til at styre den seneste generation af Mini LED-baggrundsbelysning, hvilket giver Z9K 8K BRAVIA XR realistisk lysstyrke. Du kan opleve et hidtil uset dynamisk frekvensområde med utroligt blændende lys og dybe sorte nuancer samt smukke, naturlige mellemtoner med næsten ingen overstråling eller lysrande omkring belyste områder.


Musiker til en koncert – spiller kontrabas med lydbølger
Skærmen er en højttaler, billeder og lyd i harmoni

Nyd lyd, der præcist matcher det, der vises på skærmen, med Acoustic Multi-Audio™-teknologi. Fire diskanthøjttalere i toppen og på hver side af ​​TV'et udnytter lydretningen og sørger for, at billede og lyd skaber en harmonisk biografoplevelse.

Oplev nye måder at nyde TV på med BRAVIA CAM

Du har altid den bedste plads i huset med BRAVIA CAM. Den registrerer, hvor du sidder, og optimerer billedet og lyden efter det. Du får også bevægelseskontrol, videochat og mange andre nye, sjove funktioner.

Nærbillede af kvinde, der styrer sit TV håndfrit
Brug stemmesøgning til at fortælle, hvad du vil se

Find hurtigt frem til nye favoritter med stemmesøgning. Hop til en serie eller film blot ved at sige det, eller prøv at søge med en stemmesøgning som "find actionfilm". Du skal blot sige "OK Google" for at komme i gang.   

Tag biografoplevelsen med hjem, og nyd film, der følger med BRAVIA XR
Perfekt til PlayStation®5
Billede af fire plastflasker og fire CD'er på venstre side af billedet og en pil, der peger på et BRAVA TV med et billede af fisk, som svømmer i et hav, på højre side af billedet
Forny, genbrug og reducer – til gavn for miljøet

Vores BRAVIA XR TV er designet til medrivende oplevelser og miljøhensyn. Vi forpligter os til at bruge mindre ny plast i TV og emballage. Z9K bruger SORPLAS™ udviklet af Sony, med en genanvendelsesrate på 85 % for komponenter. Vores unikke baggrundsbelysningsteknologier, BRAVIA CAM og sensorer leverer ikke kun høj billedkvalitet, men reducerer også strømforbruget. 

XR Picture
Billede af XR Backlight Master Drive-fokuseringslys til kontrol af mini-LED'er på en skærm vinklet ovenfor
Få virkelighedstro dybde med perfekt kontrast og lysstyrke

Vores unikke XR Backlight Master Drive drevet af XR processoren styrer bagbelysningen af den seneste generation af tusindvis af Mini LED med uhørt høj præcision. Resultatet er et dynamisk område aldrig før set, med utroligt lys og dybe sorte nuancer. 

Et bredt farvespektrum til virkelighedstro farver og nuancer

XR Triluminos Pro, der understøttes af Cognitive Processor XR™, sikrer at Z9K har adgang til over en milliard farver og genskaber hver enkelt med fine virkelighedstro forskelle. Sammen med vores omfattende farveskala og menneskecentreret processor registrerer den farvens mætning, nuancer og lysstyrke for naturlige nuancer i alle detaljer.

Nærbillede af frugt som solbær, citron og ferskner
Nærbillede af pelsmarkeringerne på en tiger, der viser effekten af opskalering med XR 8K
Genskaber mistet tekstur, alt dit indhold opskaleret til 8K

XR 8K-opskalering giver underholdning tæt på 8K-kvalitet, uanset indhold eller kilde. Vores Cognitive Processor XR har adgang til en enorm mængde data og genskaber intelligent manglende teksturer og detaljer for virkelighedstro billeder. 

Intelligent behandling af sløringsfri scener i hurtig bevægelse

At se sport og film i hurtig bevægelse er nu blevet endnu bedre. Den kognitive processor XR™ og XR Motion Clarity™ analyserer bevægelser på tværs af flere rammer, så action forbliver strømlinet, tydelig og klar.

Billede af surfer med sløringsfri detaljer i bølgen
Smukke billeder på hele skærmen

X-Wide Angle™ giver smukke billeder fra alle vinkler, så du får en lige så tilfredsstillende oplevelse fra siden som midt for. Og med X-Anti Reflection bliver billederne mere tydelige med færre reflekser.

Oplev billedteknologier
 
XR Sound
Billede af lydbølger fra TV med Acoustic Multi-Audio™
Skærmlyd fra surround-diskanthøjttalerne

Vores Acoustic Multi-Audio™-teknologi omfatter diskantenheder i fire rammer, så højfrekvente lyde kommer fra det helt rigtige sted i scenen. Med fremadvendte subwoofers får du også glæde af kraftfuld bas, uanset hvor du placerer dit TV.

Al din underholdning opskaleret til 3D-surroundlyd

Med BRAVIA XR™ får alt på skærmen ægte surroundlydbehandling. XR Surround skaber surroundlyd fra siderne og lodret med TV'ets højtalere, så du får 3D-lyd uden behov for loftmonterede eller opadvendte højttalere. Vores BRAVIA XR TV er også kompatible med Dolby Atmos®.

Stue, hvor kvinden på sofaen ser TV med surroundlyd med XR Surround
Bedst med lyd fra Sony

Sammen med lydudstyr fra Sony går vores nyeste BRAVIA XR TV endnu længere og giver dig en fantastisk lyd- og billedoplevelse med enestående XR-billed- og lydkvalitet.

Kvinde på travl gade, der taler i mobiltelefon, og viser, hvordan Voice Zoom 2 gør det nemmere at høre tale
Voice Zoom™ 2 forbedrer stemmer og sikrer tydelige dialoger

Hør tydeligere TV-dialog uden at skrue op for lydstyrken. Selv hvis det er vanskeligt at høre noget, registrerer Voice Zoom 2 hvilken type stemme det er, analyserer den og forbedrer klarheden. 

Opdag lydteknologier
 
BRAVIA CAM
Den optimale seeroplevelse, uanset hvor du er

Slut dit BRAVIA XR-TV til det medfølgende BRAVIA CAM, og nyd TV, som du aldrig har oplevet det før. BRAVIA CAM registrerer, hvor du er i rummet og din afstand til TV’et, og justerer derefter lyd- og billedindstillingerne, så de er helt rigtige. Det betyder, at lyd – også dialoger – er mere tydelig og medrivende med billedlysstyrke, der er skræddersyet til dit visningsmiljø.

Grafik på opdelt skærm, der viser en person, som ser TV på lang afstand, og en person, der ser TV tæt på
Optimeret billede uanset betragtningsvinkel

BRAVIA CAM registrerer afstand mellem dig og dit TV og justerer lysstyrke for TV, så du altid får den perfekte billedkvalitet, uanset hvor du befinder dig i rummet. En lys- og farvesensor i dit TV optimerer billederne til lysforholdene, så du får den bedst mulige seeroplevelse.

Den ideelle lydoplevelse, uanset hvor du er

BRAVIA CAM følger dig og din position, selv hvis du ser TV fra siderne, og justerer derefter den venstre og højre lydbalance for at sikre optimal akustik. Uanset hvor du befinder dig i rummet, får du den samme lydkvalitet, som hvis du sidder lige foran dit TV.

Grafik på opdelt skærm viser en person, der lytter til TV foran det, og en person, der lytter til TV fra siden
Grafik på opdelt skærm, der viser person, som lytter til et TV tæt på, og person, som lytter til et andet TV på lang afstand
Hør stemmer tydeligt, uanset hvor du er

Ved at registrere din synsafstand kan BRAVIA CAM justere Voice Zoom automatisk, så du kan høre dialogen tydeligt. Lydstyrken i TV-dialogen øges, når du bevæger dig væk fra TV'et, og mindskes, når du kommer tættere på.

Oplev nye måder at nyde TV på med BRAVIA CAM

Oplev et udvalg af nye, sjove TV-oplevelser med BRAVIA, bl.a. med bevægelsesstyring, videochat og meget mere.

Nyd videochat med venner og familie på den store skærm

Hold kontakten med venner og familie på den store skærm. Få en sjovere oplevelse, når du bruger dit TV sammen med BRAVIA CAM.

Billede at et par i en stue, der vinker til en ven under videochat
Nærbillede af BRAVIA CAM oven på BRAVIA TV
Nem at tilslutte, nem at slukke

Det er hurtigt og nemt at tilslutte og frakoble det medfølgende BRAVIA CAM til dit BRAVIA TV. Brug kameradækselkontakten oven på BRAVIA CAM til at lukke kameradækslet, hvis du ønsker mere privatliv.

Smart TV-funktioner
Kvinde, der styrer et TV håndfrit ved hjælp af sin stemme
Alt hvad du ønsker at se samlet på ét sted

Få nem adgang til alt dit yndlingsindhold og dine tjenester håndfrit. Se mere end 700.000 film og TV-episoder på ét sted. Google TV samler dit yndlingsindhold fra alle dine apps og abonnementer og organiserer det for dig.

Supersize dine smartphone-favoritter

Hurtig og nem adgang til dine foretrukne videoer, billeder, spil og meget mere fra dine iOS- eller Android-enheder på den store skærm.

Billeder af kat og kanosejler castet fra smartphone til TV
Oplev smarte teknologier
 
Enkel fjernbetjening
Billede af baggrundsbelyst fjernbetjening i lyse og mørke omgivelser
Enkel, førsteklasses fjernbetjening til brug, selv i mørke

Vi har ændret fjernbetjeningens design, så du nemt kan betjene dit TV dag eller nat. Vores nye førsteklasses fjernbetjening er nem at bruge med forenklede knapper og baggrundsbelysning, så alt står klart, selv i mørke. Fjernbetjeningen har fået et kompakt design i aluminium og er både smuk at se på og behagelig at holde i hånden.

Find nemt din bortkomne fjernbetjening ved hjælp af din stemme

Mist aldrig fjernbetjeningen bag sofapuderne igen. Med Find-funktionen kan du blot sige ''OK Google, find min fjernbetjening'' eller trykke på knappen på siden af TV’et og aktivere din manglende fjernbetjening. Fjernbetjeningen ringer og blinker, så den er nem at finde.

Billede af en fjernbetjening, der bliver aftørret med en klud
Nem at aftørre, altid ren

Vores fjernbetjening er nem at aftørre og rengøre, da den er designet med en plan overflade med lavere knapper og en speciel polyurethanbelægning. Alle knapper er belagt med et antibakterielt materiale.

Kontrollér alle dine enheder med en smart-fjernbetjening

Du kan betjene alle dine tilsluttede enheder med vores smart-fjernbetjening. Adgang til video-on-demand-tjenester med èn enkel knap giver dig adgang til serier og film på få sekunder.

Billede, der viser, hvordan alle tilsluttede enheder kan kontrolleres med én smart fjernbetjening
Design
Et smukt design til en medrivende storskærmsoplevelse

Vores minimalistiske One Slate-design leverer en medrivende seeroplevelse, uanset om det er placeret på en fod eller monteret på en væg. Designet med en glat kant og en enkelt glasrude i hærdet glas i en minimeret ramme sikrer, at du kan holde fokus på billedet uden forstyrrelser.

Det faktiske udseende kan variere afhængigt af størrelsen af dit TV.

Træk
Billeder, der viser trevejsholder til flere positioner med skærmbilleder af farverige foliebokse
Premium multi-position stand for fleksibel placering af TV'et

En fleksibel trevejsholder giver dig mulighed for en standardopsætning med øget fokus på billedet, en smal opsætning til mindre hylder og soundbar-opsætning til den perfekte placering af dit lydsystem.

Endnu mere underholdning, som filmskaberen ønskede det

Dette TV indeholder adskillige teknologier, såsom Creator Calibrated Modes, IMAX Enhanced og Dolby Vision® der gengiver dramaet og spændingen i deres originale kvalitet. Og fordi den er Calman-forberedt, kan filmskabere desuden kalibrere den professionelt til produktionsredigering.

Billede af par i stue, der ser Netflix på et vægmonteret BRAVIA TV. Når knappen Adaptive Calibrated Mode under billedet bliver slået til og fra, kan du se, at skærmens lysstyrke ændrer sig i forhold til omgivelserne.
Billede af par i stue, der ser Netflix på et vægmonteret BRAVIA TV. Når knappen Adaptive Calibrated Mode under billedet bliver slået til og fra, kan du se, at skærmens lysstyrke ændrer sig i forhold til omgivelserne.
TIL
FRA
Se Netflix i studiekvalitet med automatisk optimering

Nyd indhold fra Netflix i spektakulær studiekvalitet, præcis som skaberen havde tænkt sig det. Netflix Adaptive Calibrated Mode, der er udviklet specielt til Netflix-indhold, arbejder sammen med funktionen til optimering af det omgivende lys i BRAVIA XR TV, så du kan fordybe dig i dine yndlingsshows ved at optimere billedets lysstyrke baseret på lysforholdene i rummet.

Optimerer billeder til alle dine favoritter

Nyd mere indhold som det var tiltænkt. Med BRAVIA CORE Calibrated Mode justeres alle fim, også IMAX Enhanced™-titler, automatisk til de optimale billedindstillinger, så du får en helt enestående seeroplevelse derhjemme.

Skærmbillede, der viser logoet for BRAVIA CORE
Logo for Assistive Technology
Hjælpeteknologi på Google TV

Vores TV har hjælpeteknologi til syns-, høre- og bevægelseshæmmede.

Specifikationer og funktioner

Et helt nyt område inden for 8K-virkelighed på storskærm med vores nyeste mini-LED-skærm, drevet af Cognitive Processor XR™ og XR Backlight Master Drive.

Designet med tanke på miljøet

FÅ MERE AT VIDE OM SONY OG MILJØET

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter.

Læs mere

MILJØVENLIGE EGENSKABER I DETTE PRODUKT

  • Dynamisk styring af baggrundsbelysning, eller lyskontrol på pixelniveau, bidrager til at forbedre energieffektiviteten ved at justere skærmens lysstyrke, når billedindholdet ændrer sig.

  • Strømsparetilstand bidrager til at spare energi ved at justere skærmens lysstyrke.

  • Tilstanden Slukket skærm bidrager til at spare energi ved at slukke for skærmen uden at sætte TV'et i fuld standbytilstand, så lyden stadig kan høres