HT-A7000

7.1.2 kanal - Bliv omsluttet af total realisme

HT-A7000 omslutter dig med autentisk 7.1.2-kanals surroundsound med opadvendte højttalere, beam-diskantenheder i siden og en indbygget subwoofer. Og med ekstra baghøjttalere understøtter det 360 Spatial Sound Mapping, så du får en helt ny grad af fordybelse.

SOUNDBARS

360 Spatial Sound Mapping Dolby Atmos®/DTS:X® 7.1.2-kanals soundbar | HT-A7000

HT-A7000
Billede af 360 Spatial Sound Mapping Dolby Atmos®/DTS:X® 7.1.2-kanals soundbar | HT-A7000

Vejl. Udsalgspris

kr 12.000,00

(VAT)
Prisvinder
360 Spatial Sound, der tilpasser sig dine omgivelser

Med valgfrie baghøjttalere fra Sony

Vores revolutionerende 360 Spatial Sound Mapping-teknologi med baghøjttalere fra Sony skaber flere fantomhøjttalere fra kun én soundbar og baghøjttalere. Flere fantomhøjttalere hele vejen rundt om dig arrangeret i det optimale lydfelt til dit rum giver en helt ny fornemmelse af lyden. Oplev dramaet i Dolby Atmos® og DTS:X, og hør hvert åndedrag, trin og ord, som om du er med i filmen.

Oplev bred 360 Spatial Sound

Med valgfrie baghøjttalere fra Sony

Et bredt lydområde fylder alle dele af stuen, så din familie og venner alle får den samme lydoplevelse. Lydområdet er ikke begrænset til foran TV'et, men dækker et meget større område.


Se vores 360 Spatial Sound Mapping-video

Vil du gerne have en fornemmelse af 360 Spatial Sound fra en soundbar med valgfrie baghøjttalere? Tag dine hovedtelefoner på, og lad dig rive med.

Innovative teknologier til Sound Field Optimization
Diagram, der viser, hvordan HT-A7000 intelligent måler positionen af hver højttaler og optimerer lyden i rummet
Optimeret til højtalerplacering

Der er ikke behov for at placere de valgfrie højttalere nøjagtigt. Soundbaren med indbyggede mikrofoner klarer det hele ved at måle placeringen af hver højttaler og optimere lyden derefter. Soundbaren giver dig mulighed for at nyde Sound Field Optimization med eller uden valgfri højttalere. Aktivér kalibreringsprocessen under den indledende opsætning eller fra startmenuen.

Tilmeld dig nu for at modtage vores seneste opdateringer og tidsbegrænsede tilbud. Klik på linket nedenfor, så du ikke går glip af noget.

Suveræn surroundlyd fra vores flagskib inden for soundbars

HT-A7000 har 7.1.2 kanaler, to opadvendte højttalere, to beam-diskantenheder og fem fronthøjttalere, der giver en bredere surroundlyd, og en indbygget dobbelt subwoofer til dyb bas. Med Vertical Surround Engine og S-Force PRO Front Surround skaber HT-A7000 virtuel surroundlyd, der kommer fra alle retninger, så du kan opleve den fulde effekt af Dolby Atmos® og DTS:X®.

Grafik, der viser, hvordan Vertical Surround Engine giver lyd over lytteren for at få en 3D-lydoplevelse uden højttalere i loftet
Oplev lyd oppefra 

Takket være Sonys virtuelle surround sound-teknologi kan soundbaren placere lyden i et lodret rum – så du kan opleve 3D-lyd uden behov for loftmonterede højttalere. Ud over Dolby Atmos og DTS: X giver Vertical Surround Engine samtidig en mere realistisk flerdimensionel lyd til andre lydformater

Grafik, der viser, hvordan S-Force PRO Front Surround giver virtuel surroundlyd udelukkende ved hjælp af fronthøjttalere
Surround på den nemme måde 

Ved kun at bruge fronthøjttalerne gengiver den unikke digitale lydfeltsteknologi fra Sony surroundlydfeltet virtuelt, så lyden kommer fra begge sider. Du får fyldig, biograflignende surroundlyd derhjemme uden en rodet opsætning.

Avanceret højttalerteknologi

Læn dig tilbage, og nyd den rummelige akustik med to opadvendte højttalere, to beam-diskantenheder og fem fronthøjttalere til bredere surround samt en subwoofer, der giver dybere bas. 

Sammenligning af unik rektangulært formet X-Balanced Speaker Unit med konventionel højttaler
X-Balanced Speaker Unit

De opadvendte højttalere, den indbyggede subwoofer og fronthøjttaleren har en X-Balanced Speaker Unit. Disse højttaleres unikke firkantede form maksimerer membranområdet og giver en mere kraftfuld bas. Den mindsker også driverudslag, samtidig med at lydtrykket bevares, hvilket resulterer i mindre forvrængning og større vokal klarhed. 

Fordyb dig i enestående lydkvalitet

Nyd musik på den måde, som kunstnerne havde tænkt sig det, med lyd i høj opløsning og krystalklar præcision. Eller opdag en ny måde at lytte på med 360 Reality Audio , som giver en virkelig medrivende live-koncert- eller studie-oplevelse. Med HT-A7000 bliver din musik levende som aldrig før.  

Graf, der i realtid viser gendannelse af DSEE Extreme-komprimerede filer

A = Udvidet lyddynamik (strengeinstrumenter og små detaljer på hviskeniveau)
B = Gendannede høje frekvenser (akustisk og vokal-instrumental realisme)

Gendannelse i realtid af alle dine komprimerede filer

Ved hjælp af Edge-AI (Artificial Intelligence) opskalerer DSEE Extreme™ (Digital Sound Enhancement Engine) komprimerede digitale musikfiler i realtid. Gennem dynamisk genkendelse af instrumentering, musikgenrer og individuelle elementer i hver sang. Ved vokaler og mellemspil genskabes det fulde spænd af de toner, som gik tabt under komprimering, for at opnå bedre og mere komplet lydoplevelse.

Film og spil, der føles virkelige

Se levende scener fyldt med virkelighedstro farver og dybde. Hele den oprindelige billedkvalitet bevares, når den afspilles gennem HT-A7000-soundbaren, så du kan fordybe dig fuldstændigt i filmen. Gaming bliver samtidig mere intens og realistisk med de nyeste formater som Variable Refresh Rate (VRR) og Auto Low Latency Mode (ALLM) i HDMI 2.1.

Billede af et 8K HDR-logo, 4K 120-logo og Compatible with Dolby Vision-logo.
PlayStation®5-konsol og -controller ved siden af et BRAVIA XR™ TV, der viser en scene fra Horizon Forbidden West
Nyd en fordybende spil- og filmoplevelse

Nyd spil og film med optimale billedindstillinger via Auto HDR Tone Mapping og Auto Genre Picture Mode ved at tilslutte BRAVIA XR™ TV'er og PlayStation®5 via dette produkt .

Oplev fyldigere lyd med en trådløs subwoofer og baghøjttalere

En valgfri, trådløs subwoofer giver en indbygget dobbelt subwoofer i soundbaren mulighed for at håndtere bas og vokaler, mens den valgfrie, trådløse subwoofer fokuserer på lavfrekvente lyde. Tilføj de valgfrie trådløse baghøjttalere for at få en endnu bedre filmoplevelse med lyd lige bag dig.


SA-SW5-subwoofer set forfra
SA-SW5-subwoofer

300 W dyb og fyldig bas fra en 180 mm driver med en passiv højtalerenhed.

SA-SW3-subwoofer set forfra
SA-SW3-subwoofer

200 W lyd fra en kompakt subwoofer med basrefleks og en 160 mm driver.

Et par SA-RS5-højttalere set forfra
SA-RS5 baghøjttalere

180 W bredere surroundsound med opadvendte højttalere.

SA-RS3S-baghøjttalere set forfra
SA-RS3S-baghøjttalere

100 W bredere surroundsound.

Bedst med TV'er fra Sony

Når HT-A7000 er tilsluttet et BRAVIA TV, er du garanteret en fantastisk lyd- og billedoplevelse med vores bedste billed- og lydkvalitet. Den perfekte soundbar til BRAVIA-TV'er.

Diagram, der viser centerhøjttalerlyd fra TV og soundbar med BRAVIA Acoustic Center Sync
Endnu mere fordybelse med BRAVIA Acoustic Center Sync

Når de er tilsluttet til et BRAVIA TV med Acoustic Center Sync, fungerer både soundbar og TV som centerhøjttaleren i hjemmebiografsystemet. Hvis du tilslutter soundbaren med valgfrie trådløse højttalere, fungerer TV-højttaleren som centerkanal sammen med din soundbar som en del af 360 Spatial Sound Mapping. Dermed matcher lyden nøjagtigt det, der vises på skærmen, så du får en virkelig fantastisk oplevelse.

Lyden passer perfekt til handlingen

Med Acoustic Center Sync hører du dialogen fra præcis det sted, hvor vedkommende står i scenen. Handling og lyd er præcist Synkroniseret, så din oplevelse bliver endnu mere medrivende.

Familie, der ser TV på en sofa, med HT-A7000-soundbar på et marmorskab
Screenshot, der viser film med soundbarindstillinger i BRAVIA Quick Settings-menuen
Nem betjening med BRAVIA TV'er

Med en integreret brugergrænseflade vises soundbarens lydindstillinger automatisk på BRAVIA Quick Settings-menuen, så du nemt kan styre funktioner som f.eks. lydfelt og lydstyrke.

HT-A7000-soundbar på marmorskab under BRAVIA med justerbart TV-stativ
Placering af soundbar

Hvis du har et BRAVIA-TV med et justerbart TV-stativ, kan du justere placeringen og diskret montere HT-A7000 under TV'et for at få et rent look. 

Retningsuafhængigt blokdesign

HT-A7000 og ekstrahøjttalere er blevet designet under det samme retningsuafhængige blokkoncept. Designet på HT-A7000 er et perfekt match til ekstrahøjttalerne. De sofistikerede afrundede kanter repræsenterer en enkelt, massiv blok, som spreder lyden bredt. Kombinationen af lækre materialeteksturer i høj kvalitet passer ind i ethvert stuemiljø.

Nyd musikken med hele familien 

Få nem adgang til musiktjenester som Spotify, og stream alle dine yndlingsalbum og afspilningslister via Chromecast eller Apple AirPlay 2. Ring til familien, og sæt gang i festen. 

Familie, der lytter til musik i stuen med TV og HT-A7000-soundbar på et marmorskab
Bluetooth®-logo
Bluetooth®-tilslutning

Stream musik trådløst fra din smartphone, tablet eller bærbare computer med Bluetooth®-teknologi. 

Wi-Fi®-logo
Wi-fi-streaming

Opret forbindelse til internettet med indbygget wi-fi, og stream musik fra enheder på dit hjemmenetværk.

Spotify Connect™-logo
Spotify Connect™

Afspil Spotify direkte gennem dine højttalere derhjemme ved at benytte Spotify Connect™-appen på din enhed som fjernbetjening.

Logo for indbygget Chromecast
Indbygget Chromecast

Stream musik, internetradio og podcasts fra din smartphone, tablet eller bærbar computer til din lydenhed. Bare tryk på Cast-knappen.

Apple AirPlay-logo
Apple AirPlay 2

Del musik og meget mere via dine foretrukne Apple-enheder til din soundbar. Alt sammen med et tryk.

Få en stor og medrivende oplevelse

En smart algoritme tilføjer lyd fra oven til konventionelle surround-soundtracks og stereolyd, så al lyd konverteres til fantastiske lydoplevelser. Du skal blot trykke på Immersive AE-knappen på fjernbetjeningen for at aktivere.

Familie på sofa i stue, som ser TV med HT-A7000-soundbar på et marmorskab og Immersive AE slået fra
Immersive AE slået fra
Familie på sofa i stue, som ser TV med HT-A7000-soundbar på et marmorskab og Immersive AE slået til
Immersive AE slået til
Diagram, der viser en person, som styrer HT-A7000-soundbaren ved at tale til Google Home
Stemmestyring

Soundbaren er kompatibel med Google Assistant-aktiverede enheder med Chromecast built-in og Amazon Alexa-aktiverede enheder. Tilføj bare HT-A7000-soundbaren til din højttalergruppe med Google Home-appen for at afspille musik, ændre lydstyrken eller bruge en af de mange stemmekommandoer.

Opsætning på sekunder 

HT-A7000 er næsten klar til brug direkte fra æsken. Du skal bare tilslutte den til dit TV ved hjælp af HDMI eARC-tilslutningen og tænde for den. Med USB, optisk og analog lydindgang samt HDMI-indgang og -udgang (eARC), samt S-CENTER OUT på kompatible BRAVIA-modeller, får du alle de tilslutningsmuligheder, du skal bruge for at få en overvældende surroundlydoplevelse.

Specifikationer og funktioner

Lad dig rive med som aldrig før med HT-A7000. Når du bruger soundbaren alene, får du autentisk 7.1.2-kanals surroundsound med S-Force PRO Front Surround og Vertical Surround Engine. Eller du kan tilføje ekstra baghøjttalere, så du kan nyde 360 Spatial Sound Mapping med flere fantomhøjttalere.
  • Understøtter 360 Spatial Sound Mapping med valgfrie baghøjttalere

  • S-Force PRO Front Surround og Vertical Surround Engine for flerdimensionel lyd

  • Opadvendte højttalere, beam-diskantenheder, en indbygget dobbelt subwoofer og fem fronthøjttalere

  • Optimering af lydfelt for nem opsætning

  • Stream al din musik med trådløs tilslutning

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser

Brugerne siger