Gå til primært indhold

Registrer din ILCE-9

Udfyld skemaet nedenfor. (Hvis du ikke har en Sony-konto, får du mulighed for at oprette en.)

Ikke dit produkt? Registrer et andet.

ILCE-9
ILCE-9
Hvordan finder jeg mit serienummer?

Købsdetaljer *Skal udfyldes

Har du handlet online?*

Beklager – vi har i øjeblikket tekniske problemer. Tak for din tålmodighed, mens vi løser dem. Prøv igen senere.

Tilknyttede konti til tjenester fra Sony

Få adgang til flere onlinetjenester fra Sony Group med de samme logonoplysninger ved at knytte dine konti sammen.

Hvorfor knytte dine konti sammen?
  • Få adgang til flere onlinetjenester fra Sony Group med de samme logonoplysninger (e-mailadresse og adgangskode)
  • Opdater alle dine konti hurtigt og nemt, og synkroniser dine kontooplysninger på tværs af alle dine tilknyttede konti
Hvilke konti kan du knytte sammen?
  • Du kan knytte dine konti til de følgende onlinetjenester fra Sony Group:
  • Tilgængelige tjenester fra Sony Europe
  • My Sony
  • Community
  • Tilgængelige tjenester fra andre virksomheder i Sony Group:
  • Xperia Lounge
  • Xperia Store
  • SonyMobile.com
  • MyAccount
  • Developer World
  • PlayStation™ Network
    • PlayStation™ Plus
    • PlayStation™ Video
    • PlayStation™ Music
    • PlayStation™ Now
    • PlayStation™ Vue
  • Tjenesterne er muligvis ikke tilgængelige i alle lande/regioner.
  • Sammenknytning af konti kræver, at de e-mailadresser, der er registreret for hver konto, er identiske.
  • Dine grundlæggende kontooplysninger vil blive synkroniseret
  • De følgende oplysninger vil blive synkroniseret på tværs af dine sammenknyttede
  • konti:
  • Registrerings-ID (e-mailadresse)
  • Adgangskode
  • Fødselsdato
  • Land/Region
  • Navn
  • Køn
  • Foretrukket sprog
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • Sikkerhedsspørgsmål
  • Sikkerhedssvar
Hvordan knytter du dine eksisterende konti sammen?
  • Første gang du logger på en konto for en af de ovenstående tjenester fra Sony Group, vil du blive bedt om at opgradere den.
  • Du vil muligvis blive bedt om at give yderligere oplysninger, før opgraderingen kan fuldføres.
  • Når du har opgraderet en konto, vil du, hvis du logger på din konto for en af de andre tjenester, blive bedt om at knytte de to konti sammen (med forbehold for at kontiene har den samme e-mailadresse). Vi kontrollerer, at dine grundlæggende kontooplysninger er de samme. Er dette ikke tilfældet, vil du blive bedt om at vælge dine nuværende oplysninger, før de forskellige konti bliver knyttet sammen.
Hvordan kan du bruge dine synkroniserede logonoplysninger til at få adgang til en anden tjeneste fra Sony Group?
  • Hvis du har en opgraderet konto (eller flere knyttede konti), kan du benytte ét sæt logon-detaljer for nemt at tilgå alle ovenstående tjenester fra Sony Group.
  • Første gang du logger ind, vil du blive bedt om at udfylde en kort kontoregistreringsformular. Dine grundlæggende kontooplysninger vil automatisk blive hentet fra din eksisterende, opgraderede konto (eller sammenknyttede konti), så du slipper for at indtaste dem igen. Du vil muligvis blive bedt om at give yderligere oplysninger for at gennemføre din registrering.
  • Du kan se og ændre dine grundlæggende kontooplysninger, når din kontoregistrering er afsluttet.
Hvilken virksomhed i Sony Group forvalter mine sammenknyttede konti?
  • Den virksomhed i Sony Group, der udbyder den tjeneste, som du bruger, forvalter fortsat din konto til den pågældende tjeneste (og alle data, der indsamles, mens du bruger denne tjeneste) i overensstemmelse med dennes politik til beskyttelse af personlige oplysninger. Tilknytning af dine konti ændrer ikke på dette.
  • Hvis du ønsker at gøre personlige datarettigheder gældende (f.eks. din ret til adgang) i forbindelse med en konto, skal du kontakte den virksomhed i Sony Group, der styrer den pågældende konto, ved hjælp af de oplysninger, der er angivet i dennes politik til beskyttelse af personlige oplysninger.