WF-1000XM3

Only music. Nothing else.

Sæt verden omkring dig på pause – nu handler det om dig og din musik. Ingen støj, ingen kabler, ingen forstyrrelser. Bare fantastisk lyd, avanceret støjreduktion og time efter time med ren lyttefrihed.

TRUE WIRELESS

WF-1000XM3 trådløse hovedtelefoner med støjreduktion

WF-1000XM3
Billede af WF-1000XM3 trådløse hovedtelefoner med støjreduktion

silverblack

Vejl. Udsalgspris

kr 2.000,00

(VAT)
WF-1000XM3-nøglefunktioner
Avanceret støjreduktion

Støjreduktionsteknologien i WF-1000XM3 er den mest avancerede nogensinde i ægte trådløse hovedtelefoner, med vores HD-støjreducerende processor QN1. Så du kan fortabe dig fuldstændigt i din musik.

Produktfotos og detaljevisning af WF-1000XM3-hovedtelefoner
Dual Noise-sensorteknologi

To mikrofoner – én feed-forward og én feed-back – på hovedtelefonernes overflade opfanger flere omgivende lyde, uanset om det er støj i flyet, byens trafik eller snak på kontoret. 

HD-støjreducerende processor QN1

Når den har indfanget den omgivende lyd, går den dedikerede HD-støjreduceringsprocessor QN1e i gang. Den reducerer ikke kun betydeligt mere støj på næsten alle frekvenser, men bruger også mindre strøm.

Detaljevisning af printplade med HD-støjreduceringsprocessor QN1e
Enestående lydkvalitet

WF-1000XM3-hovedtelefonerne med støjreduktion er fyldt med avanceret lydteknologi og giver ikke kun støjfri lytning, men også imponerende lydkvalitet.

Nærbillede af WF-1000XM3-ørepude med visning af 6 mm driverenhed
6 mm driverenhed

En lille, men kraftfuld 6 mm driverenhed i hovedtelefonerne leverer righoldig, klar og vidtstrakt lyd.

Sony HD-støjreducerende processor QN1-logo
HD-støjreducerende processor QN1

Den alsidige HD-støjreducerende processor QN1e kombinerer digital støjreduktion, 24-bit behandling af lydsignal og en digital-til-analog-konverter med hovedtelefonforstærker. Resultatet? Fabelagtig lyd med minimal forvrængning.

DSEE HX-logo
Opskaler digital musik med DSEE HX

DSEE HX™ (Digital Sound Enhancement Engine HX) opskalerer komprimerede digitale musikfiler og bringer dem tættere på kvaliteten af lyd i høj opløsning. 

Helt trådløs teknologi

Med trådløs Bluetooth®-teknologi og en ergonomisk udformning, der leverer komfort hele dagen, giver WF-1000XM3-hovedtelefonerne med støjreduktion ægte trådløs frihed.

Perfekt til TV-shows, film og meget mere

Ser du videoindhold på din smartphone eller tablet? Den avancerede trådløse forbindelse på WF-1000XM3 synkroniserer det, du ser på skærmen, præcist med det, du hører i dine hovedtelefoner, hvilket giver en bedre oplevelse.

WF-1000XM3 hovedtelefoner, magnetisk opladningsetui og Xperia-smartphone på et rundt glasbord ved siden af en bog og briller, et glasbæger og en vase
Illustrationen forklarer, hvordan den nye Bluetooth-chip overfører lyd til venstre og højre øre samtidig.

(A) WF-1000X L to R Relay BT Transmission.
(B) WF-1000XM3 L/R Simultaneous BT Transmission

Stabil, pålidelig Bluetooth®-tilslutning

En Bluetooth-chip, der transmitterer lyd til højre og venstre øre samtidig, sikrer i kombination med optimeret antennedesign en stabil forbindelse og enestående afspilning. Lav forsinkelse på lyd gør dem også gode til at se video.

Optimeret antennedesign

Placeringen af hovedtelefonernes Bluetooth®-antenne er optimeret for at sikre større dækning. Dette hjælper med at holde signalet stærkt, hvilket giver uafbrudt streaming.

Billede, der viser WF-1000XM3-ørepudernes optimerede antennedesign.
Konstrueret til at give en sikker, stabil pasform
Billede, der illustrerer WF-1000XM3-ørepudernes ergonomiske Tri-hold-struktur.
Ergonomisk Tri-hold-struktur

De støjreducerende ørepuderne er ergonomisk designet til at have kontakt med tre forskellige steder på dit øre for en sikker og komfortabel pasform.

Billede, der viser WF-1000XM3-ørepudernes gummioverflade med høj friktion.
Gummioverflade med høj friktion

En gummioverflade med høj friktion holder ørepuderne med støjreduktion tæt og sikkert i dine ører, så de ikke pludselig falder ud.

Produktbillede af WF-1000XM3-hovedtelefoner med opladningsetui, USB-C-kabel og et udvalg af ørepuder.
Alt det, du har brug for

Med 3 størrelser af Triple Comfort-ørepuder og 4 størrelser af lange ørepuder i hybridsilikone inkluderet kan du finde den perfekte pasform for at optimere lydkvaliteten og minimere støj udefra. Et USB-C-opladerkabel er også inkluderet i æsken.

Ikon for 24 timers batterilevetid
Op til 24 timers lytning   

På en fuld opladning giver hovedtelefonerne 6 timers strøm, og det smarte opladningsetui giver yderligere tre opladninger til at få dig gennem dagen. Det er op mod 24 timers støjfri lytning. Med støjreduktion slået fra er det endnu længere – 8 timers strøm på en fuld opladning, og med yderligere tre opladninger fra opladningsetuiet er det 32 timers afspilning.

Ikon for 10 min. hurtig genopladning/90 min. afspilning.
Hurtig genopladning, når du har brug for det.

Nogle gange har du brug for musik hurtigt. Så hvis dine hovedtelefoner ikke har så meget strøm, så giver 10 minutters hurtig genopladning dig 90 minutters afspilning. 

Livsstilsbillede, der viser WF-1000XM3-ørepuder, der placeres i magnetisk opladningsetui.
Praktisk magnetisk opladningsetui

Læg dine støjreducerende hovedtelefoner tilbage i opladningsetuiet, og de falder på plads med et tilfredsstillende klik, takket være det magnetiske indre. Et USB-C-kabel lader dig genoplade opladningsetuiet hurtigt og nemt, så det er klar til endnu en dag med lytning.

Illustration af en hånd og en finger, der trykker på en knap
Tal med et tryk for Quick Attention

Placer en finger over øretelefonen for at skrue ned og slippe omgivelserne ind, så du kan snakke uden at tage hovedtelefonerne af. Intuitive touchindstillinger giver dig fuld kontrol. Tryk f.eks. på venstre øretelefon for at skifte fra støjreduktion til Ambient Sound. Du kan også tildele andre muligheder, såsom Google Assistant, Amazon Alexa og lydstyrkeregulering, til hver øretelefon ved hjælp af Sony | Headphones Connect-appen.

Adaptive Sound Control tilpasser sig automatisk til det, du laver

Sony | Headphones Connect-app tilbyder Adaptive Sound Control, en smart funktion, der automatisk registrerer, hvad du laver – for eksempel rejser, går eller venter – og dernæst justerer indstillingerne for omgivende lyd, så de passer til situationen. Du kan også tilpasse indstillingerne til dine præferencer.

Illustration af Adaptive Sound Control med ikoner for taxa og bus med ordene "Transport" og støjreduktionsfunktionen fremhævet
Rejs i stilhed

Tag på ture uden afbrydelse, og fordyb dig i musik uden baggrundsstøj.

Illustration af Adaptive Sound Control, der viser gangikoner med ordet "Walking" og Ambient Sound 20-indstillingen fremhævet
Til fods

Vær opmærksom på alt omkring dig, fra gaden til kontoret, mens du nyder musik.

Illustration af Adaptive Sound Control, der viser ikoner for at sidde og stå med ordet "Staying" og støjreduktionsfunktionen fremhævet
Når du venter

Hør vigtige meddelelser, mens du venter, og samtidig reducer anden baggrundsstøj.

Hovedtelefoner, der reagerer på dig

En nærhedssensor i hver ørepude kan registrere, om du bruger én eller begge, og tilpasser afspilningen derefter.

Illustration af person, der fjerner en ørepude fra øret
Sæt musikken på pause

Tag én ørepude ud, så sættes musikken automatisk på pause i begge sider.

Illustration af person, der kommer en ørepude tilbage i øret
Genoptag afspilning

Sæt ørepuden i igen, så genoptager musikken automatisk afspilningen.

Logo for Sony | Headphones Connect-appen
Få kontrol med din lytning

Med Sony | Headphones Connect-app'en lader Ambient Sound Control dig justere lydstyrken på baggrundslyde og giver dig mulighed for kun at tillade, at stemmer høres. Samtidig lader equalizeren dig tilpasse lydniveauer til din musik.

Smart med din yndlingsstemmeassistent

Google Assistent og Amazon Alexa og Siri

Hold styr på din dag blot ved at spørge din foretrukne stemmeassistent. Nyd underholdning, kontakt med dine venner, få information, lyt til musik og meddelelser, indstil påmindelser og meget mere.

Logoer for Google Assistant og Alexa Built-in
Ikon af håndfri opkald
Forbedret stemmekvalitet med håndfri opkald

Samtaler er ligetil med nemme, håndfri opkald. WF-1000XM3-hovedtelefoner leverer klarere stemmekvalitet, og du kan modtage opkald ved hjælp af enten den ene eller begge ørepuder. Dette tillader dig at skifte mellem deres opladning eller at høre opkald klart og tydeligt i støjende omgivelser.

Moderne klassisk stil

Det handler om elegant, underspillet stil lige fra hovedtelefonerne med deres rene minimalistiske look til opladningsetuiet med dets taktile raffinerede finish.

Produktbillede af WF-1000XM3-opladningsetui i et udvalg af farver.
Vælg din farve

WF-1000XM3-hovedtelefoner og bæretaske fås i flere farver, der passer til din stil.

Certificerede hovedtelefoner – en bedre oplevelse

Med 360 Reality Audio-certificerede hovedtelefoner og Sony | Headphones Connect-appen kan du optimere din oplevelse ved at analysere din øreform og nyde den ultimative omsluttende musikoplevelse.

En personlig biografoplevelse

Med BRAVIA XR™ og WLA-NS7 trådløs sender

Få en fantastisk Dolby Atmos®-oplevelse og 360 Spatial Sound, der tilpasser sig dine ører med BRAVIA XR og disse hovedtelefoner ved hjælp af den trådløse sender WLA-NS7.  

Mand på sofa i en stue, der lytter til hovedtelefoner via en trådløs sender
360 Spatial Sound Personalizer

Med Sony | 360 Spatial Sound Personalizer-appen får du en lydoplevelse, der er optimeret til dig. Appen registrerer og analyserer din øreform, så øretelefonerne kan skabe dit eget personlige rumlige lydfelt, når de er parret med BRAVIA XR TV'er.

WLA-NS7 trådløs sender med hovedtelefoner på et skab – tilsluttet et vægmonteret BRAVIA TV
Dolby Atmos-oplevelse

Med en Sony WLA-NS7 trådløs sender tilsluttet til et BRAVIA XR TV skaber dine hovedtelefoner den ideelle opsætning af fantomhøjttalere omkring dig, så du får en fantastisk Dolby Atmos-oplevelse. Bliv en del af scenen og føl, at du selv står midt i handlingen.

Artist_connection
Lyt til musik på demoafspilleren ved at downloade appen Artist Connection

Specifikationer og funktioner

Sony anbefaler, at du altid opdaterer dit produkt med den seneste software. Opdateringsnotifikationer til den seneste software og selve softwaren bliver lagt ind på Sony Headphones Connect appen, som er tilgængelig gratis på Google Play og Apple App Store.
  • Digital støjreduktion med HD-støjreducerende processor QN1e og Dual Noise-sensorteknologi

  • Ægte trådløst design med BLUETOOTH® trådløs teknologi

  • Op til 24 timers batterilevetid for lytning hele dagen

  • Quick Attention-funktionen lader dig snakke nemt uden at tage hovedtelefonerne ud

  • Moderne, klassisk design, der sidder sikkert i ørerne

DRIVERENHED
6 mm, dome-type (CCAW-svingspole)
DSEE HX
Ja
FREKVENSKURVE (BLUETOOTH®-KOMMUNIKATION)
20 Hz - 20.000 Hz (44,1 kHz sampling)
FREKVENSKURVE (AKTIV BETJENING)
-
PASSIV BETJENING
-
NFC
Ja (etui)
KABELLÆNGDE
-
Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser og priser

Brugerne siger