SRS-XG300 

Tag lyden med dig overalt

XG300-højttaleren er bygget til, at du kan tage højkvalitetslyd med dig overalt. Uanset om du holder havefest eller er på stranden, skal du blot oplade den, gribe det praktiske håndtag og tage den holdbare, bærbare højttaler med fantastisk lyd med på farten. 

ALLE TRÅDLØSE HØJTTALERE

Bærbar XG300 X-Series trådløs højttaler

SRS-XG300
Billede af SRS-XG300 X-seriens bærbare, trådløse højttaler

silverblack

Vejl. Udsalgspris

kr 2.500,00

(VAT)
Prisvinder
Holdbarhed og bærbarhed 
Opkaldsfunktion
Anvendelighed
LIVE LIFE LOUD

Livet skal leves med fuld lydstyrke. Det betyder, at du samler dine venner, skruer helt op for musikken og danser hele natten til en klar, fyldig lyd. Med vores X-Serie-højttalere kan du få mest muligt ud af hvert eneste øjeblik, holde fester, du vil huske for evigt, og altid leve livet for fuld styrke.

Tag festen med dig

Du har brug for en højttaler, der kan levere kraftfuld lyd, uanset hvor du er. Med XG300 tager du masser af festlyd med dig, og med indbygget lys tager du også lidt stemning med. Pop op-håndtaget gør den nem at bære, og du kan bare slå det ned, når du ikke har brug for det.

Kraftfuld festlyd

Nyd en kraftfuld festlyd skabt af basenheder, diskantenheder foran og passive højttalerenheder, der giver tung bas og tydelig vokal, uanset hvor du lytter.

Billede af mennesker ved en musikbegivenhed
Hør den naturtro gengivelse 

Der er noget særligt ved lyden af livemusik. Med LIVE SOUND kan du genskabe den unikke stemning og genopleve dine bedste livemusikoplevelser igen og igen.

MEGA BASS-ikon
Giv bassen et boost

Med MEGA BASS kan du skrue helt op for bassen. Så hvis du lytter til noget med rytmer, får du en dyb og slagkraftig baslyd. 

Lad der blive lys

Lyskonceptet "Ambient Illumination" giver et moderne og stilfuldt udtryk. Lyset synkroniserer med musikkens rytme og passer til enhver livsstil, både til fest og til hverdag. Lysmønsteret kan indstilles via Sony | Music Center-appen, du kan sætte lys på din fest eller rummet, så det passer helt til din stil.

Håndtag, der kan trækkes ud

Tag festen med dig med håndtaget, der kan trækkes ud, og som er designet til at gøre XG300 nemmere at bære.

Batteriikon
25 timers batteritid 

Med hele 25 timers batteri ved fuld opladning spiller XG300-højttaleren bare videre og videre, så du ikke skal være bekymret for, om musikken pludselig stopper.

Ikon for hurtig genopladning
Oplad i en fart

Hvis du oplever, at der ikke er meget tid tilbage, er det ikke noget problem. Hurtig opladning giver dig 70 minutters spilletid efter blot 10 minutters opladning.

Battery Care-ikon
Pas på batteriet

Battery Care-funktionen hjælper dig med at undgå overopladning og holder batteriet i optimal stand i længere tid.

Konstrueret til at holde

XG300 er bygget til at blive taget med overalt og til at være lige så udholdende som dig. Det er støvtæt og vandtæt (IP67-beskyttelsesklasse), så du kan tage XG300 med til stranden, parken eller hvor du vil, og højttaleren vil blive ved med at spille, uanset hvor støvet der er.

Billede af mennesker omkring en bærbar computer og SRS-XG300 X-seriens bærbare trådløse højttaler
Oplev forbedret opkaldskvalitet med Echo Cancelling

Få bedre møder og opkald med Echo Cancelling. Det giver to personer mulighed for at tale på samme tid uden at de bliver afbrudt. Og med multipunkt-forbindelse kan to enheder parres på samme tid.

Ikon for Sony I Music Center-appen
Sony | Music Center

Styr festen fra dansegulvet med Sony | Music Center-appen. Vælg dine yndlingsafspilningslister, sæt den næste sang i kø, eller skift lysmønstre og lydtilstande.

Logo for Hent det på Google Play

Sony | Music Center til Android

Logo for Download fra App Store

Sony | Music Center til iOS

Sjove funktioner med Fiestable

Få mere sjov med Fiestable-appen. Styr sjove funktioner som afspilningslister, karaoke og bevægelsesstyring.

Billede af en person, der danser
Google Play

Fiestable til Android

App-download

Fiestable til iOS

Billede af råmaterialer
Bæredygtigt design

Vores produkter er stilfulde og elegante, og så er de miljøvenlige. Plast udgør mindre end 5 % af emballeringsmaterialet til XG300, hvilket afspejler Sonys dedikerede indsats for at reducere miljøpåvirkningen fra vores produkter og processer.

Hjælpefunktioner

Vi mener, at teknologi skal gøre verden mere interaktiv, mere kreativ, mere underholdende og mere inkluderende. Ved at inkorporere et menneskecentreret og inkluderende design i vores lydprodukter giver vi alle vores brugere Kando-oplevelsen, uanset alder, egenskaber eller miljø.

Billede af person, der lytter med lukkede øjne, en anden person strækker sig, og en tredje i kørestol maler

Specifikationer og funktioner

XG300-højttaleren er perfekt til at tage den store lyd med til en bærbar fest. Uanset om du er hjemme eller ved stranden, parken eller poolen, så vil denne højttaler give dig fantastisk lyd, selv ved høj lydstyrke, og den har nok batteritid til, at den holder lige så længe som dig. Og med det behagelige håndtag, der kan trækkes ud, kan du bare tage fat og gå, når du er klar.
  • IP67 vandafvisende og støvtæt

  • 25 timers batteritid og hurtig opladning

  • Håndtag, der kan trækkes ud

  • Kraftfuld festlyd

  • X-Balanced Speaker Unit

HØJTTALERTYPE
Basenhed (venstre/højre)/diskantenhed (venstre/højre)
HØJTTALERSTØRRELSE
Diskantenhed: ca. 20 mm, subwoofer-enhed: Ca. 61 mm x 68 mm
BATTERITID
Ca. 25 timer
INDGANGS- OG UDGANGSTERMINALER
Stereoministik (IN) ,USB C, USB A (kun for DC OUT)
FREKVENSOMRÅDE FOR TRANSMISSION
20 Hz - 20.000 Hz (44,1 kHz sampling)
Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser og priser

Brugerne siger