Artikel-ID : 00337055 / Sidst ændret : 19-04-2024Udskriv

Fjernelse af bestemte funktioner til BRAVIA TV-modeller

Tilgængeligheden af nogle funktioner relateret til EPG/TV-guiden på BRAVIA TV, der blev lanceret i 2013 og fremefter, vil blive ændret eller fjernet:

• Fra 31. marts 2024:
      • Fanen "Relateret indhold" i TV-guiden (EPG) vil ikke længere være tilgængelig på BRAVIA TV, der blev lanceret i 2015 og fremefter.
    • Fra 30. april 2024:
      • For BRAVIA TV'er, der blev lanceret i 2015 og fremefter, vil resultatet for medieafspillersøgning være tomt.
      • For BRAVIA TV'er, der blev lanceret i 2013 og 2014, fjernes de funktioner, der er angivet nedenfor.

Hvilke funktioner fjernes på 2013-2014 BRAVIA TV'er?

Følgende funktioner forsvinder på BRAVIA TV-modeller, der blev lanceret i 2013 og 2014.

2013-modeller2014-modeller
    • TV-guide og søgning
    • Relateret søgning
    • Tekstsøgning
    • TrackID
    • Startmenu (programminiaturebillede)
    • Lyn-zapping: YouTube, BBC iPlayer
    • TV-guide og søgning
      • Bemærk: Standard Sony TV Guide vil forblive
    • Relateret søgning
    • Tekstsøgning
    • TrackID
    • Opsætning af kanalrækkefølge
    • Skærmcasting fra YouTube- og Netflix-appen
      • Bemærk: YouTube og Netflix bliver ikke fjernet
    • Startmenu, miniaturebillede i Kanal (kategori)
    • Startmenu, internetindhold i Musik (kategori)
    • Opdag (specielt udvalgt/videokategori (f.eks. YouTube))

Bemærk: Nogle funktioner er kun tilgængelige i visse områder.

Klik her for at se listen over berørte 2013-2014-modeller.