Artikel-ID : 00278223 / Sidst ændret : 25-10-2023Udskriv

Sådan nulstiller du dit TV fra Sony (blød genstart, tænd/sluk-cyklus eller nulstilling til fabriksindstillinger)

Hvilke typer TV-nulstillinger kan jeg foretage?

NulstillingstypeMit TV reagererMit TV reagerer ikke
    Blød nulstilling (Android TV og Google TV)Tryk på POWER-knappen på fjernbetjeningen, og hold den nede for at vælge Restart (Genstart).Det er ikke muligt
    Tænd/sluk-cyklus (alle TV'er)Træk netledningen til TV'et ud af stikkontakten i 30 sekunder, og sæt det derefter i igenTræk netledningen til TV'et ud af stikkontakten i 30 sekunder, og sæt det derefter i igen
    Nulstilling til fabriksindstillinger * (alle TV'er)Gå til indstillinger, og gå til Factory Data Reset (Nulstilling til fabriksindstillinger)Det er ikke muligt
    Manuel nulstilling til fabriksindstillinger (Android TV og Google TV) *
    (Tryk for at springe til afsnit)
    Brug TV-knapperne (på TV'et, ikke fjernbetjeningen) til manuel nulstillingBrug TV-knapperne (på TV'et, ikke fjernbetjeningen) til manuel nulstilling

* Husk, at en nulstilling til fabriksindstillinger sletter indstillingerne og kræver en ny opsætning af TV'et.

Problemer med TV, der reagerer

Hvis dit TV reagerer, men har specifikke problemer (app-nedbrud, tilfældig slukning osv.), kan du prøve:

• Blød nulstilling (Android TV og Google TV): Tryk på POWER-knappen, og hold den nede, indtil TV'et genstarter, eller der vises en menu, og vælg derefter Restart (Genstart).
    • Tænd/sluk-cyklus (alle TV'er): Træk netledningen til TV'et ud af stikkontakten i 30 sekunder, og sæt det derefter i igen.

Sådan udfører du en nulstilling til fabriksindstillinger

Hvis de foregående trin mislykkes, men du kan få adgang til indstillingerne, skal du udføre en nulstilling til fabriksindstillinger i systemindstillingerne:

• På fjernbetjeningen skal du trykke på knappen hurtige indstillinger(knappen hurtige indstillinger), HOME-knappen eller ACTION MENU-knappen afhængigt af dit TV/din fjernbetjening.
    • Vælg tandhjulsikoneteller pilen for indstillinger.
    • De følgende trin vil variere afhængigt af menuen på dit TV:
      • Vælg System → About (Om) → Reset (Nulstil) → Factory data reset (Nulstilling til fabriksindstillinger) → Erase everything (Slet alt) → Yes (Ja).
      • Vælg Device Preferences (Enhedsindstillinger) → Reset (Nulstil) → Factory data reset (Nulstilling til fabriksindstillinger) → Erase everything (Slet alt) → Yes (Ja).
      • Vælg Storage & Reset (Lagring og nulstilling) → Factory data reset (Nulstilling til fabriksindstillinger) → Erase everything (Slet alt) → Yes (Ja).

Fabriksnulstillingen kan tage et par minutter. Vent, indtil processen er fuldført, og TV'et starter den første opsætning.

Problemer med TV, der ikke reagerer

Hvis TV'et ikke reagerer (sidder fast, ikke tænder, osv.), skal du prøve:

• Tænd/sluk-cyklus (alle TV'er): Tag stikket ud i 30 sekunder, og sæt det i igen.
    • Manuel nulstilling til fabriksindstillinger (Android TV og Google TV): Hvis adgang til indstillinger er umulig.

Sådan udfører du en manuel nulstilling til fabriksindstillinger

Hvis det er umuligt at få adgang til indstillingerne med fjernbetjeningen, skal du foretage en manuel nulstilling til fabriksindstillinger ved hjælp af knapperne på TV'et.

Følg instruktionerne i henhold til antallet af knapper på TV'et:

Hvor finder du tænd/sluk-knappen på dit TV?

Type A: Din TV-model har én knap

Type B: Din TV-model har tre knapper (venstre, højre eller bag på TV'et)

Type C: Din TV-model har mere end tre knapper

Hvis problemet fortsætter, efter du har fulgt trinene i denne artikel, bedes du kontakte os.