Artikel-ID : 00198018 / Sidst ændret : 27-06-2019

Sikkerhedsmeddelelse for WG-C20 bærbar trådløs server

Kære kunder

Den bærbare trådløse server WG-C20, som blev tilgængelig i oktober 2013, bruger open source-softwaren DNSmasq og den trådløse netværkskrypteringsstandard WPA2. Baseret på nylige brancherapporter har man opdaget, at disse to teknologier har følgende sårbarheder.*

*CERT Vulnerability Notes Database (engelsk)

For at øge sikkerheden og beskytte dit udstyr mod hackere, der udnytter disse sårbarheder, bør du følge nedenstående vejledning:

1. Brug en direkte forbindelse til dine enheder
      Når du slutter WG-C20 til din smartphone eller tablet, skal du bruge en direkte trådløs forbindelse uden brug af et trådløst LAN-adgangspunkt.

1. Konfigurer sikkerheden
      For at bruge din WG-C10 sikkert skal du sørge for at konfigurere sikkerhedsindstillingerne på din WG-C20 i henhold til oplysningerne i hjælpevejledningen (se nedenstående link). Hvis du giver din adgangskode til det trådløse LAN til andre med henblik på at dele filer, anbefaler vi, at du ændrer din adgangskode umiddelbart efter.

1. Vælg et sikkert sted, når du opretter forbindelse til internettet
      WG-C20 giver dig mulighed for at oprette forbindelse til internettet via en trådløs LAN-router. Hvis du bruger denne funktion til at oprette forbindelse til internettet fra din smartphone eller tablet, skal du vælge et sikkert sted (f.eks. derhjemme), hvor det er svært for andre at få adgang til din internetforbindelse.

1. Undgå brug af offentlige trådløse LAN-tjenester
      Nogle offentlige LAN-tjenester er ikke tilstrækkeligt sikre og tillader, at et uspecificeret antal brugere opretter forbindelse. Af sikkerhedshensyn anbefaler vi dig derfor på det kraftigste at undgå forbindelser fra din WG-C20 til offentlige trådløse LAN-tjenester.