Artikel-ID : 00197991 / Sidst ændret : 27-06-2019

Sikkerhedsmeddelelse for LLS-201 Personal Content Station

Kære kunder

LLS-201 Personal Content Station, som blev tilgængelig i juni 2013, bruger Wi-Fi Protected Access II (WPA2) som trådløs netværkskrypteringsstandard.
    Baseret på nylige brancherapporter har man opdaget, at denne teknologi har følgende sårbarheder. (CERT Vulnerability Notes Database)

For at øge sikkerheden og beskytte dit udstyr mod hackere, der udnytter disse sårbarheder, bør du følge nedenstående vejledning:

1. Brug en direkte forbindelse til dine enheder

Når du tilslutter LLS-201 til din smartphone eller tablet, skal du bruge en direkte trådløs forbindelse (Wi-Fi Direct-tilstand) uden at bruge et trådløst LAN-adgangspunkt.

Hjælpevejledning: Etablering af en trådløs LAN-forbindelse mellem PC'er og en smartphone/tablet via Wi-Fi Direct

2. Angiv en adgangskode

Angiv en adgangskode til din LLS-201 i henhold til oplysningerne i hjælpevejledningen (se linket nedenfor).
      Hvis du giver din adgangskode til andre med henblik på at dele filer, anbefaler vi, at du ændrer din adgangskode umiddelbart efter.

Hjælpevejledning: Adgangskodeindstillinger

3. Vælg et sikkert sted under den trådløse LAN-forbindelse

Hvis du opretter forbindelse mellem LLS-201 og din smartphone eller tablet via et trådløst LAN-adgangspunkt, skal du vælge et sikkert sted (f.eks. derhjemme), hvor det er svært for andre at få adgang til den trådløse netværksforbindelse.

4. Undgå brug af offentlige trådløse LAN-tjenester
      Nogle offentlige LAN-tjenester er ikke tilstrækkeligt sikre og tillader, at et uspecificeret antal brugere opretter forbindelse. Af sikkerhedshensyn anbefaler vi dig derfor på det kraftigste at undgå forbindelser fra din LLS-201 til offentlige trådløse LAN-tjenester.