Artikel-ID : 00284950 / Sidst ændret : 30-04-2024Udskriv

Meddelelse om ophør af understøttelse af produkter, der bruger Windows 8.1-operativsystemet

Microsoft Corporation har annonceret, at deres understøttelse af Windows 8.1-operativsystemet ophører den 10. januar 2023. Efter denne dato vil Microsoft ikke længere levere sikkerhedsopdateringer, rettelser og teknisk support.

Som følge heraf vil Sony ikke længere kunne hjælpe med nye tekniske, kvalitetsmæssige eller sikkerhedsmæssige problemer med vores produkter, som skyldes Windows 8.1, og vi vil ikke være i stand til at levere sikkerhedsopdateringer eller implementere ændringer og godkendelser på vores produkter, som anvender Windows 8.1. Du skal således være opmærksom på, at disse produkter muligvis ikke vil fungere korrekt eller sikkert, hvis du fortsætter med at bruge dem med Windows 8.1.

Visse produkter er kompatible med nyere versioner af Windows-operativsystemet. Du bedes kontrollere din modelspecifikke supportside for at få oplysninger om Windows-operativsystemkompatibilitet og opdateringer.

Bemærk: Sony kan ikke yde support til nye tekniske, kvalitetsmæssige eller sikkerhedsmæssige problemer med vores produkter, som skyldes tidligere versioner af Windows-operativsystemer, f.eks. Windows 95, Windows 98, Windows Me, Windows 2000, Windows XP, Windows Vista, Windows 7 osv., som Microsoft ikke længere understøtter.