• Vægt

200 gram

• Mål (b x h x d)

109 x 160,0 x 11,3 mm

• Skærmstørrelse

15,2 cm (6")

• Berøringsskærm

Klar IR dobbelt berøringsskærm

• Opløsning

758 x 1024 (BxH)

• Skærmteknologi

E-ink® Pearl-display

• Ekstern hukommelse

MicroSD-kort, op til 32 GB

• Intern hukommelse

2 GB (ca. 1200 eBooks)*

• Wi-Fi®

JA (802.11b/g/n), Wi-Fi Protected Setup (WPS)-konfiguration med et tryk, Basic Browser

• Understøttet ikke-sikret tekst

ePub e-bøger, Adobe® PDF, TXT, FB2 (i Rusland)

• Understøttet DRM-tekst

ePub e-bøger Adobe DRM-beskyttede, Adobe® PDF Adobe DRM-beskyttede

• Understøttede billedformater

JPEG, GIF, PNG, BMP

• Opladningstid

Fuld opladning på ca. 2 timer via AC-adapter PRSA-AC10/PRSA-AC1A (sælges separat)

• Batterilevetid

Op til ca. 2 måneder (trådløs deaktiveret)/Op til ca. 6 uger (trådløs aktiveret)

• *

Afhængigt af størrelsen af forudindlæste uddrag kan den tilgængelige hukommelseskapacitet variere

• Mikro-USB-kabel, "Quick Start Guide", "Reader til PC/Reader til Mac (*3)