• INZONE Hub
  • INZONE H3
  • INZONE H7
  • INZONE H9
  • SDM-F27M30
  • SDM-U27M90

Om denne download

INZONE Hub er computersoftware, der giver dig mulighed for at tilpasse forskellige indstillinger og gemme disse indstillinger for hvert spil.

Systemkrav

Operativsystemer

• Windows 11 Home/Pro
  • Windows 10 Home/Pro (64-bit)

CPU

• Intel Core i5 CPU eller nyere (8. generation eller senere), AMD Ryzen 5 eller senere

HDD/SSD

• Ledig plads: 400 MB eller mere

Bemærk:

• Følgende systemer understøttes ikke:
    • Selvbyggede computere eller operativsystemer
    • Opgraderede operativsystemer
    • Multiboot-miljøer
  • Computeren skal som minimum opfylde systemkravene ovenfor. Sony garanterer ikke drift på alle computere, selvom de opfylder ovenstående systemkrav.
  • Derudover er det nødvendigt at opfylde de krav, der kræves af hvert operativsystem og hvert spil.
  • Brug de nyeste drivere, der er tilgængelige.
  • Slut computeren til en AC-adapter, hvis du bruger en bærbar computer, da opdateringen muligvis ikke fungerer normalt pga. strømsparefunktionen.

Filoplysninger

Filnavn

• INZONEHub_Setup_1.0.3.0.exe

Filversion

• 1.0.3.0

Filstørrelse

• 121 MB (126 915 352 byte)

Udgivelsesdato

• 29-06-2022

Forberedelse

• Under installationen af denne fil skal du være logget på som Administrator eller som bruger med administratorrettigheder.
  • For at sikre, at ingen andre programmer forstyrrer installationen, skal du gemme alt dit arbejde og lukke alle andre programmer.

Bemærk:

• Dette program leveres til brugere af understøttede enheder, der er fremstillet af Sony.
  • Afhængigt af din internetforbindelse, aftale med din internetudbyder osv. kan der blive opkrævet gebyrer, når du downloader programmet.
  • Sony påtager sig intet ansvar under nogen omstændigheder for direkte eller indirekte tab, der opstår som følge af brugen af denne applikation.
  • Den medfølgende applikation er beskyttet af copyright. Du må ikke kopiere eller videredistribuere programmet eller bruge det til andre formål end dem, der er defineret af Sony.

Download og installer

Du skal være logget på som Administrator på computeren.

1. Download filen til din computer
  2. Luk alle åbne programmer på din computer
  3. Dobbeltklik på den gemte fil, og følg vejledningerne på skærmen
  4. Når meddelelsen om, at opgraderingen er fuldført, vises, skal du klikke på knappen Close (Luk)

Efter installationen skal du starte INZONE Hub via startmenuen eller genvejen og tilslutte din INZONE-enhed.
Bemærk: Hvis du aktiverer Settings (Indstillinger) → LAUNCH INZONE HUB AT PC STARTUP (START INZONE HUB VED OPSTART AF PC), starter applikationen automatisk fremover.