Artikel-ID : 00232537 / Sidst ændret : 26-09-2019

VAIO Care Premium Tools Service afsluttes den 30. september 2020

Fra og med den 30. september 2020 kl. 23.59 (1) vil VAIO Care Premium Tools ikke længere blive understøttet på Sony VAIO-computersystemer.

Derfor kan VAIO-brugere kan ikke længere købe nye licenser eller forny eksisterende licenser til VAIO Care Premium Tool fra og med 30. september 2019 23.59(1). VAIO-brugere der har en aktiv licens kan fortsat bruge VAIO Care Premium Tools indtil udløbet af deres individuelle licens.

Sony er gået sammen med iolo Technologies® om at tilbyde VAIO-brugere softwareværktøjer til iolo System Mechanic® . Klik her for at få yderligere oplysninger eller for at købe System Mechanic® lige før 1. oktober.

Fra 1. oktober 2019(1) kan VAIO-brugere også købe System Mechanic® gennem VAIO Care-programmet på deres computer via følgende trin:

1. Start VAIO Care
    2. Klik på [ [SDLENTITYREF[quot] ]Avancerede værktøjer[ [SDLENTITYREF[quot] ]]
    3. Klik på [ [SDLENTITYREF[quot] ]Premium-værktøjer[ [SDLENTITYREF[quot] ]]
    4. System Mechanic-købssiden åbnes

BEMÆRK: VAIO Care version 7.3 eller nyere er påkrævet, når du vil købe System System Mechanic via VAIO Care fra 1. oktober 2019(1) og frem.

Vi beklager den ulejlighed, dette måtte forårsage, og takker for din forståelse.

(1) Alle datoer [ [SDLENTITYREF[amp] ]] tider er baseret på Pacific Time Zone og kan afvige afhængigt af dit land eller område.