Artikel-ID : 00201019 / Sidst ændret : 19-07-2022Udskriv

Vær opmærksom på forfalskede genopladelige Sony-batteripakker med navnet "NP-FZ100"

  Q1: Hvad er en forfalsket genopladelig Sony-batteripakke med navnet NP-FZ100?

  A1: En batteripakke med næsten det samme udseende som en genopladelig Sony-batteripakke med navnet NP-FZ100, der anvender Sony-logoet uden tilladelse.

  Q2: Hvad er forskellen mellem falske og originale produkter? Hvorfor er forskellene ikke blevet offentliggjort?

  A2: Der findes mange forskellige typer af forfalskede produkter, og de forskellige egenskaber af disse forfalskninger er i konstant udvikling. Dette er grunden til, at vi ikke har offentliggjort forskellene. På nuværende tidspunkt har vi bekræftet et tilfælde vedrørende et forfalsket produkt, hvor formen af terminalen for tilslutning til kameraet er forkert (batteriet kan ikke fastgøres til kameraet).

  Q3: Hvad skal jeg gøre, hvis min batteripakke er et forfalsket produkt?

  A3: Sony erstatter ikke forfalskede produkter med originale produkter og tilbyder ikke support ved eventuelle problemer. Spørg i den butik, hvor du købte varen.

  Q4: Hvordan kan forbrugerne kende forskel på originale og forfalskede produkter i butikkerne? Hvad skal de gøre, hvis de ikke kan se forskel?

  A4: De fleste forfalskede produkter har en så vellignende emballage og det samme udseende som vores produkter, så det er svært at vurdere et forfalsket produkt alene ud fra udseendet. Spørg i den butik, hvor du købte varen.

  Q5: Bliver de forfalskede produkter kundistribueret tildette område?

  A5: De forfalskede produkter distribueres også til andre områder.

  Q6: Hvad er symptomerne på ubrugelige produkter, som findes på internettet?

  A6: Vi kan ikke give et afgørende svar på præcis de symptomer, men følgende symptomer kan tjene som eksempler:

    • Tænder ikke

    • Slukker uden advarsel under brug, og data registreres ikke korrekt

  • Batterikapaciteten er lavere end et originalt batteri

  Q7: Er der sket ulykker forårsaget af forfalskede varer?

  A7: Vi kan ikke give svar vedrørende individuelle sager.

  Sony har bekræftet, at forfalskede genopladelige batteripakker med navnet "NP-FZ100" sælges, og at disse er påført Sony-logoet og er meget lig den originale Sony-batteripakke.

  Det er blevet bekræftet, at når det er installeret og bruges sammen med kameraet, kan et forfalsket batteri føre til problemer som f.eks.:

  • Kameraet kan ikke tænde
  • Kameraet slukker uventet, hvilket medfører, at data ikke registreres korrekt.

  Desuden er det blevet bekræftet, at der distribueres forfalskninger på markedet med formindsket batterikapacitet sammenlignet med de originale batterier. Brug af forfalskede batterier medfører risiko for brand eller eksplosionsfare.

  På grund af dette opfordrer vi dig til at være ekstra opmærksom, når du køber en genopladelige Sony-batteripakke, herunder NP-FZ100, og at sikre, at du ikke køber et forfalsket batteri.

  Sony kan ikke tage ansvar for produktfejl, der kan opstå på grund af brugen af forfalskede genopladelige batteripakker. Derudover skal du være opmærksom på, at Sony ikke erstatter forfalskede produkter med originale produkter og ikke udfører reparation af eventuelle forfalskede produkter.

  Sony har altid opfordret til forsigtighed angående forfalskede genopladelige batteripakker, og vi anbefaler kraftigt, at du kun køber og bruger originale genopladelige batterier fra Sony.