Artikel-ID : S700023200 / Sidst ændret : 12-07-2018

Release notice of security update program for VAIO personal computer

Omfattede produkter og kategorier i denne artikel

Den 20. januar 2012
Sony Corporation
Sony Marketing of Japan Corporation
Sony Customer Service of Japan Corporation

Kære Sony-kunde!

Sony identificerede for nylig en software-sårbarhed, der involverer et buffer-overflow i softwaren til netværkstilslutningsapplikationen, der er installeret i VAIO-pc'er solgt i perioden fra juni 2011 til januar 2012. Der er frigivet et sikkerhedsopdateringsprogram til at afhjælpe dette problem, og Sony anbefaler, at alle kunder, der har de berørte VAIO-modeller, straks anvender opdateringsprogrammet.

Involveret software:
VAIO Easy Connect ver.1.0.0 og ver.1.1.0

Involverede produkter:
VAIO-pc'er hvor ovennævnte software er forinstalleret.
Klik på et serie-navn i listen nedenfor for at få vist de berørte modeller for denne serie.
  • CA Serie
  • CB Serie
  • EG Serie
  • EH Serie
  • EJ Serie
  • EK Serie
  • EL Serie
  • F2 Serie
  • J2 Serie
  • L2 Serie
  • SA Serie
  • SB Serie
  • SE Serie
  • YB Serie
  • Z2 Serie
Potentiel indvirkning
Sårbarheden kunne potentielt tillade en tilfældig kode at køre på de berørte produkter, når der browses til en hjemmeside, der er fremstillet af en ondsindet angriber.

Afhjælpning
Sony har frigivet et opdateringsprogram til den berørte software. Dette program afhjælper problemet. Alle kunder med de berørte produkter anbefales straks at opgradere den seneste version af applikationen ved at bruge VAIO Update (opdateringen installeres automatisk, hvis VAIO Update eksekveres med standardindstilling) eller ved at downloade og installere programmet manuelt.
Hvordan kan du tjekke, om din computer bruger en sårbar version af VAIO Easy Connect?

Kontaktvindue
Hvis du har flere spørgsmål, bedes du kontakte Sony Support.

Tak!
Sony vil gerne takke High-Tech Bridge SA Security Research Lab for deres indrapportering af relevante problemer og for samarbejdet med Sony med henblik på at beskytte vores kunder.