Artikel-ID : S700023188 / Sidst ændret : 21-03-2018

Aktiver Vaio-opdateringer

Omfattede produkter og kategorier i denne artikel

Aktiver Vaio-opdateringer

Kære SONY-kunde!

Hold kontakten ved lige med SONY, så du får det bedste ud af dit VAIO-produkt. Sony har udviklet og installeret VAIO Update til dig, så du kan få det bedste ud af din VAIO-computer.

Via VAIO Update tilbyder vi opdateringer til forinstallerede drivere, programmer og anden Sony-software, VAIO Update holder din VAIO opdateret og tilbyder eller foretager endda automatisk installation af de seneste opdateringer, så du ikke selv behøver at bruge tid på det.

Under den spændende frigivelse af Windows 8 forventer vi hyppige opdateringer af forbedrede applikationer og driver. Vi anbefaler derfor, at du starter VAIO-opdateringen og følger skærmanvisningerne for at aktivere denne funktion.

Tak, fordi du valgte Sony.