Artikel-ID : 00292147 / Sidst ændret : 25-10-2026Udskriv

    Kan ikke registrere en enhed på BRAVIA Connect-appen.

    Hvis din enhed bruger en Wi-Fi-forbindelse

    Internetforbindelsen kan være ustabil. Prøv følgende løsninger:

    • Tjek, hvor mange enheder der er tilsluttet din router – de overskrider muligvis den anbefalede grænse.
    • Opdater din routers firmware.
    • Genstart din router.
    • Juster din routers multicast-kommunikationsindstillinger.

    For yderligere oplysninger, se denne artikel: Netværksforbindelsen på min soundbar eller hjemmebiograf er ustabil .

    Hvis din enhed ikke bruger en Wi-Fi-forbindelse

    Potentielle årsager og løsninger

    • Hvis du ikke har givet tilladelse til anmodningen om Bluetooth-parring, skal du godkende anmodningen.
      Afhængigt af smartphonen vises anmodningsmeddelelsen muligvis kun i meddelelsesafsnittet.
    • Hvis antallet af enheder, der er parret med smartphonen, har nået maksimum, skal du slette de mindst nødvendige enheder og prøve at parre igen.
    • Hvis du nulstiller en registreret enhed, skal du slette de eksisterende parringsoplysninger fra smartphonen og prøve at parre igen.

    Sådan slettes parringsoplysningerne

    Følgende beskrivelser er blot eksempler. Du kan finde flere oplysninger om indstillingerne på din smartphone i brugervejledningen til din smartphone.

    • Android
      1. Stryg nedad på skærmen, og tryk på Bluetooth-ikonet for at indstille Bluetooth-funktionen til ON (Tændt).
      2. Vælg Settings (Indstillinger) → Device connection (Enhedstilslutning).
      3. På listen Previously connected devices (Tidligere tilsluttede enheder) til højre for LE_xxxxx (det modelnavn, du vil slette) skal du vælge ikonet Settings (Indstillinger).
      4. Vælg Forget (Glem) → Forget device (Glem enhed).
    • iPhone / iPad
      1. Vælg Settings (Indstillinger) → Bluetooth for at indstille Bluetooth-funktionen til ON (Tændt).
      2. Til højre for LE_xxxxx (det modelnavn, du vil slette) skal du vælge ikonet Information.
      3. Vælg Forget This Device (Glem denne enhed).

    Tip: Hvis LE_xxxxx (det modelnavn, du vil slette) og enhedens modelnavn vises på listen Previously connected devices (Tidligere tilsluttede enheder), skal du slette begge.