Introduktion – vigtige kamerafunktioner

  Automatiske funktioner til fejlfri optagelse

  Alpha (α)-digitalkameraer med udskifteligt objektiv tilbyder enestående automatiske funktioner, ikke kun til stillbilleder, men også til film. Der er ikke behov for særlig ekspertise – du skal blot trykke på FILM-knappen for at få en fuldautomatisk optagelse af smukke film.

  Oplyser billeder ved svagt lys, eller sænker billedets lysstyrke i lyse scener

  Du kan optage lysere billeder i mørke omgivelser ved hjælp af den fuldautomatiske optagelsesindstilling, men bemærk, at der kan forekomme billedstøj.

  Forestil dig, at du optager i mørke omgivelser. Kameraet åbner automatisk blænden og øger ISO-følsomheden og forsøger at gøre billederne så lyse som muligt. Som med AUTOMATISK optagelse af stillbilleder gør denne grundlæggende kamerafunktion det muligt for alle at nyde fejlfri optagelse, uanset deres evner eller deres forestilling om scenen.
  De, der har en vis erfaring med kameraer, kan søge et højere kvalitetsniveau, men resultaterne fra denne indstilling afspejler kameraets prioritet med at sikre fejlfri optagelse.

  Måder at udtrykke din egen stil på

  Med α-digitalkameraer med udskifteligt objektiv er manuelle indstillinger og andre funktioner tilgængelige i filmoptagelse, ligesom de er det for stillbilledoptagelse.

  Det enestående potentiale for disse kameraer og objektiver er under din kontrol. Brug objektivernes dybdeskarphed til at skabe smuk bokeh. Indfang scener, der udfolder sig imponerende i slowmotion, når de afspilles. Koordiner farverne i en scene. På denne måde kan film være smukkere og mere virkelighedstro.

  Læs videre for at få grundlæggende oplysninger om filmoptagelse, tip om opsætning af kameraet og andre oplysninger til dem, der er nye inden for optagelse af film med α-digitalkameraer med udskifteligt objektiv. Især hvis du allerede har grundlæggende kendskab til stillbilledoptagelse, så lærer du det hurtigt. Kig på det, prøv det, og du vil udvide din kreative horisont.