Artikel-ID : 00250914 / Sidst ændret : 17-09-2020

Google Play Music skifter til YouTube Music

Google har annonceret, at de vil erstatte Google Play Music-tjenesten med YouTube Music fra september 2020.

Fra september 2020 vil Google Play Music ikke længere være tilgængelig på Android TV. Vi vil gerne informere dig om, at du kan bruge YouTube Music-tjenesten ved at overføre din konto.

Du kan finde flere oplysninger på webstedet Google Play Music

Kom i gang ved at gå til:

Vi beklager den ulejlighed, dette måtte have forårsaget, og beder om din forståelse.