Artikel-ID : 00249132 / Sidst ændret : 14-08-2020

VAIO og Computer: Hvor finder du modelnavnet og serienummeret?

VAIO produkt navnets og serienummerets placering på produktet afhænger af, hvornår det blev fremstillet.

Bemærk: Hver VAIO har også et sort klistermærke i bunden med en PCG-reference, f.eks. PCG-61M2. Denne reference beskriver en gruppe lignende modeller og er ikke beregnet til supportformål.

1. Seneste modeller

Prøvemodelnavne: SVE14A1S1E/B, VPCZ23S9E/X
    Prøve serienumre: 28123456-5001234, 27123456-5123456, 54123456-6012345

Produktnavnet og serienummeret vises på klistermærker i bunden af din notebook.

Undtagelser:

SVF142- og SVF152-serier: Serienummeret og produktnavnet er placeret under batteriet.

SVP112 og SVP132-serier: Åbn batteridækslet for at findeserienummeret og produktnavnet.

SVT112-serie: Løft indstillingsfoden for at komme til modelnavnet og serienummeret.

SVF11N, SVF13N, SVF14N, SVF15N-serier: Indstil den bærbare i viewer mode (visningstilstand). Modelnavnet og serienummeret er placeret på den øverste del af displayet.

2. Ældre modeller

Prøvemodelnavne: VGN-SR39VN/H, PCG-R600MP
    Prøveserienumre: 28123456-5001234, 27123456-5123456, 54123456-6012345

Produktnavnet findes på et klistermærke på displayrammen eller over tastaturet.
    Serienummeret findes på et klistermærke i bunden af din notebook.

Bemærk: På nogle modeller er du nødt til at fjerne batteriet for at se klistermærket med serienummeret.

Alternativt kan du finde oplysningen i BIOS eller i Sony-softwaren på din computer.

Metode 1:

Klik på knappen Start, og klik derefter på All Programs (Alle programmer).
    Klik på mappen VAIO Care i menuen All Programs (Alle programmer).
    Klik på VAIO Care.
    Modelnummeret vises nederst i vinduet VAIO Care.
    (f.eks. VGN-FW550F)

modelplacering på skærmen

Metode 2:

Klik på knappen Start, og klik derefter på (My) Computer (Denne computer).
    Klik på det lokale drev C:. Klik derefter på Windows.
    Klik på filen med navnet Model eller Model.txt*.
    Filen viser modelnummeret. (f.eks. VGN-FW550F)
    Bemærk: Hvis denne fil er tom, skal du søge efter en anden fil med samme navn og åbne den.

modelplacering på skærmen metode 2