Artikel-ID : 00243339 / Sidst ændret : 16-03-2020

Politik til beskyttelse af personlige oplysninger

Anmodninger om beskyttelse af personlige oplysninger

Hvordan får jeg en kopi af mine data eller sletter min konto?

For at du kan modtage en kopi af dine data eller slette din konto skal vi validere anmodningen. Kontakt Kundesupport ved hjælp af den e-mailadresse, der er knyttet til din anmodning.

Hvem styrer mine data?

Hvis du er en eksisterende Sony Mobile-kunde, er dine data underlagt Sony Mobiles politik om beskyttelse af personlige oplysninger. Hvis du er ny bruger eller tilmelder dig Sony Europes politik om beskyttelse af personlige oplysninger efter den 1. marts, styres dine data af Sony Europes politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

Hvordan framelder jeg mig nyhedsbreve?

Vi er kede af, at du forlader os! Du kan holde op med at modtage vores nyhedsbrev på flere måder, herunder:

• Klik på linket til afmelding nederst i en af vores e-mails.
    • Afmelding fra Sony Electronics-nyhedsbreve → log på din My Sony-konto, og rediger dine præferencer for nyhedsbreve.
    • Afmelding fra Sony Mobile-nyhedsbreve → log på din Sony Mobile-konto, og rediger dine præferencer for nyhedsbreve.
      • Via vores Kontaktcenter.

Sletning af konto

• My Sony-konto (Sony Electronics) → Du skal logge på din konto for at slette den.
      • Sony Mobile → Du skal kontakte Kundesupport ved at sende en e-mail med anmodning om sletning af din konto fra den Sony Mobile-konto, som du vil slette.

Du skal også være opmærksom på, at hvis du tilmelder dig for at modtage nyhedsbreve med mere end én e-mailadresse, skal du framelde dig på hver af dem. Andre firmaer i Sony-gruppen har deres egne nyhedsbreve, som Sony Europe B.V. ikke er ansvarlig for. Hvis du ikke længere vil modtage deres nyhedsbreve, skal du kontakte det relevante firma.