Artikel-ID : 00234929 / Sidst ændret : 30-10-2019

Sådan optimerer du din støjreduktion, så den passer til din lyttestil

Vil du reducere eller øge støjreduktionsniveauer? Er du interesseret i at lege med Ambient Sound eller støjreduktion?  Sony Headphones Connect-appen har tilpasset lydstyring. Lad os se, hvordan det giver dig mulighed for at optimere din lytteoplevelse!

SONY | Headphones Connect-mobilapp og tilpasset lydstyring (ASC)

Når du installerer SONY | Headphones Connect første gang, så bliver du bedt om at aktivere ASC-indstillingen. ASC står for Adaptive Sound Control.
    Tilpasset lydstyring skifter automatisk lydindstillingerne for hovedtelefonerne afhængigt af 4 bevægelsesmuligheder: siddende, gående, løbende og transport.

Efter en softwareopdatering til dit headset kan tilpasset lydstyring i Headphones Connect-appen blive slået til automatisk og aktivere Ambient Sound Control-indstillingen Men hvis headsettet er indstillet til Ambient Sound Control, kan effekterne af støjreduktion virke svage.

Styrken af lyde fra omgivelserne justeres afhængigt af brugerens bevægelser. Selvom disse tilstande er foruddefinerede, kan du tilpasse dem!

Lad os f.eks. se nærmere på den forudindindstillede handling [Sitting]:
    Standardindstillingen for Ambient Sound Control er "Ambient Sound level 20", men undgår "støjreduktion". Det betyder, at Ambient Sound er tændt og lader en rimelig grad af omgivende lyde slippe igennem. Derfor reduceres støjreduktionsniveauet automatisk. Prøv at ændre indstillingerne ved hjælp af følgende metode for at høre den oprindelige støjreducerende ydeevne.

Hvordan kan jeg ændre den tilpassede lydstyring til at indstille støjreduktionsniveauerne til maksimum?

1. Start "SONY | Headphones Connect"-appen på din smartphone, når du har forbundet dine hovedtelefoner med din smartphone via Bluetooth.

2. Slå "Adaptive Sound Control" fra (hvis denne indstilling er aktiveret)

Adaptive Sound Control Støjreduktion

Hvis du vil bruge "Adaptive Sound Control", kan du redigere "Ambient Sound Control" afhængigt af 4 forskellige forudindstillede handlinger: Siddende – Gående – Løbende – Transport. Du kan tilpasse disse fire forudindstillinger til din foretrukne lydstyrke eller tilstand.

1. Slå [Ambient Sound Control] til.  Glem ikke at bekræfte, om støjreduktion er slået til.
      Brug skyderen til at ændre niveauet.

Skyderen til at styre omgivende lyd og støjreduktionsniveau
    2. Tryk på [START] for at køre [Noise Cancelling Optimiser] efter at have taget enheden på. (Ekskl. WF-1000X)
      Optimering øger effekten af støjreduktionen til sin maksimale kapacitet.

Hvis du vil have flere tips og gode råd, skal du se vores hjælpevejledning: til "SONY | Headphones Connect".