Artikel-ID : 00199675 / Sidst ændret : 27-06-2019

Genoptaget: Firmwareopdatering af trådløse hovedtelefoner WI-1000X/WH-1000XM2 med støjeliminering – 3. juli 2018

Den 17. maj 2018 udgav Sony firmwareopdateringen 2.0.0 til WI-1000X/WH-1000XM2. Vi oplevede dog i sjældne tilfælde, at lyden forsvandt i begge sider af hovedtelefonerne, efter opdateringen blev gennemført. Vi suspenderede derfor straks download af firmwaren.

Nu vil vi gerne informere dig om, at vi genoptager downloadtjenesten med en forbedret version 2.0.1, der håndterer fænomenet nævnt ovenfor.

Hvis du allerede har opdateret dine hovedtelefoner til version 2.0.0, og dit produkt var påvirket af lydfejlen, så reparerer vi det gratis.
    Kontakt dit nærmeste autoriserede Sony-servicecenter.

Hvis du har installeret den tidligere firmware version 2.0.0., og alt fungerer normalt, er det ikke nødvendigt at opdatere til version 2.0.1.
    I det tilfælde vil opdateringsmeddelelsen ikke blive vist på programskærmen for Sony | Headphones Connect.

Vi beklager meget den ulejlighed problemet har forårsaget og takker for din tålmodighed og forståelse.