Artikel-ID : 00174196 / Sidst ændret : 16-10-2017

Fra 29. marts 2013 er SonicStage CP-softwaren ikke længere tilgængelig.

Omfattede produkter og kategorier i denne artikel

Den er ikke kompatible med de seneste versioner af Windows - 7 og 8 - og vil ikke kunne fungere sammen med fremtidige versioner, hvorfor vi har besluttet at lade den udgå.

HAR DU ALLEREDE INSTALLERET SONICSTAGE?

Hvis du bruger Windows Vista eller et ældre Windows-operativsystem, fortsætter SonicStage med at arbejde som normalt på dit system.

Men du vil ikke længere være i stand til at downloade og installere den.