Artikel-ID : 00173418 / Sidst ændret : 27-02-2020

Sound Organizer erstatter Digital Voice Editor

Vi præsenterer Sound Organizer

Pr. 31. marts 2017 vil Digital Voice Editor (version 3.3.), som er computersoftware til at importere, afspille og redigere filer, der optages med IC-optagere, ikke længere være tilgængeligt.

I stedet for præsenterer Sony Sound Organizer (version 1.6). Denne software uden ekstra omkostninger er en lydapplikation, der har samme funktioner som Digital Voice Editor.

>> Download Sound Organizer Ver.1.6

>> Download Sound Organizer Ver.2.0.01 - ICD-UX560 & ICD-SX2000

Sådan importerer du filer i Sound Organizer

Du kan importere filer på din computer til Sound Organizer vha. en af følgende metoder:

Drag-and-drop

1. Vælg biblioteket (optagelsesfiler [Voice] (Stemme) eller [Music] (Musik)), hvor du vil registrere filen, i sidepanelet
    2. Drag-and-drop filerne til fillisten
    3. Klik på "Import" (Importer) eller "OK"

Angiv filer eller mapper

1. Vælg "Import Recorded Voice File" (Importer optaget stemmefil) eller "Import Recorded Audio Folder" (Importer optaget lydmappe) i [menuen File] øverst på skærmen
    2. Vælg de filer/mapper, som du vil importere
    3. Klik på "Import" (Importer) eller "OK"

Importer musikbibliotek

1. Vælg "Import Music File" (Importer musikfil) eller "Import Music Folder" (Importer musikmappe) fra menuen [File] øverst på skærmen
    2. Vælg de filer/mapper, som du vil importere
    3. Klik på "Import" (Importer) eller "OK"