FE C 16-35MM T3.1

Komplette specifikationer og funktioner

SELC1635G

Vejl. Udsalgspris

kr 52.000,00

(VAT)

Objektivspecifikationer

Montering
Sony E-montering
Format
35 mm fuldformat
Brændvidde (mm)
16-35
Brændvidde svarende til 35 mm (APS-C)
24-52,5
Objektivgrupper/elementer
13-16
Synsvinkel (35 mm)
107° - 63° (41,6 °C - 17,2 °C)
Synsvinkel (APS-C)
83°-44°
Maksimal blænde (F)
T3.1 (F2.8)
Min. blændeåbning (F)
T25(F22)
Blænde
11
Cirkulær blænde
Ja
Min. fokusafstand
0,28 m
Maks. forstørrelsesgrad (x)
0,19
Filterdiameter (mm)
-
Billedstabilisering (SteadyShot)
- (integreret i hus)
Zoomsystem
Både manuel og elektronisk
Telekonverterkompatibilitet (x1,4)
-
Telekonverterkompatibilitet (x2,0)
-
Modlysblændetype
Firkantet form, fast type

Størrelse og vægt

Mål (D x L)
118,5 x 147 mm (4-3/4 x 5-7/8 in.)
Vægt
1390 g (49,1 oz.)

Hvad er der i kassen

  • Objektivfordæksel: ALC-F82S
  • Objektivbagdæksel: ALC-R1EM
  • Blød bæretaske
  • Dæksel til zoomenhedsstik,ekstra skrue til zoomenhed
Placeholder

Funktioner

Billede af Biografagtige billeder med smuk bokeh

Biograflignende billeder med smuk bokeh

Oplev smukke biograflignende billeder med den enestående hjørne-til-hjørne-opløsning, der forventes af et Sony G Lens. En konstant T3.1 (F2.8) stor blænde, fra vidvinkel til telefoto, leverer imponerede baggrunds-bokeh og dybde.

Billede af Hurtig manuel betjening

Responsiv manuel betjening 

Juster fokus, zoom og iris med jævn, konstant præcision. Parfokal optik og præcise kontrolringe giver alsidig cinematografi, der kan gentages, med storformatkameraer som f.eks. VENICE, PXW-FX9 og spejlløse Alpha-kameraer.

Billede af Meget alsidig kontrol

Meget alsidig betjening

Udover nem manuel betjening giver den aftagelige servoenhed adgang til de nyeste filmværktøjer, der er unikke ved E-mount-systemet fra Sony. Udnyt hurtig og præcis AF til at optage på farten eller kraftfuld servozoom, fokusændring og iriskontrol – direkte fra dit kamera, din fjernbetjening eller endda smartphone – til at forbedre både kreativitet og arbejdseffektivitet.

Billede af Opløsning og bokeh hævet til nye højder

Opløsning og bokeh hævet til nye højder

Dette objektiv har to Sony XA (ekstreme asfæriske) elementer med 0,01 mikron overfladepræcision. Forvrængning, der tit opstår i vidvinkelzoomobjektiver, kontrolleres nøje, og ligeledes bygningsfejl og feltkrumning. Underlige løgrings-bokeh undertrykkes effektivt af XA (ekstreme asfæriske) elementer, således at jævn, smuk bokeh opnås i områder, der er ude af fokus.

Få mere at vide

Billede af Klarhed og kontrast under alle lysforhold

Klarhed og kontrast under alle lysforhold

Sonys originale Nano AR-belægning reducerer uægte refleksioner, der kan forårsage skyggedannelser og overstråling under modlys og andre udfordrende lysforhold, for konstant høj kontrast og klarhed. Fri for skyggedannelser over en bred vifte af uønskede lysvinkler giver større indramnings- og komponeringsfleksibilitet, især ved vidvinkelbrændvidder. (1. Nano AR-overfladebelægning / 2. Glas / 3. Transmitteret lys)

Få mere at vide

Billede af 11 lameller øger bokeh-skønheden

11 lameller øger bokeh-skønheden

Sonys originale 11-bladede cirkulære blænde bidrager til endnu større bokeh-kvalitet. Design og materialer er blevet opdateret for at bevare en rund form, og der anvendes strenge standarder for cirkelfaconen for at sikre, at man opnår den fulde skønhed i objektivets bokeh uden at gå på kompromis.

Få mere at vide

Billede af Præcis og hurtig manuel fokus

Præcis og hurtig manuel fokus

Linear Response MF muliggør jævn manuel fokus uden forsinkelser, så DoP'er og kameraoperatører kan justere fokus præcist og intuitivt. Fokusringen leverer en 140 grader stor rotationsvinkel til finere kontrol med distanceskalamarkører til nulstilling af konstant fokus ved flere optagelser.

Billede af Flere muligheder for indholdsskabere

Flere muligheder for indholdsskabere

SELC1635G har et 0,8 mm hældningstandhjul, som er baseret på branchestandard, og 114 mm objektivdiameter, der leverer kompatibilitet med et stort udvalg af tilbehør fra matte boxes til follow-focus-systemer. Zoomringrotationen er også vendbar, så den passer til skabere fra udvalgte objektivsystemer til stillbilleder.

Billede af Aftagelig servozoom

Aftagelig servozoom

Den medfølgende servoenhed leverer komfortabel fingerspidskontrol til jævn, gradvis zoom, der er perfekt til dramaer med langsomme bevægelser eller kampagnevideoer. Der kan skiftes mellem servobetjening og manuel betjening ved hjælp af knappen på objektivenheden, og når den er indstillet til servo, kan du styre zoom via kameraets håndtag eller grebszoom. Servoenheden kan også afmonteres, hvis du foretrækker det.

Billede af Hurtig, nøjagtig AF og AE

Hurtig, nøjagtig AF og AE

SELC1635G understøtter fuldt ud funktionerne forbedret hybridfase/autofokus med kontrastregistrering (AF) og automatisk eksponering (AE) fra FX9-fuldformatkameraet. Denne banebrydende teknologi sørger for, at du kan koncentrere dig om indramning, mens kameraet og objektivet arbejder problemfrit sammen for at bevare fokus på motiver med lav dybdeskarphed.

Billede af Hurtig, præcis autofokus

Hurtig, præcis autofokus

Dobbelte piezoelektriske DD-SSM-mekanismer (Direct Drive SuperSonic Motor) driver det flydende fokussystem. Sonys egenudviklede design påvirker to uafhængige fokusgrupper for at levere høj hastighed og præcision samt lydsvag bevægelse. Det gør det ideelt til autofokus under filmoptagelse samt stillbilledoptagelse.

Få mere at vide

Høj pålidelighed under vanskelige forhold

Objektivets generelle design er støv- og fugtafvisende for ekstra beskyttelse og pålidelig drift i udfordrende omgivelser. Optag med ro i sindet i let regn eller blæsevejr.

Få mere at vide