Billeder af FE 85mm F1.8
Billeder af FE 85mm F1.8
Billeder af FE 85mm F1.8
Perfekt skarphed og bokeh i portrætter

Der er intet som skarpheden og den ensartede bokeh fra et veldesignet prime-teleobjektiv i mellemområdet til portrætfotografering, og SEL85F18 er et fremragende valg. Det har et kompakt letvægtsdesign med højtydende optik og en stor maksimal blænde på F1,8, som leverer en enestående billedkvalitet. Et fremragende ekstra objektiv til både fuldformats- og APS-C-kamerabrugere.

Raffineret prime-objektivydeevne
Raffineret prime-objektivydeevne

ED-glas, der kompenserer for kromatisk aberration, en cirkulær blænde med 9 lameller og en omhyggelig styring af sfærisk aberration bidrager til uovertruffen skarphed og ensartet bokeh.

Mobilt og nemt at håndtere for aktiv fotografering
Mobilt og nemt at håndtere for aktiv fotografering

Et kompakt letvægtsdesign (371 g), der passer perfekt til α7-serien, tilbyder en fantastisk kombination af bærbarhed og høj billedkvalitet til portrætter, begivenheder og meget mere.

Støjsvagt, præcist fokusdrev
Støjsvagt, præcist fokusdrev 

Et dobbelt, lineært motorsystem driver objektivets fokusmekanisme direkte uden mellemliggende tandhjul, hvilket resulterer i en præcis, støjsvag drift, som er perfekt til både film og stillbilleder.

Kvalitetskonstruktion og alsidige funktioner
Kvalitetskontruktion og alsidige funktioner 

En fokusfastholdelsesknap, der kan tilpasses, en bred og hurtigtreagerende fokusring, støv- og fugtafvisende design og andre avancerede detaljer giver tilsammen fremragende kvalitet og alsidighed.

Illustration af objektivkonfiguration
Objektivkonfiguration

Imponerende optisk ydeevne for kameraer fra Sony, der er præcisionsfremstillede mhp. alsidighed og pålidelighed ved en lang række anvendelser.

[1] ED-glas (ekstra lav spredning)

Modulation Transfer Function til SEL85F18
MTF-oversigt

MTF (Modulation Transfer Function) beskriver objektivets evne til at gengive detaljer og måles som kontrastgraden mellem linjer med meget små mellemrum.

[1] Kontrast (%) [2] Afstand fra objektivets optiske centrum (mm)  [3] Rumlig frekvens  [4] 10 linjepar/mm  [5] 30 linjepar/mm  [6] Maks. blænde  [7] F8-blænde [8] Radiale værdier [9] Tangentiale værdier

Kompatibilitet med FE 85mm F1.8

Følg nedenstående link for at se oplysninger om kompatibilitet mellem objektiver og huse.

Specifikationer og funktioner

  • Prime-teleobjektiv i mellemområdet

  • ED-glas kompenserer for kromatisk aberration

  • Cirkulær blænde med 9 lameller giver en smuk "ude af fokus"-effekt

  • Lineær motor til præcis, støjsvag fokusering

  • Støv- og fugtafvisende design

Min. fokusafstand
0,8 m
Maks. forstørrelsesgrad (x)
0,13
Filterdiameter (mm)
67
Vægt
371 g

Hvad er der i kassen

Modlysblænde (model): ALC-SH150, Objektivfordæksel: ALC-F67S, Objektivbagdæksel: ALC-R1EM

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser og priser

Brugerne siger