FE 85 mm F1,4 GM

Komplette specifikationer og funktioner

SEL85F14GM

Vejl. Udsalgspris

kr 16.400,00

(VAT)

Objektivspecifikationer

Montering
Sony E-montering
Format
35 mm fuldformat
Brændvidde (mm)
85 mm
Brændvidde svarende til 35 mm (APS-C)
127,5 mm
Objektivgrupper/elementer
8/11
Synsvinkel (35 mm)
29°
Synsvinkel (APS-C)
19°
Maksimal blænde (F)
1.4
Min. blændeåbning (F)
16
Blænde
11
Cirkulær blænde
Ja
Min. fokusafstand
AF 0,85 m, MF 0,8 m
Maks. forstørrelsesgrad (x)
0,12 x
Filterdiameter (mm)
77 mm

Størrelse og vægt

Mål (b x h x d)
89,5 x 107,5 mm
Vægt
820 g

Hvad er der i kassen

  • Modlysblænde (ALC-SH142)
  • Objektivfordæksel (ALC-F77S)
  • Objektivbagdæksel (ALC-R1EM)
  • Taske
Placeholder

Funktioner

Billede af FE 85 mm F1,4 GM

En ny dimension i portrætfotografering

Den mest avancerede teknologi, der findes, er blevet anvendt i G Master-serien, som yderligere forbedrer den meget roste ydeevne i Sony G Lens. Denne model kombinerer avanceret G Lens-bokeh med nye niveauer af opløsning i et virkelig fremragende objektiv til portrætter, som fuldt ud kan udnytte potentialet i nuværende og fremtidige kamerahuse med høj opløsning.

Billede af FE 85 mm F1,4 GM

Ekstraordinær opløsning og bokeh

Fremragende opløsning selv ved den maksimale blænde på F1,4 gengiver motivet med imponerende dimensionalitet. Derefter opløser gradvis, smuk bokeh baggrunden til en kunstnerisk kulisse med naturlige farver og lyse områder. Denne sjældne kombination, som til dels skyldes den nye XA-elementteknologi, åbner op for nye visuelle udtryk.

Få mere at vide

Billede af FE 85 mm F1,4 GM

Naturlige billeder uden uønskede farver

Kromatisk afvigelse kan forringe både opløsning og bokeh-kvalitet. Tre ED (Extra-low Dispersion) glaselementer bidrager markant til dette objektivs fremragende optiske ydeevne, og holder styr på aksial kromatisk afvigelse, mens både klarheden og det naturlige udseende og farver maksimeres i den betagende bokeh.

Få mere at vide

Billede af FE 85 mm F1,4 GM

Suveræn autofokusnøjagtighed med 2 sensorer

Udover den sædvanlige rotationssensor kan en ekstra sensor registrere fokusobjektivgruppens position. Dette system med to sensorer opnår det ekstremt høje niveau af fokusnøjagtighed, som er nødvendigt for fuldt at udnytte potentialet for høj opløsning i avancerede kamerahuse. RDSSM-drev (Ring Drive Super Sonic wave Motor) giver den nødvendige kraft og hastighed.

Få mere at vide

Billede af FE 85 mm F1,4 GM

11 blade giver lækker bokeh

Det cirkulære blændedesign fra Sony anvender normalt op til 9 blade. Dette er det første α-objektiv, der indeholder 11 blade i et cirkulært blændedesign, hvilket bringer bokeh-kvaliteten op på nye niveauer af skønhed med naturligt udseende lyse områder.

Få mere at vide

Billede af FE 85 mm F1,4 GM

Fremragende klarhed og kontrast

Avanceret Nano AR-belægningsteknologi danner en objektivbelægning med en præcist defineret regelmæssig nanostruktur, der effektivt undertrykker refleksioner, der kan forårsage skyggedannelser og overstråling, hvilket giver markant bedre klarhed, kontrast og generel billedkvalitet. (1. Nano AR-belægning / 2. Glas / 3. Transmitteret lys)

Få mere at vide

Billede af FE 85 mm F1,4 GM

Alsidig fokuskontrol lige ved hånden

Evnen til at reagere hurtigt på optagesituationer, der forandrer sig hurtigt, kan gøre forskellen på, om du får taget billedet eller ej. En manuel/automatisk fokustilstandsknap og knap til fokusfastholdelse er placeret, så du har nem adgang til dem og kan nyde fleksibel, professionel kontrol ved en lang række motiver og omgivelser.

Billede af FE 85 mm F1,4 GM

Nemt at fjerne klik ved filmoptagelse

Stillfotografer foretrækker ofte den taktile feedback fra klikstoppene på blænderingen, mens filmfotografer bedst kan lide jævn, lydsvag og klikfri blændebetjening. Klikstoppene på dette objektivs blændering kan nemt slås til eller fra ved brug af stillbilled- eller filmoptagelsesfunktioner.

Få mere at vide

Billede af FE 85 mm F1,4 GM

Dæksellås og -frigørelse

En dæksellåsemekanisme forhindrer, at dækslet går løs, mens du bevæger dig fra sted til sted, mens knappen til frigørelse af dækslet gør det nemt at tage dækslet af og sætte det på, når det er nødvendigt.

Billede af FE 85 mm F1,4 GM

Høj pålidelighed under vanskelige forhold

I tillæg til den normale forsegling mod støv og fugt er der tilføjet en forsegling, dér hvor objektiv og hus mødes, for ekstra beskyttelse og pålidelighed i udfordrende omgivelser. Optag med selvtillid i let regn eller blæsevejr.

Få mere at vide