FE 400 mm F4 GM OSS

Komplette specifikationer og funktioner

SEL600F40GM

Vejl. Udsalgspris

kr 110.000,00

(VAT)

Objektivspecifikationer

Montering
Sony E-montering
Format
35 mm fuldformat
Brændvidde (mm)
600
Brændvidde svarende til 35 mm (APS-C)
900
Objektivgrupper/elementer
18-24 *Inkl. et filter
Synsvinkel (35 mm)
4°10'
Synsvinkel (APS-C)
2°40'
Maksimal blænde (F)
4
Min. blændeåbning (F)
22
Blænde
11
Cirkulær blænde
Ja
Min. fokusafstand
4,5 m
Maks. forstørrelsesgrad (x)
0,14
Filterdiameter (mm)
40,5
Billedstabilisering (SteadyShot)
Optisk SteadyShot
Telekonverterkompatibilitet (x1,4)
SEL14TC
Telekonverterkompatibilitet (x2,0)
SEL20TC
Modlysblændetype
Rund form,

Størrelse og vægt

Mål (D x L)
163,6 x 449 mm
Vægt
3.040 g

Hvad er der i kassen

  • Modlysblænde (model): ALC-SH158
  • Objektivfordæksel
  • Objektivbagdæksel: ALC-R1EM
  • Hårdt etui
  • Objektivrem
  • Taskerem
Placeholder

Funktioner

Billede af FE 600 mm F4 GM OSS

600 mm F4 G Master-superteleobjektiv

Hurtig autofokus og fantastisk G Master-opløsning og elegant bokeh i et let, velbalanceret og mobilt objektiv. Det originale XA-objektiv og den XD lineære motorteknologi fra Sony bidrager til optisk og mekanisk ydelse helt i top, hvilket gør det muligt at indfange dynamisk, iøjnefaldende billeder på lang afstand. Ideel til sports-, nyheds- og naturfotografering.

Billede af FE 600 mm F4 GM OSS

XD-motorer for hurtig, præcis, driftsikker AF

To XD (ekstremt dynamisk) lineære motorer giver hurtig, præcis AF og pålidelig sporing, hvilket bringer det bedste frem i moderne kamerahuse og ubesværet holder præcist fokus på hurtige sportsgrene og dyreliv. En ny kontrolalgoritme bidrager til hurtig, stille positionering af den store fokusgruppe med et minimum af forsinkelse og vibration.

Få mere at vide

Billede af FE 600 mm F4 GM OSS

Stort XA-element forbedrer billedkvalitet

Et krævende G Master optisk design giver ekstremt høj kontrast helt ud til billedkanten. Et nyudviklet stort XA (ekstremt asfærisk) element og tre fluoritelementer undertrykker kromatisk afvigelse, der kan være et problem i teleobjektiver, hvilket giver fantastisk opløsning og detaljegrad i hele billedområdet.

Få mere at vide

Billede af FE 600 mm F4 GM OSS

Flot G Master bokeh

Udover at inkludere et nyt XA (ekstremt asfærisk) element til stor blænde med ekstrem høj overfladepræcision, er hvert objektiv individuelt kalibreret til at kontrollere sfæriske afvigelser, således at G Master bokeh er optimalt balanceret med høj opløsning. En 11-bladet cirkulær blænde føjer til skønheden af objektivets glatte bokeh.

Få mere at vide

Billede af FE 600 mm F4 GM OSS

Ekstra rækkevidde med 1.4x/2.0x telekonvertere

Højtydende 1.4x og 2.0x telekonvertere er tilgængelige som ekstraudstyr. 2.0x telekonverteren udvider objektivets brændvidde til 1200 mm (1800 mm med et APS-C-kabinet) med F8 maksimum blænde, samtidig med at det beholder enestående optisk kvalitet og AF-hastighed og -præcision.

Billede af FE 600 mm F4 GM OSS

Modvirker overstråling for overlegen klarhed

Original Nano AR Coating fra Sony på vigtige indre overflader og andre designmæssige finesser minimerer indre refleksioner, så objektivet er modstandsdygtigt over for overstråling og skygger, der kan gøre billedet mindre klart. Gengivelse er skarp og klar, selv i vanskeligt lys. (1. Nano AR-overfladebelægning / 2. Glas / 3. Transmitteret lys)

Få mere at vide

Billede af FE 600 mm F4 GM OSS

Let og velbalanceret for nem optagelse

En lav vægt på blot 3.040 gram og sublim balance, takket være teknologi arvet fra SEL400F28GM, gør det muligt at drage fuld fordel af en enestående optisk ydeevne, selv når du tager håndholdte billeder eller med et etbenet stativ. Med et kompakt og let E-mount-hus er tyngdepunktet ideelt placeret for glidende præcis panorering. 

Billede af FE 600 mm F4 GM OSS

Støv- og fugtbestandigt design

Et støv- og fugtafvisende design sikrer den pålidelighed, der skal bruges til udendørs brug under vanskelige forhold.

Få mere at vide

Billede af FE 600 mm F4 GM OSS

Tromlekomponenter af stiv magnesiumlegering

En meget stiv magnesiumlegering brugt til objektivtromlen, stativgevind og vigtige indre komponenter giver den dobbelte fordel af enestående holdbarhed og reduceret vægt, hvilket er en fordel, når du optager i udfordrende situationer og miljøer.

Billede af FE 600 mm F4 GM OSS

Fluorbelægning på det forreste element

Objektivelementet foran har en fluoritbelægning, der forhindrer vand, olie og andet snavs i at sætte sig fast, og som gør det nemmere at tørre snavs og fingeraftryk af objektivets overflade.

Få mere at vide

Billede af FE 600 mm F4 GM OSS

Let modlysblænde i kulfiber

Denne lette, holdbare modlysblænde i kulfiber har også et indre, der maksimerer dets effektivitet ved at blokere uønsket lys, der kan forringe billedkvaliteten.

Billede af FE 600 mm F4 GM OSS

Stift, holdbart design

Antallet af beslagskruer er øget, og andre detaljer er blevet tilføjet for at sikre maksimal stivhed og pålidelighed, der nemt kan holde til professionel brug.

Billede af FE 600 mm F4 GM OSS

Kuffert i hårdt materiale

En specialdesignet kuffert beskytter objektivet mod stød og vibrationer under transport.

Billede af FE 600 mm F4 GM OSS

Kontinuerlig DMF

Når FULL TIME DMF-knappen er sat til ON, aktiveres manuel fokus øjeblikkeligt når fokusringen roteres, selv i AF-C-tilstand. Denne egenskab kan bruges til at korrigere fokus, når autofokus f.eks. stiller skarpt på det forkerte motiv. Det er også en god måde at forbedre fokus efter indledende autofokus, når autofokus ved halvt tryk på lukkerknap er slået fra.

Billede af FE 600 mm F4 GM OSS

Optisk SteadyShot med tre tilstande

Optisk billedstabilisering gør det lettere at optage skarpe billeder håndholdt ved supertelefotobrændvidder. MODE 2 tilbyder ideel stabilisering for panorerede optagelser, mens MODE 3 giver forbedret søgerstabilisering, der tillader nemmere indramning af dynamiske sportsbegivenheder eller dyreliv i bevægelse. 5-akset stabilisering er tilgængelig med kompatible α-huse.

Få mere at vide

Billede af FE 600 mm F4 GM OSS

Naturlig, lineær fokusrespons

Linear Response MF sikrer, at fokusringen reagerer direkte og lineært på diskret kontrol i forbindelse med manuelt fokus. Rotation af fokusringen omsættes direkte til en tilsvarende ændring af fokus, så kontrol føles øjeblikkelig og præcis.

Få mere at vide

Billede af FE 600 mm F4 GM OSS

Fire brugerdefinerbare knapper til fokusfastholdelse

Brugerdefinerbare knapper til fokusfastholdelse findes fire steder for nem adgang, når der optages i en hvilken som helst retning. Knapper til fokusfastholdelse kan også defineres ved hjælp af en kameramenu, der tillader at tildele andre funktioner efter behov såsom Eye AF.

Få mere at vide

Alsidig funktionsring

En alsidig, bekvem funktionsring kan skiftes til forudindstillet fokus, tildelt funktionsstyring eller ingen funktion ved hjælp af tilstandsvælgeren.

Øjeblikkeligt fokus til et prædefineret punkt

Når et prædefineret fokuspunkt er blevet gemt ved hjælp af SET-knappen, vil en rotation af funktionsringen øjeblikkeligt genkalde det forudindstillede fokus, hvis PRESET-tilstand er aktiv. Dette er en ideel måde at forudindstille fokuspunkter til f.eks. hurtige sportsbegivenheder. Det fungerer i AF- og MF-tilstand og er uafhængigt af indstillinger for fokusområdebegrænsning.

Billede af FE 600 mm F4 GM OSS

Jævnt powerfokus

Hvis funktionsringens tilstandsknap er indstillet til FUNCTION, og powerfokusfunktionen er tildelt, så får en rotation af funktionsringen objektivet til at fokusere glat i den specificerede retning med en hastighed, der er bestemt af graden af rotation. Powerfokus er brugbart til at udføre elegante fokuseffekter, når du optager film.

Hurtigt skift fra fuldformat til APS-C 

Hvis funktionsringens tilstandsknap er sat til FUNCTION, og APS-C/fuldformatomskifteren er tildelt, kan funktionsringen roteres til at skifte mellem APS-C og fuldformatvinkler (understøttes af den nyeste α9 softwareversion).

Billede af FE 600 mm F4 GM OSS

Glidende filterindgang

En filterindgang accepterer standard 40,5 mm ND og andre filtertyper, samt VF-DCPL1 cirkulært polariseringsfilter (ekstraudstyr). VF-DCPL1 cirkulært polariseringsfilter kan roteres for optimal effekt, når det er monteret i objektivet.

Billede af FE 600 mm F4 GM OSS

Holdbart, alsidigt stativgevind

Objektivets stativgevind er udstyret med ophæng, der forbedrer holdbarhed og fremmer glat rotation. Der er også 90° klikstop, der kan slås til eller fra i forhold til brugerpræference: ON for sikker, hurtig 90° position, eller OFF for reduceret modstand og glat rotation.

Billede af FE 600 mm F4 GM OSS

Fokusområdebegrænser for hurtigere fokus

En knap til fokusområdebegrænsning gør det muligt at begrænse objektivets autofokusområde til 4,5 til 15 meter, 15 meter til uendelig eller fuld autofokus uden begrænsning. Dette kan gøre autofokus hurtigere i visse situationer ved at forhindre objektivet i at fokusere på motiver uden for målområdet.

Få mere at vide