Produktbillede
Produktbillede
Produktbillede
Produktbillede
Produktbillede
Produktbillede
Produktbillede
Lille, let og fuldformat

Med den nyeste mekaniske og optiske teknologi sikres fuldformatydeevne i verdens letteste og mest kompakte standardzoomobjektiv. Selv om FE 28-60mm F4-5.6 er designet, så det er nemt at bære i din taske til hverdagsbrug, har det en brændvidde på 28 mm-60 mm for at udvide din fuldformatrækkevidde.

Kompakt zoomojektiv med fuldformatydeevne
Fotogalleri for FE 28-60mm F4-5.6
Eksempelbillede
Verdens mindste og letteste fuldformat-kompatible zoomobjektiv

FE 28-60mm F4-5.6 kombinerer billedkvalitet i fuldformat med kompakt og let konstruktion i verdensklasse (167 g) via fremragende mekanisk og optisk design, inklusive udtrækningsfunktion og tre asfæriske objektivelementer. Til hverdagsfotos, rejser og vlogging er objektivet det ideelle valg til brug med kompakte E-mount-fuldformatkameraer for nem og bærbar betjening samt høj billedkvalitet.

Eksempelbillede
Et zoomobjektiv med hjørne-til-hjørne-opløsning i fuldformat

For at give den nødvendige optiske ydeevne og hjørne-til-hjørne-opløsning til fuldformatbilleder har FE 28-60mm F4-5.6 tre asfæriske objektivelementer. Den præcise form af disse elementer undertrykker forvrængninger og afvigelser. 

Eksempelbillede
Ideel brændvidde og nærbilledefunktion

Optag en lang række hverdagsmotiver med det fleksible fokusområde. Med en minimal fokusafstand på kun 0,3 m (telefoto 0,45 m) kan du få gode nærbilleder af mad og blomster. Det kompakte design gør det ideelt til alt fra bordfotos til vlogs med fuldformatkvalitet.

Eksempelbillede
Lineært motordrev får maksimal AF-ydeevne ud af de nyeste fuldformatkameraer

En lineær motor fra Sony giver hurtigt og præcist fokus samt lydsvag betjening ved optagelse af film og stillbilleder. Kombineret med de nyeste α-fuldformatkameraer kan du nemt fastlåse fokus på motiver i bevægelse via AF-funktioner som sporing i realtid og Eye AF i realtid.

Illustration, der beskriver støv- og fugtafvisende design
Støv- og fugtafvisende design

Det kompakte letvægtsdesign er støv- og fugtafvisende, så det kan anvendes i en række optagemiljøer uden at gå på kompromis med pålidelighed og brugervenlighed.

Illustration af objektivkonfiguration
Objektivkonfiguration

Imponerende optisk ydeevne for kameraer fra Sony, der er præcisionsfremstillede mhp. alsidighed og pålidelighed ved en lang række anvendelser.

[1] Asfærisk objektiv

Modulation Transfer Function til SEL2860
MTF-oversigt

MTF (Modulation Transfer Function) beskriver objektivets evne til at gengive detaljer og måles som kontrastgraden mellem linjer med meget små mellemrum.

[1] Kontrast (%)  [2] Afstand fra objektivets optiske centrum (mm)  [3] Ved 28 mm / Maks. blænde  [4] Ved 28 mm / F8-blænde  [5] Ved 60 mm / Maks. blænde  [6] Ved 60 mm / F8-blænde  [7] Rumlig frekvens  [8] 10 linjepar/mm  [9] 30 linjepar/mm  [10] Radiale værdier  [11] Tangentiale værdier

Objektivets knapper

1. Fokusring/2. zoomring

FE 28-60mm F4-5.6-kompatibilitet

Følg nedenstående link for at se oplysninger om kompatibilitet mellem objektiver og huse.

Specifikationer og funktioner

  • Verdens mindste og letteste fuldformat standardzoomobjektiv

  • Fuldformat standardzoomobjektiv med høj billedkvalitet

  • Hurtig, lydsvag AF-ydeevne leveret af lineær motor

  • Støv- og fugtbestandigt design

  • 7-bladet blænde til naturlig bokeh

Min. fokusafstand
Vidvinkel 0,3 m, tele 0,45 m
Maks. forstørrelsesgrad (x)
0,16
Filterdiameter (mm)
40,5
Vægt
167 g

Hvad er der i kassen

Objektivfordæksel: ALC-F405S, Objektivbagdæksel: ALC-R1EM, Taske:-

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser

Brugerne siger