FE 24mm F1.4 GM

Komplette specifikationer og funktioner

SEL24F14GM

Vejl. Udsalgspris

kr 12.500,00

(VAT)

Objektivspecifikationer

Montering
Sony E-montering
Format
35 mm fuldformat
Brændvidde (mm)
24
Brændvidde svarende til 35 mm (APS-C)
36
Objektivgrupper/elementer
10-13
Synsvinkel (35 mm)
84゚
Synsvinkel (APS-C)
61゚
Maksimal blænde (F)
1.4
Min. blændeåbning (F)
16
Blænde
11
Cirkulær blænde
Ja
Min. fokusafstand
0,24 m
Maks. forstørrelsesgrad (x)
0,17
Filterdiameter (mm)
67
Billedstabilisering (SteadyShot)
- (integreret i hus)
Modlysblændetype
Bladformet, bajonettype

Størrelse og vægt

Mål (D x L)
75,4 x 92,4 mm
Vægt
445 g

Hvad er der i kassen

  • Modlysblænde (model): ALC-SH154
  • Objektivfordæksel: ALC-F67S
  • Objektivbagdæksel: ALC-R1EM
  • Taske
Placeholder

Funktioner

Billede af FE 24mm F1.4 GM

Imponerende F1.4-opløsning i et mobile-prime-objektiv

Kompromisløs anvendelse af avanceret teknologi resulterer i raffineret G Master-ydeevne med konsekvent høj opløsning og blød, naturlig bokeh, selv ved den bredeste indstilling for blændeåbning på F1.4. Objektivet er både kompakt og det letteste i sin klasse og maksimerer fordelen ved E-mount-systemets bærbarhed. Det har også et hurtigt, præcist AF-drev samt styring og pålidelighed i topklasse, hvilket gør det til et fremragende valg for professionelle.

Billede af FE 24mm F1.4 GM

Fremragende hjørne-til-hjørne-opløsning

To XA (ekstremt asfæriske) elementer i et optisk design, der møder de strenge G Master-krav, bidrager til at give en konstant høj opløsning i hele billedområdet. Tre ED-glaselementer (ekstra lav spredning) er også inkluderet for effektivt at undertrykke kromatisk afvigelse. Dette innovative optiske design minimerer sagittal koma, så lyspunkter gengives præcist.

Få mere at vide

Billede af FE 24mm F1.4 GM

Ed-glaselementer kontrollerer farveafvigelse

Tre glaselementer med ekstra lav spredning (ED) er omhyggeligt implementeret i objektivets optiske sti for at minimere aksial og lateral kromatisk aberration og derved opretholde optimal skarphed i hele billedet.

Få mere at vide

Billede af FE 24mm F1.4 GM

Topmoderne optisk design, der troværdigt gengiver punktkilder

Topmoderne optisk design, der omfatter to XA-præcisionselementer, undertrykker sagittal koma, som udgør en almindelig afvigelse i objektiver med stor blænde. Sagittal koma kan forårsage en unaturlig spredning af punktlyskilder, der vises lidt som en fugl, der spreder sine vinger, og som bliver mere udtalt i billedets periferi. Naturlig gengivelse af punktkilder er særligt vigtigt til scener med f.eks. stjerner eller storbyens lys om natten.

Få mere at vide

Billede af FE 24mm F1.4 GM

Nano Ar-overflade forbedrer modstandsdygtighed over for overstråling

Den originale Sony Nano AR-overfladebelægningsteknologi er en effektiv løsning, der undertrykker interne refleksioner, som kan føre til overstråling og skygger, så der opnås optimal kontrast og klarhed i det bredest mulige spektrum af optageforhold. (1. Nano AR-overfladebelægning / 2. Glas / 3. Transmitteret lys)

Få mere at vide

Billede af FE 24mm F1.4 GM

Kompakt letvægtsdesign

Et nyt optisk design, der reducerer den samlede objektivdiameter vha. to XA-elementer, et til det forreste objektiv, sammen med et nyudviklet Direct Drive SSM-fokusdrivsystem (DDSSM), opnår en bemærkelsesværdig lav samlet vægt på kun 445 gram. Dette objektivs reducerede størrelse og vægt gør det ideelt til kompakte E-mount-huse.

Billede af FE 24mm F1.4 GM

11 lameller øger bokeh-skønheden

Objektivets blændemekanisme har 11 lameller, hvilket er det højeste antal, der anvendes i α-objektiver, og et cirkulært design, der opretholder en næsten fuldstændig cirkulær blænde, selv når objektivet nedjusteres med op til 1 eller 2 stop, så man let kan opnå den smukke, runde bokeh, man ønsker. Det bidrager til en blød, jævn baggrundsbokeh, som virkelig fremhæver motivet.

Få mere at vide

Billede af FE 24mm F1.4 GM

Højtydende DDSSM med nyt design og objektivoptimering

Et nydesignet, højtydende Direct Drive SSM-fokusdrevsystem (DDSSM) bidrager til reduceret størrelse og vægt, samtidig med at det leverer ca tre gange større reaktionskraft end det foregående system. Det nye DDSSM-systems øgede effekt giver en hurtigere, mere præcis og mere støjsvag autofokusdrevfunktion for at opnå en fremragende ydeevne under optagelse af stillbilleder og film.

Få mere at vide

Billede af FE 24mm F1.4 GM

Nemt at fjerne klik ved filmoptagelse

En blændering leverer den type af umiddelbarhed og respons, som professionelle har brug for til både stillbilleder og videooptagelser. En ON/OFF-klikkontakt sikrer, at klikstop på blænderingen kan til- eller frakobles efter behov. Hvis klikstoppene tilkobles, leveres taktil feedback, der kan gøre det nemmere at måle, hvor meget ringen er blevet justeret, da det kan mærkes, og er derfor et godt valg til stillbilleder. Når klikstoppene frakobles, kan blænderingen flyttes nemt og støjsvagt, hvilket sikrer problemfri, lydløs betjening under filmoptagelser.

Få mere at vide

Billede af FE 24mm F1.4 GM

Jævn, alsidig drift

En knap til fokusfastholdelse kan tilpasses fra en menu på kamerahuset. Brugeren kan få direkte adgang til en sekundær funktion, der er tildelt knappen til fokusfastholdelse, som f.eks. "Gitterlinjer" til at kontrollere kompositionen, når du fotograferer landskaber, eller "Hvidbalance" til at justere hvidbalancen, så den passer til de aktuelle lysforhold, eller skaber en bestemt atmosfære.

Få mere at vide

Høj pålidelighed under vanskelige forhold

Fokusringen består af et gummimateriale, der gør betjeningen nemmere, selv ved lave temperaturer, en låseknap til modlysblænden, som forhindrer, at blænden falder af under transport, og et støv- og fugtbestandigt design, der øger pålideligheden under udendørs brug.

Få mere at vide

Billede af FE 24mm F1.4 GM

Alsidig fokuskontrol lige ved hånden

En fokustilstandsknap gør det muligt hurtigt at vælge mellem manuel eller automatisk fokus for at matche skiftende optageforhold.

Billede af FE 24mm F1.4 GM

Fluorbelagt forreste element

En fluoroverflade på frontelementet afviser fingeraftryk, støv, vand, olie og mudder og gør det nemt at rengøre, hvis disse urenheder alligevel sætter sig på objektivoverfladen.

Få mere at vide

Billede af FE 24mm F1.4 GM

Fremragende respons og god kontrol af lineært fokus

Fokusringen har Linear Response MF, der sikrer fin, responsiv og manuel fokuskontrol. Fokus ændres lineært som reaktion på rotation af fokusringen, hvilket giver brugeren den øjeblikkelige kontrol, som behøves for hurtig og præcis manuel fokusering.

Få mere at vide