Vejl. Udsalgspris

kr 8.600,00

(VAT)
Billeder af FE 24-240 mm F3,5-6,3 OSS
Billeder af FE 24-240 mm F3,5-6,3 OSS
Ét objektiv til alle situationer

Et 24 mm til 240 mm 10x zoomområde giver dette ene objektiv mulighed for at dække en lang række optagesituationer og gør det ideelt til rejser, hvor bagageminimering har førsteprioritet, til landskaber, arkitektur, øjebliksbilleder, portrætter og meget andet. Skift mellem vidvinkel og telefoto uden at skulle skifte objektiver, så du kan indfange flere af de flygtige øjeblikke. En avanceret optik undertrykker effektivt eventuelle afvigelser, samtidig med at der opnås høj opløsning i hele billedområdet, og en lineær præcisionsmotor styrer fokus og giver en hurtig, glidende respons. Håndholdte telefotooptagelser og fotografering i svag belysning er blevet lettere med indbygget optisk SteadyShot-billedstabilisering (OSS), og designet er støv- og fugtafvisende for pålidelig drift under krævende forhold.

FE 24-240 mm F3,5-6,3 OSS kompatibilitet
E-mount fuldformatkameraer
E-mount fuldformatkameraer
E-mount APS-C-kameraer
E-mount APS-C-kameraer
Eksempelfotos
Objektivkonfiguration

Imponerende optisk ydeevne for Sony E-mount-kameraer, der er præcisionsfremstillede mhp. alsidighed og pålidelighed ved en lang række anvendelser.

MTF-oversigt

MTF (Modulation Transfer Function) beskriver, hvor godt et objektiv kan gengive fine detaljer, målt som graden af kontrasten mellem fint fordelte linjer.

Specifikationer og funktioner

  • 24 mm vidvinkelende giver mere dynamiske perspektiver

  • 10x zoom

  • Cirkulær blænde med 7 lameller til smukke defokuserede effekter

  • Indbygget OSS (Optical SteadyShot) billedstabilisering

  • Støv- og fugtafvisende design

Min. fokusafstand
0,5-0,8 m
Maks. forstørrelsesgrad (x)
0,27x
Filterdiameter (mm)
72 mm
Vægt
780 g

Hvad er der i kassen

Modlysblænde (ALC-SH136: bladformet, bajonettype), Objektivfordæksel, Objektivbagdæksel

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser

Brugerne siger