FE 16-35mm F2.8 GM

Komplette specifikationer og funktioner

SEL1635GM

Vejl. Udsalgspris

kr 19.500,00

(VAT)

Objektivspecifikationer

Montering
Sony E-montering
Format
35 mm fuldformat
Brændvidde (mm)
16-35
Brændvidde svarende til 35 mm (APS-C)
24-52,5
Objektivgrupper/elementer
13-16
Synsvinkel (35 mm)
107° - 63° (41,6 °C - 17,2 °C)
Synsvinkel (APS-C)
83° - 44° (28,3 °C - 6,6 °C)
Maksimal blænde (F)
2,8
Min. blændeåbning (F)
22
Blænde
11
Cirkulær blænde
Ja
Min. fokusafstand
0,28 m
Maks. forstørrelsesgrad (x)
0,19
Filterdiameter (mm)
82
Billedstabilisering (SteadyShot)
- (integreret i hus)
Zoomsystem
Manuel
Telekonverterkompatibilitet (x1,4)
-
Telekonverterkompatibilitet (x2,0)
-
Modlysblændetype
Bladformet, bajonettype

Størrelse og vægt

Mål (D x L)
88,5 x 121,6 mm
Vægt
680 g

Hvad er der i kassen

  • Modlysblænde (model): ALC-SH149
  • Objektivfordæksel: ALC-F82S
  • Objektivbagdæksel: ALC-R1EM
  • Taske
Placeholder

Funktioner

Billede af FE 16-35mm F2.8 GM

F2.8 16-35 mm zoom med hurtig høj opløsning

Det første G Master zoomobjektiv med vidvinkel tilbyder ydelse, som fuldt ud kan udnytte potentialet for høj opløsning i de nyeste og fremtidige kamerahuse. De mest avancerede optiske og mekaniske Sony-teknologier kombineres for at levere ekstraordinær gengivelse og klarhed.

Billede af FE 16-35mm F2.8 GM

Høj hjørne-til-hjørne-opløsning

Kompromisløst optisk design, der opnår ekstrem høj opløsning og kontrast. Landskaber, arkitektur, interiører og andre vidtstrakte motiver er optaget med fremragende hjørne-til-hjørne-skarphed. Asfæriske elementer minimerer forvrængning, mens ED (Extra-low Dispersion) glaselementer styrer kromatisk aberration effektivt.

Få mere at vide

Illustration med forklaring af strukturen i Nano AR-overfladebelægning

Klarhed og kontrast under alle lysforhold

Sonys originale Nano AR-belægning reducerer uægte refleksioner, der kan forårsage skyggedannelser og overstråling under modlys og andre udfordrende lysforhold, for konstant høj kontrast og klarhed. Fri for skyggedannelser over en bred vifte af uønskede lysvinkler giver større indramnings- og komponeringsfleksibilitet, især ved vidvinkelbrændvidder. (1. Nano AR-belægning / 2. Glas / 3. Transmitteret lys)

Få mere at vide

Billede af FE 16-35mm F2.8 GM

Opløsning og bokeh hævet til nye højder

Dette objektiv har to Sony XA (ekstreme asfæriske) elementer med 0,01 mikron overfladepræcision. Forvrængning, der tit opstår i vidvinkelzoomobjektiver, kontrolleres nøje, og ligeledes bygningsfejl og feltkrumning. Underlige løgrings-bokeh undertrykkes effektivt af XA (ekstreme asfæriske) elementer, således at jævn, smuk bokeh opnås i områder, der er ude af fokus.

Få mere at vide

Billede af FE 16-35mm F2.8 GM

Betagende baggrunds-bokeh

Optagelse tæt på F2.8 kan producere ekstraordinære baggrunds-bokeh. Brug denne funktion til at optage portrætter, for eksempel med dynamisk, malerisk baggrund, der består af jævn, udtryksfuld bokeh, der får motivet til at stå tydeligt frem.

Billede af FE 16-35mm F2.8 GM

Optimal opløsning ved enhver brændvidde

Konsekvent høj opløsning opnås fra uendelig til korteste fokuseringsafstand. Dette objektiv anvender en flydende fokuseringsmekanisme med to uafhængigt drevne objektivgrupper. Dette system hjælper med at reducere alle typer afvigelser til de mindst mulige niveauer og derved bevare skarp, højopløsningsgengivelse fra f.eks. uendelig fokus for landskaber, helt ned til nærfokus for portrætter og lignende motiver.

Få mere at vide

Billede af FE 16-35mm F2.8 GM

Hurtig, præcis autofokus

To DDSSM-systemer (Direct Drive SSM), der anvender originale Sony-piezoelektriske motorer, driver to fokusgrupper direkte i en flydende fokuskonfiguration. Fokusgrupperne er placeret med høj præcision for at opnå den højest mulige fokusnøjagtighed. DDSSM er også støjsvagt, hvilket gør det ideelt til optagelse af både film og stillbilleder.

Få mere at vide

Billede af FE 16-35mm F2.8 GM

Let og kompakt for høj mobilitet

Klassens førende størrelses- og vægtreduktioner er blevet opnået, samtidig med at du har en enestående optisk ydelse. Dette objektiv er et ideelt match til kompakte E-mount-huse, og det leverer et bærbart, håndterbart system, der nemt kan tages med på vandreture eller bjergbestigning.

Billede af FE 16-35mm F2.8 GM

11 lameller øger bokeh-skønheden

Sonys originale 11-bladede cirkulære blænde bidrager til endnu større bokeh-kvalitet. Design og materialer er blevet revideret for at bevare en rund form, og der anvendes strenge standarder for cirkelfaconen for at sikre, at man opnår den fulde skønhed i objektivets bokeh uden at gå på kompromis.

Få mere at vide

Billede af FE 16-35mm F2.8 GM

Jævn, alsidig drift

En knap til fokusfastholdelse, manuel fokusring, knap til at skifte mellem AF/AM og andre betjeningselementer giver alsidig fingerbetjening. Fokusknappen kan tilpasses via en menu i huset, der gør det muligt at tildele knappen forskellige funktioner for at matche brugerens behov.

Få mere at vide

Billede af FE 16-35mm F2.8 GM

Fluorbelagt forreste element

Objektivets forreste element har en fluorbelægning, der forhindrer snavs og fingeraftryk i at sætte sig fast, og som gør det nemmere at tørre snavs og fingeraftryk af objektivets overflade.

Få mere at vide

Illustration, der beskriver støv- og fugtafvisende design

Høj pålidelighed under vanskelige forhold

Objektivets generelle design er støv- og fugtafvisende for ekstra beskyttelse og pålidelig drift i udfordrende omgivelser. Optag med ro i sindet i let regn eller blæsevejr.

Få mere at vide