FE 135mm F1.8 GM

Komplette specifikationer og funktioner

SEL135F18GM

Vejl. Udsalgspris

kr 15.500,00

(VAT)

Objektivspecifikationer

Montering
Sony E-montering
Format
35 mm fuldformat
Brændvidde (mm)
135
Brændvidde svarende til 35 mm (APS-C)
202,5
Objektivgrupper/elementer
10-13
Synsvinkel (35 mm)
18゚
Synsvinkel (APS-C)
12゚
Maksimal blænde (F)
1,8
Min. blændeåbning (F)
22
Blænde
11
Cirkulær blænde
Ja
Min. fokusafstand
0,7 m (2,3 ft)
Maks. forstørrelsesgrad (x)
0,25
Filterdiameter (mm)
82
Billedstabilisering (SteadyShot)
- (integreret i hus)
Telekonverterkompatibilitet (x1,4)
Ikke kompatibel
Telekonverterkompatibilitet (x2,0)
Ikke kompatibel
Modlysblændetype
Rund form, bajonettype

Størrelse og vægt

Mål (D x L)
89,5 x 127 mm
Vægt
950 g (33,6 oz.)

Hvad er der i kassen

  • Modlysblænde (model): ALC-SH156
  • Objektivfordæksel: ALC-F82S
  • Objektivbagdæksel: ALC-R1EM
  • Taske
Placeholder

Funktioner

Billede af FE 135mm F1.8 GM

En F1.8 135 mm prime med suveræn opløsning, bokeh og AF

Kompromisløs anvendelse af Sonys mest avancerede optiske teknologier har udmøntet sig i et prime-teleobjektiv med stor blænde, der leverer fremragende opløsning selv ved F1.8, plus glimrende bokeh, hvilket er kendetegnende for G Master-serien.

Billede af FE 135mm F1.8 GM

XA- og Super ED-elementer leverer høj opløsning selv ved F1.8

Præcis placering af XA-elementer (ekstrem asfærisk), Super ED-glas (Extra-low Dispersion) og ED-glaselementer i et avanceret optisk design korrigerer afvigelser effektivt, mens et flydende fokussystem arbejder med disse foranstaltninger til korrektion af afvigelser for at sikre, at den højest mulige opløsning bevares helt ud til kanterne af billedet gennem hele objektivets fokusområde.

Få mere at vide

Billede af FE 135mm F1.8 GM

Stor, smuk, naturlig bokeh

Kombinationen af den suveræne overfladepræcision af XA-elementer, grundig regulering af sfæriske afvigelser i både designfasen og produktionsfasen og en cirkulær blænde med 11 blade giver tilsammen fantastisk jævn, elegant G Master bokeh, der maksimerer det kreative potentiale i den smalle dybdeskarphed, der fås med dette 135 mm F1.8 objektiv.

Få mere at vide

Billede af FE 135mm F1.8 GM

Ed-glaselementer kontrollerer farveafvigelse

Ét Super ED-glaselement (ekstra lav spredning) og ét ED-glaselement er strategisk placeret for at kompensere for aksiale kromatiske afvigelser (som ofte er et problem i teleobjektiver med stor blænde), hvilket giver imponerende skarphed. Ud over at forbedre opløsningen minimerer denne konfiguration farvekanter, der kan forekomme i baggrunds- og forgrunds-bokeh.

Få mere at vide

Illustration med forklaring af strukturen i Nano AR-overfladebelægning

Nano Ar-overflade forbedrer modstandsdygtighed over for overstråling

Den originale Sony Nano AR-overfladebelægningsteknologi er en effektiv løsning, der undertrykker interne refleksioner, som kan føre til overstråling og skygger, så der opnås optimal kontrast og klarhed i det bredest mulige spektrum af optageforhold. (1. Nano AR-overfladebelægning / 2. Glas / 3. Transmitteret lys)

Få mere at vide

Billede af FE 135mm F1.8 GM

To lineære XD-motorer foran og bagpå giver hurtig, præcis og stille AF

Sonys innovative lineære XD-motorer (ekstrem dynamik) spiller også en vigtig rolle, fordi de gør det muligt at bevare fokus på motiver i bevægelse, kunstnere på scenen eller andre dynamiske motiver med imponerende hastighed, præcision og pålidelighed, mens de samtidigt leverer lydløs AF-kontrol med lave vibrationer

Få mere at vide

Billede af FE 135mm F1.8 GM

Holdbar og let magnesiumlegering

Objektivtromlens kabinet er konstrueret af en holdbar og let magnesiumlegering. Hårdheden af legeringen bidrager til at bevare optimal optisk præcision og pålidelighed, mens det lette design reducerer den samlede vægt.

Billede af FE 135mm F1.8 GM

Modstandsdygtighed over for støv og fugt sikrer pålidelig drift under vanskelige forhold

Et støv- og fugtafvisende design giver den nødvendige beskyttelse og sikrer pålidelig drift i udfordrende omgivelser.

Få mere at vide

Billede af FE 135mm F1.8 GM

Fremragende respons og god kontrol af lineært fokus

Fokusringen har Linear Response MF for præcis kontrol og øjeblikkelig reaktion ved manuel fokusering til stillbilleder eller film. Fokus reagerer lineært på rotation af fokusring, så kameraet præcist følger input fra operatøren på en måde, der føles på samme måde som mekanisk koblede systemer.

Få mere at vide

Billede af FE 135mm F1.8 GM

Knapper til fleksibel fokusfastholdelse på siden og toppen

Der er knapper til fleksibel fokusfastholdelse på siden og toppen af objektivet for nem adgang og praktisk betjening ved vandret eller lodret optagelse og ved nærmest alle vinkler. AF og andre funktioner kan tildeles knapper til fastholdelse efter behov.

Få mere at vide

Billede af FE 135mm F1.8 GM

Fokusområdebegrænser

En fokusområdebegrænserknap (∞ ~ 1,5 m/2 m ~ 0,7 m) gør det muligt at begrænse AF-funktionen til et foruddefineret område for at maksimere AF-hastighed og forhindre fokusering på uønskede objekter. Fjernindstillingen (∞ ~ 1,5 m) dækker medium, hoved og skuldre samt fuldlængde portrætter, mens nærindstilling (2 m ~ 0,7 m) er ideel til nærbilleder af ansigtet eller nærbilleder ekstremt tæt på detaljer

Få mere at vide

Billede af FE 135mm F1.8 GM

Fluorbelagt forreste element

Det forreste objektivs overflade har en fluoroverfladebelægning, der modstår fingeraftryk, støv, vand, olie og andet skidt og gør rengøring nemmere, hvis der sætter sig snavs på objektivet.

Få mere at vide

Billede af FE 135mm F1.8 GM

Nemt at fjerne klik ved filmoptagelse

En blændering leverer den type af umiddelbarhed og respons, som professionelle har brug for til både stillbilleder og videooptagelser. En klikknap til blænde sikrer, at klikstop på blænderingen kan til- eller frakobles efter behov. Hvis klikstoppene tilkobles, leveres taktil feedback, der kan gøre det nemmere at måle, hvor meget ringen er blevet justeret, da det kan mærkes, og er derfor et godt valg til stillbilleder. Når klikstoppene frakobles, kan blænderingen flyttes nemt og støjsvagt, hvilket sikrer problemfri, lydløs betjening under filmoptagelser.

Få mere at vide

Billede af FE 135mm F1.8 GM

Alsidig fokuskontrol lige ved hånden

En fokustilstandsknap giver mulighed for hurtigt skift mellem AF- (autofokus) og MF-tilstande (manuel fokus) med henblik på jævn, uafbrudt optagelse.