HOVEDBØJLE

WH-XB910N trådløse høretelefoner

WH-XB910N
Billede af WH-XB910N trådløse høretelefoner

blueblack

Vejl. Udsalgspris

kr 1.500,00

(VAT)
WH-XB910N set fra en vinkel
WH-XB910N set forfra
WH-XB910N set fra siden
WH-XB910N set bagfra
WH-XB910N set fra siden med hovedtelefoner foldet
WH-XB910N i etui med åbent låg
WH-XB910N set fra en vinkel
WH-XB910N set forfra
WH-XB910N set fra siden
WH-XB910N set bagfra
WH-XB910N set fra siden med hovedtelefoner foldet
WH-XB910N i etui med åbent låg
Lad dig omslutte af klublignende bas

Kom tættere på den musik, du elsker. Med enestående bas og forbedret støjreduktion replikerer vores WH-XB910N-hovedtelefoner følelsen fra dine yndlingsfestivaler og natklubber.

Kom tættere på WH-XB910N-hovedtelefonerne
EXTRA BASS-logo
EXTRA BASS™ for imponerende dyb, kraftfuld lyd

WH-XB910N-hovedtelefoner med støjreduktion forbedrer alle de lave frekvenser for en enestående bas. En dedikeret baskanal på ørekopperne og øget lufttæthed mellem driverenhed og trommehinder hjælper med at skabe præcise, kraftfulde rytmer, der løfter ethvert nummer. Hovedtelefonerne beholder dog stadig også vokalklarhed for en vidunderligt rig, velbalanceret lytteoplevelse. 

Hold din egen fest med digital støjreduktion

Med Dual Noise Sensor-teknologi løfter WH-XB910N digital støjreduktion til næste niveau. Nu kan du virkelig lukke verden omkring dig ude og holde din egen fest med kun din musik som selskab.

Sorte WH-XB910N-hovedtelefoner på et bord sammen med kaffe og en smartphone
Krystalklare opkald

Takket være Precise Voice Pickup-teknologien, der kombinerer to indbyggede mikrofoner med avanceret behandling af lydsignaler, giver WH-XB910N ultraklar opkaldskvalitet.

Giv din yndlingsmusik et boost

Når en original musikkilde komprimeres, mister den de højfrekvente lyde, der giver detaljer og fylde i et spor. Vores Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) gendanner disse og skaber lyd i høj kvalitet, der er mere tro mod den originale optagelse.

Logo for DSEE

Illustration, der viser hvordan lyden tilpasses ved hjælp af EQ-funktionen i Sony Headphones Connect-appen
Din lyd, præcis som du ønsker den

Tilpas lyden, så den passer til dig. Vælg mellem en række forudindstillinger for at matche lydkvaliteten med den musikgenre, du lytter til. Eller opret og gem dine egne forudindstillinger med EQ Custom-funktionen på Sony│Headphones Connect-appen.

Mere naturlig omgivende lyd

Med to feedforward- og feedback-mikrofoner indfanger WH-XB910N mere af den omgivende lyd. Du får en naturlig lytteoplevelse, mens du holder forbindelsen til omgivelserne. Du kan endda justere den omgivende lyd med Sony | Headphones Connect-appen for at reducere støj, mens du stadig hører vigtige lyde.

Nærbilleder af knapperne på WH-XB910N-hovedtelefonerne
Nærbillede af hovedbøjle og højre kabinet på WH-XB910N-hovedtelefoner
Tilpasser lyden til situationen

Adaptive Sound Control er en intelligent funktion, der opfatter, hvor du er, og hvad du laver. Den justerer indstillingerne for den omgivende lyd til en ideel lytteoplevelse.

Gitterkort over gader, der viser positionsmarkører for hjem, skole og kontor
Husker dine foretrukne steder

Over tid genkender Adaptive Sound Control steder, som du ofte besøger – f.eks. dit kontor, fitnesscenter eller din yndlingscafé – og skræddersyr lyden til omgivelserne.

Ikon for 30 timers batterilevetid + 10 min/4,5 timers lynopladning
Lyt hele dagen, og oplad på få minutter

Med op til 30 timers batteritid behøver du ikke bekymre dig om at løbe tør for strøm på lange dage, weekendture, eller andre eventyr. Og hvis du har brug for at fylde op i en fart, får du 4,5 timers ekstra spilletid med blot 10 minutters lynopladning med den valgfri AC-adapter.

Kontrol lige ved hånden

Skift nummer, juster lydstyrken, og tag eller foretag opkald ved at trykke eller stryge på berøringspanelet på siden af dine hovedtelefoner. Har du brug for hurtigt at høre stemmer eller lyde omkring dig? Læg din hånd over kabinettet for øjeblikkeligt at skrue ned for lydstyrken og lukke den omgivende lyd ind.

Betjening med fingerspidserne på højre kabinet på WH-XB910N-hovedtelefonerne
Logoer for indbygget OK Google og Alexa
Kompatibel med Google Assistant og Alexa

Nyd underholdning, kontakt venner, få information, lyt til musik og meddelelser, indstil påmindelser og meget mere. Du kan også starte Alexa ved blot at sige "Alexa".

Fast Pair-ikon
Find dine hovedtelefoner med Fast Pair

Fast Pair gør det let at parre dine hovedtelefoner med Android™-enheder. Med et enkelt tryk giver WH-XB910N mulighed for hurtig Bluetooth®-parring med dine Android™-enheder. Og du kan nemt finde ud af, hvor du har efterladt dine hovedtelefoner, ved at ringe til dem eller tjekke deres sidste kendte placering på din smartphone. Du modtager også en meddelelse, når batteriet til dine hovedtelefoner har meget lidt kapacitet tilbage, så du ved, hvornår det er på tide at oplade dem.

Swift Pair-ikon
Nem tilslutning til din PC med Swift Pair

Med Swift Pair er det nemt at parre dine WH-XB910N-hovedtelefoner med din Windows 10-computer via Bluetooth®. Der vises en pop op-parringsvejledning på Windows 10-enheder i nærheden, når parringstilstand er valgt. 

Mand, der sidder ved et skrivebord og arbejder på en bærbar computer, med WH-XB910N-hovedtelefoner på
Skift ubesværet mellem enheder

WH-XB910N-hovedtelefoner med Multipoint-tilslutning kan parres med to Bluetooth®-enheder samtidigt. Så når du får et opkald, ved dine hovedtelefoner, hvilken enhed der ringer og opretter automatisk forbindelse til den rigtige. Du kan også hurtigt og nemt skifte dine hovedtelefoner til en af de to enheder med et tryk på en knap.

Så komfortable, at du glemmer, du har dem på
Perfekt pasform holder din musik inde

Juster hovedtelefonerne for at finde dit ideelle fit, og nyd timevis af behagelig lytning. Musik forbliver inde og støj forbliver ude for en fantastisk lydoplevelse.

Musik hele dagen, komfort hele dagen 

Vores WH-XB910N-hovedtelefoner har bløde, ovale ørepuder, så du aldrig behøver at tage en pause fra din yndlingsmusik, film eller TV-serier. Komfortabelt syntetisk læder og uretanmaterialer kombineres med optimal struktur og dimensioner og giver dig ørepuder med enestående slidstyrke.

Sorte WH-XB910N-hovedtelefoner, foldet
Foldbart design til hverdagsbrug

Ørekopperne drejer indad, så de nemt kan pakkes sammen i et kompakt kabinet.

Sorte WH-XB910N-hovedtelefoner, i åbent etui
Bæretaske til nem transport

Det medfølgende etui er slidstærkt og indeholder et kabel til lytning med kabel.

Certificerede hovedtelefoner – en bedre oplevelse

Med 360 Reality Audio-certificerede hovedtelefoner og Sony | Headphones Connect-appen kan du optimere din oplevelse ved at analysere din øreform og nyde den ultimative omsluttende musikoplevelse.

Billede af tre skåle med bæredygtige materialer
Bæredygtigt design

Vores produkter er ikke bare stilfulde og elegante, de er også miljøvenlige. Der er ikke plast i emballagen til WH-XB910N, hvilket afspejler Sonys engagement i at reducere miljøpåvirkningen fra vores produkter og processer.

Specifikationer og funktioner

Lad dig omslutte af en klublignende bas for en ægte musikoplevelse med forbedret støjreducerende og trådløs frihed. Disse Bluetooth®-hovedtelefoner er behagelige at have på og lader dig nyde din musik hele dagen lang, samtidig med at du holder kontakten med dine venner takket være multipunkt-forbindelse og krystalklar opkaldskvalitet.
  • EXTRA BASS™-lyd og digital støjreduktion

  • DSEE™ gendanner højfrekvent lyd og fin fade-out-lyd tabt ved komprimering

  • Lyt hele dagen med op til 30 timers batterilevetid

  • Nemme håndfri opkald og stemmeassistent med vækkeord

  • Trådløs frihed med Bluetooth®-teknologi og multipunkt-forbindelse

DRIVERENHED
40 mm
INDGANG(E)
Stereominijackstik
FREKVENSKURVE
7 Hz-25.000 Hz (JEITA)
FREKVENSKURVE (BLUETOOTH®-KOMMUNIKATION)
20 Hz-20.000 Hz (44,1 kHz sampling) 20 Hz-40.000 Hz (LDAC 96 kHz sampling 990 kbps)
FREKVENSKURVE (AKTIV BETJENING)
7 Hz-25.000 Hz
PASSIV BETJENING
Ja
KABELLÆNGDE
Ca. 1,2 m
DSEE
Ja
Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser

Brugerne siger