Vejl. Udsalgspris

kr 2.800,00

(VAT)
41

4.4 baseret på 41 brugeranmeldelser

27
10
1
1
2
Lydkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

God

41 brugeranmeldelser

0

Periodiske fejl anerkendes ikke.

WH-1000XM3 13-02-2020 af Jette

Gav min datter disse i julegave og efter en måned optræder der jævnlige periodiske fejl i forhold til lyden. Vi henvender os i HIFI klubben, hvor vi normalt oplever virkelig god service, men i dette tilfælde hvor det er et SONY produkt sender de hovedtelefonerne ind til tjek og de komme retur med besked om at fejlen ikke har kunne frembringes og derfor kan de ikke hjælpe! Så nu står vi med et dyt sæt hovedtelefoner som på ingen måde lever op til forventningerne og som der endda er fuld retur ret på 60 dage efter købet, og garanti på! Det er faktisk lidt rystende!

Lydkvalitet

Dårlig

Funktioner

Dårlig

0

0

0

Fantastisk vellydene

WH-1000XM3 11-02-2020 af JBN81

Fin hovedtelefon som sidder rigtig godt på hovedet og spiller fantastisk. Rigtig god støj reduktion som virker perfekt til flyrejser og anden baggrundsstøj. Er super glad for dem

Lydkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

God

Brugervenlighed

God

0

0

0

Fantastisk

WH-1000XM3 06-02-2020 af NielsJohan

perfekt at bruge ok ok ok ok I like it very much Good to use

Lydkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

0

0

0

Køb

WH-1000XM3 31-01-2020 af Baxuz

Når den er på tilbud kan man godt købe det uge før til tilbud prisen som gælder uge efter

Taget fra elgiganten.dk

0

0

0

ANC virker mere end perfekt

WH-1000XM3 25-01-2020 af KarenElise

Jeg er ekstremt overrasket over hvor godt de virker. Sælgeren i butikken valgte bevidst kun at tale om disse, selvom jeg var gået efter et andet mærke. Måden de sidder på hovedet, hvor de ikke sidder for stramt, omslutter øret uden man føler de "suger vaccum" og lydene de tager er fænomenal. De tager ikke høje stemmer, men de dæmper dem og fjerner alt unødig støj. Fx. midt i butikken hørte jeg ikke muzak, støj, larm og summen, men kunne fornemme, hvad sælgeren sagde til mig. Er købt fordi jeg grundet sygdom er meget lydfølsom, og de hjælper perfekt. Samtidig er musik lyden fantastisk.

Lydkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

God

Brugervenlighed

Gennemsnitlig

0

0

0

Okay

WH-1000XM3 23-01-2020 af Thomas L

Lyd: 4 stjerner Noice-cancellation:4 stjerner (skrigende unger elimineres ikke) Sony får den sidste stjerne når hovedtelefonerne fås med en funktion til at minimere lyden af folks skrigende lor.e-unger

Taget fra elgiganten.dk

0

0

0

Utroligt godt produkt, med super lyd!

WH-1000XM3 13-01-2020 af Torben6

Efter lidt start-problemer, som faktisk lå i min mobil's BT funktion eller mangel på samme, gik det rigtigt nemt. Download af ny opgraderet software og app. så har det været en leg. Super glad for dem!

Lydkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

0

0

0

Overraskende Julegave

WH-1000XM3 06-01-2020 af Dorthe 52

Nem og tilgængelig og behagelig at have på. Nem at betjene de forskellige funktioner. Dejligt med kassen til at opbevare høretelefoner i.

Lydkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

0

0

0

Virkelig gode

WH-1000XM3 03-01-2020 af rebe1464

Høretelefonerne er super gode, og den støjreducerende funktion fungerer MEGA godt. Super tilfreds!

Taget fra elgiganten.dk

0

0

0

Super lyd og komfort

WH-1000XM3 12-12-2019 af CHTR

The Best Sidder perfekt Reducerer støjen som ønsket. Anbefales af os.

Taget fra elgiganten.dk

0

0

0

Great noise canceling!

WH-1000XM3 02-12-2019 af dtewfik

Would definitely buy this again and have recommended it many times to friends and family

Lydkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

0

0

0

Lækre høretefoner

WH-1000XM3 27-11-2019 af Sarah 220300

Enormt behagelige, god lyd og fantastisk noice canceling. Dog er den efter blot en måned begyndt at være lidt langsom til at connecte ved Bluetooth til min mobil, men ved ikke hvad det skyldes og om det har noget med min telefon at gøre.

Lydkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

God

Brugervenlighed

Fremragende

0

0

0

Sublime hovedtelefoner

WH-1000XM3 13-11-2019 af AHA666

Jeg købte WH-1000XM3 da jeg rejser en del og ville have en ny hovedtelefon med støj reduktion, denne blev kraftigt anbefalet af en kammerat der også flyver en del. Jeg må sige at jeg blev ikke skuffet, nærmest imponeret, disse opfylder alle mine ønsker og sætter de gamle Bose 35 på hylden. Sammen med den fine app kan man justere hovedtelefonen så den passer til sig eget behov, SUPER Har også købt Sony WF-1000XM3 der skal prøves på næste rejse, sammen med WH-1000XM3 naturligvis, så kan jeg teste hvilken er smartest til rejsebrug.

Lydkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

God

Brugervenlighed

Fremragende

0

0

0

Fantastisk til flyrejsen

WH-1000XM3 07-11-2019 af ghni44

Jeg købte sættet før jeg skulle på en 14-timers flyrejse, og det var virkelig godt at kunne lukke flystøjen ude og lytte til mine spillelister og lydbøger på iPhonen.

Lydkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

0

0

0

Bedste headset jeg nogensinde har brugt

WH-1000XM3 01-11-2019 af TAKST

jeg har brugt dette produkt i snart et år, og jeg har intet dårligt at sige om det. lang batterilevetid og helt fantastisk lyd

Lydkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

0

0

0

Absolut ro og god lyd

WH-1000XM3 17-10-2019 af Wiborg78

Det er mit første bekendtskab med active noise cancelling og det fungerer perfekt. Derudover er lyden god og fungerer til alt fra telefonopkald, lydbog og film.

Lydkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

God

0

0

0

Fantastisk headset

WH-1000XM3 09-10-2019 af NicolaiJ

God lyd, nem at forbinde til bluetooth og lydisoleringen er overraskende god. Prisen er helt sikkert i den høje ende, men jeg føler man får hvad man betaler for.

Lydkvalitet

Fremragende

Funktioner

God

Design

God

Brugervenlighed

Fremragende

0

0

0

Gode høretelefoner med justerbare features

WH-1000XM3 01-10-2019 af M V Madsen

Jeg har haft høretelefonerne i et par uger og er fuldt tilfreds med dem. Det er muligt at justere dem lydmæssigt til egne behov og det synes jeg ret godt om. Kvaliteten er også god og de er behagelige at have på i længere tid.

Lydkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

0

0

0

Fantastisk støjreducering og komfort

WH-1000XM3 29-09-2019 af Jesper7

De bedste hovedtelefoner jeg nogensinde har haft. De kan blokere de fleste lyde især hvis man har musik i dem (også på meget lav styrke). De er virkelig komfortable. Også over længere tid, men kan godt blive lidt varme at have på. Det er lidt noget rod at de skriver at de reagerer negativt på sved og fugt.

Lydkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

God

Brugervenlighed

Fremragende

0

0

0

Imponerende ly i fly hvor støj udefra elimineres

WH-1000XM3 27-09-2019 af poulemeier

De fungerer imponerende godt sammen med min iPhone X. Jeg har købt en blututh sender til mit TV som sættes i jackstikket på TV. Her er det ikke lykkedes mig at forbinde blututh senderen med Sony hovedtelefoner, så her savner jeg forklaring og måske en sender der accepteres af Sony hovedtelefon.

Lydkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

0

0

0

4 ud af 5

WH-1000XM3 03-09-2019 af Cspoike23

Super fede høretelefoner med fantastisk lyd. Det eneste der er skyld at det ikke blev 5 ud af 5 er at de ingen ipx rating har.

Lydkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

0

0

0

Super Hørebøffer

WH-1000XM3 30-08-2019 af pedro L

Fik mine :Bøffer: i gave Blev dejligt overrasket over pasform og lyd

Lydkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

0

0

0

Fantastisk noise-cancelling

WH-1000XM3 29-08-2019 af HWalther

Jeg er rigtig glad for mit headset og det virker fantastisk connected til iPad og IPhone. Jeg er skuffet over at jeg ikke kan konnekte til mine 2 Sony fjernsyn, hvilket var et af mine hovedformål med købet. har forgæves Sony om mulighederne

Lydkvalitet

Fremragende

Funktioner

God

Design

God

Brugervenlighed

God

0

0

0

Bedre end forvenventet

WH-1000XM3 20-07-2019 af Oddur

Jeg købte dette produkt og den er bedre en jeg havde regnet med. Lyden er helt fantastisk og NC er overraskende god.

Lydkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

0

0

0

Fremragende lyd, støjreduktion og batteri tid.

WH-1000XM3 14-07-2019 af EsbenHC

Jeg har haft mine hovedtelefoner i 4 måneder nu og jeg er meget glad for dem. De lyder helt fantastisk , især med et godt kildemateriale og LDAC. Støjreduktionen er også god og tilbyder en del justeringsmuligheder og batteri-tiden er fremragende. Bærekomforten er også god omend hovedtelefonerne kan være lidt varme at have på. Hvis du vil have et par trådløse hovedtelefoner der lyder virkelig godt, har lang batteritid og en god støjreduktion, kan jeg kun anbefale disse.

Lydkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

God

Brugervenlighed

God

0

0

0

Fantastisk samlet bedømmelse

WH-1000XM3 05-07-2019 af Sjanten79

Super produkt, med rigtig god lyd og støjreduktion og så vejer de næsten ingenting. Jeg er imponeret over hvor længe de holder strøm.

Lydkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

0

0

0

Gode funktioner

WH-1000XM3 26-06-2019 af Kai Ole

Et produkt mange kan få stor glæde af. Men alt for beskeden support let tilgængeligt på dansk.

Lydkvalitet

God

Funktioner

God

Design

God

Brugervenlighed

Mindre god

0

0

0

Super til lyd! Ikke så god til telefonopkald.

WH-1000XM3 25-06-2019 af IRoads

Jeg har købt dem for 13 dage siden - jeg har brugt dem hver eneste dag og er superglad for dem! Og de har virkelig meget spilletid på en opladning. De har også et rigtig godt, blødt fit omkring ørerene - puden på bøjlen er dog lidt hård og kan give ømhed ovenpå hovedet, når jeg har brugt dem i lang tid i træk. Lyden er perfekt, elsker deres noise cancelling, når jeg arbejder eller ser film. Dog er jeg ikke tilfreds med høretelefonernes lydkvalitet, når jeg taler i telefon gennem dem. Jeg kan næsten ikke høre den, der er i den anden ende OG de er meget vindfølsomme, så jeg kan stort set ikke cykle og tale samtidig. Måske jeg kan pille ved indstillingerne, men indtil videre er det lidt ærgerligt.

Lydkvalitet

God

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

0

0

0

Fedt headset

WH-1000XM3 25-05-2019 af Mauder

Meget tilfreds med dette headset god lyd og godt design

Lydkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

0

0

0

Pilotgrade headset

WH-1000XM3 24-05-2019

Jeg er super tilfreds med købet af WH-1000 XM3 headsettet, det fungerer fabelagtigt og lever op til alle mine forventninger. Jeg har erfaring med andre NC headsets, deriblandt Boses QC35, og alle jeg har prøvet indtil nu er lige til skralderen i forhold til WH1000XM3. Udover markedets bedste NC, har WH1000 også den bedste lyd, samt et væld af smarte funktioner, som blot er et af de mange punkter hvor WH1000 distancerer sig fra QC35. Prisforskellen i mellem de to er på ca. 500kr, 500kr for et headset som er 4 gange så godt.

Lydkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

0

1

0

spiller og sidder godt

WH-1000XM3 01-05-2019 af sony wins

grunden til at de ikke får den sidste stjerne er prisen. for de spiller godt og sidder rigtig godt, rigtig gode til at studere med på i lang tid!

Taget fra elgiganten.dk

0

0

0

Rigtig god lyd. God pasform. God Bass.

WH-1000XM3 23-04-2019 af Michael127

Store problemer med at få Google assistent til at virke, og så virker touchpaden ikke ret godt, skifter sang når man skruer op og ned.

Lydkvalitet

Fremragende

Funktioner

Mindre god

Design

God

Brugervenlighed

Gennemsnitlig

0

0

0

Brugbare, lækre funktioner

WH-1000XM3 05-04-2019 af Golle

Har hørt dem mange gange... kunne ikke undvære dem :-)

Lydkvalitet

God

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

0

0

0

Ok headset

WH-1000XM3 30-03-2019 af Pivu

Lyden er god og er behalig at have på en dag. Lang batteri tid. Den eneste ulempe er at den ikke kan håndter flere enheder og skift mellem computer og telefon er bøvlet.

Lydkvalitet

God

Funktioner

God

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Gennemsnitlig

0

0

0

Fedt produkt, dog varmt i længden

WH-1000XM3 09-03-2019 af Casper123456789

Jeg har for nylig købt dette produkt, og jeg er yderst tilfreds med det. Valget stod mellem disse og Bose QC35. Efter at have prøve begge kan jeg bekræftet, at lyden i disse er bedre. Vil dog gøre opmærksom på at disse i modsætning til Bose QC35 kan blive varme omkring ørene i længden

Lydkvalitet

God

Funktioner

Fremragende

Design

Gennemsnitlig

Brugervenlighed

Fremragende

0

0

0

Fantastisk lyd og rigtig god noise cancellation

WH-1000XM3 06-03-2019 af peter567

Jeg har længe kigget på et par høretelefoner med noise cancellation, og har stået mellem Sony WH-1000xm3 ogBose QC 35 II. Jeg synes personligt at lyden er langt bedre på Sony's model, da bassen er dybere og fordi der er flere muligheder for at tilpasse lyden ens egen smag gennem appen. Overordnet set er det et fantastisk par høretelefoner med fantastisk lyd og god batterilevetid. Der er dog to ting som gør at jeg ikke kan give dem 5 stjerner. Det første er at ens øre bliver meget varme når man har disse høretelefoner på, og det sker altså efter at man blot har dem på i 15 min. Jeg har vænnet mig til det, men det skal altså lige nævnes. Det andet man skal være opmærksom på er, at hvis man kører meget med f.eks. bus, så opfører noise cancellation sig lidt mærkeligt hvis bussen kører på veje med mange små bump eller huller. Dette skulle dog være et problem med de fleste høretelefoner med noise cancellation. Jeg kan klart anbefale Sony WH-1000XM3 [Denne anmeldelse blev indsamlet som led i en kampagne.]

Taget fra elgiganten.dk

0

0

0

Jeg vidste godt de var gode men hold nu op

WH-1000XM3 17-01-2019 af Loui2255

Jeg har nu haft Sony wh 1000 xm3 i en uge og hold nu op super lyd, lækker bas, stabil Bluetooth forbindelse. Pasformen er lækker materialerne er super jeg har intet dårligt at sige om dem

Taget fra elgiganten.dk

0

0

0

Virker ikke

WH-1000XM3 27-12-2018 af EtNavnDerIkkeErBrugt16482

Google Assistant ser ikke headsettest som værende et Google Assistant headset, selvom det bliver adviseret sådan. Falsk markedsføring. Sonys kontaktformular virker belejligt heller ikke, sikke en overraskelse.

Lydkvalitet

God

Funktioner

Dårlig

Design

God

Brugervenlighed

Dårlig

1

12

0

Super gode og fantastisk lyd

WH-1000XM3 27-12-2018 af MIN2411

Super nemme at få til at fungere og giver fantastisk lyd.

Lydkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

2

0

0

Fremragende støjreduktion og fantastisk lyd

WH-1000XM3 24-11-2018 af Musikelskeren

Efter læsning af masser af test og gennemsyn af videoer på Youtube og flere prøvelytninger i butikker valgte jeg denne. Det har jeg ikke et øjeblik fortrudt. Kan varmt anbefale den.

Lydkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

4

0

0

Spild af penge

WH-1000XM3 19-11-2018 af Jonas758

Jeg købte dette produkt i håbet om at de ville være bedre end de Bose QC35II'ere jeg returnerede for en måneds tid siden, men nej, desværre ikke. Det skal lige siges at jeg købte disse høretelefoner udelukkende pga. deres støjreducerende egenskaber, men jeg blev slemt skuffet (ligesom med QC35'erne) tastaturlyde og alt som ikke er en jævn-ensartet lyd, blev ikke reduceret det mindste. Jeg vender tilbage til mine 250 kr. dyre Sennheiser-høretelefoner som godt nok sidder lidt stramt om hovedet, men til gengæld har bedre lydisolering (passivt)

Taget fra elgiganten.dk

0

0