Vejl. Udsalgspris

kr 2.800,00

(VAT)
13

3.9 baseret på 13 brugeranmeldelser

5
5
1
1
1
Lydkvalitet

Fremragende

Funktioner

God

Design

Fremragende

Brugervenlighed

God

15 brugeranmeldelser

0

Gode funktioner

WH-1000XM3 26-06-2019 af Kai Ole

Et produkt mange kan få stor glæde af. Men alt for beskeden support let tilgængeligt på dansk.

Lydkvalitet

God

Funktioner

God

Design

God

Brugervenlighed

Mindre god

0

0

0

Super til lyd! Ikke så god til telefonopkald.

WH-1000XM3 25-06-2019 af IRoads

Jeg har købt dem for 13 dage siden - jeg har brugt dem hver eneste dag og er superglad for dem! Og de har virkelig meget spilletid på en opladning. De har også et rigtig godt, blødt fit omkring ørerene - puden på bøjlen er dog lidt hård og kan give ømhed ovenpå hovedet, når jeg har brugt dem i lang tid i træk. Lyden er perfekt, elsker deres noise cancelling, når jeg arbejder eller ser film. Dog er jeg ikke tilfreds med høretelefonernes lydkvalitet, når jeg taler i telefon gennem dem. Jeg kan næsten ikke høre den, der er i den anden ende OG de er meget vindfølsomme, så jeg kan stort set ikke cykle og tale samtidig. Måske jeg kan pille ved indstillingerne, men indtil videre er det lidt ærgerligt.

Lydkvalitet

God

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

0

0

0

Fedt headset

WH-1000XM3 25-05-2019 af Mauder

Meget tilfreds med dette headset god lyd og godt design

Lydkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

0

0

0

Pilotgrade headset

WH-1000XM3 24-05-2019

Jeg er super tilfreds med købet af WH-1000 XM3 headsettet, det fungerer fabelagtigt og lever op til alle mine forventninger. Jeg har erfaring med andre NC headsets, deriblandt Boses QC35, og alle jeg har prøvet indtil nu er lige til skralderen i forhold til WH1000XM3. Udover markedets bedste NC, har WH1000 også den bedste lyd, samt et væld af smarte funktioner, som blot er et af de mange punkter hvor WH1000 distancerer sig fra QC35. Prisforskellen i mellem de to er på ca. 500kr, 500kr for et headset som er 4 gange så godt.

Lydkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

0

1

0

spiller og sidder godt

WH-1000XM3 01-05-2019 af sony wins

grunden til at de ikke får den sidste stjerne er prisen. for de spiller godt og sidder rigtig godt, rigtig gode til at studere med på i lang tid!

Taget fra elgiganten.dk

0

0

0

Rigtig god lyd. God pasform. God Bass.

WH-1000XM3 23-04-2019 af Michael127

Store problemer med at få Google assistent til at virke, og så virker touchpaden ikke ret godt, skifter sang når man skruer op og ned.

Lydkvalitet

Fremragende

Funktioner

Mindre god

Design

God

Brugervenlighed

Gennemsnitlig

0

0

0

Brugbare, lækre funktioner

WH-1000XM3 05-04-2019 af Golle

Har hørt dem mange gange... kunne ikke undvære dem :-)

Lydkvalitet

God

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

0

0

0

Ok headset

WH-1000XM3 30-03-2019 af Pivu

Lyden er god og er behalig at have på en dag. Lang batteri tid. Den eneste ulempe er at den ikke kan håndter flere enheder og skift mellem computer og telefon er bøvlet.

Lydkvalitet

God

Funktioner

God

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Gennemsnitlig

0

0

0

Fedt produkt, dog varmt i længden

WH-1000XM3 09-03-2019 af Casper123456789

Jeg har for nylig købt dette produkt, og jeg er yderst tilfreds med det. Valget stod mellem disse og Bose QC35. Efter at have prøve begge kan jeg bekræftet, at lyden i disse er bedre. Vil dog gøre opmærksom på at disse i modsætning til Bose QC35 kan blive varme omkring ørene i længden

Lydkvalitet

God

Funktioner

Fremragende

Design

Gennemsnitlig

Brugervenlighed

Fremragende

0

0

0

Fantastisk lyd og rigtig god noise cancellation

WH-1000XM3 06-03-2019 af peter567

Jeg har længe kigget på et par høretelefoner med noise cancellation, og har stået mellem Sony WH-1000xm3 ogBose QC 35 II. Jeg synes personligt at lyden er langt bedre på Sony's model, da bassen er dybere og fordi der er flere muligheder for at tilpasse lyden ens egen smag gennem appen. Overordnet set er det et fantastisk par høretelefoner med fantastisk lyd og god batterilevetid. Der er dog to ting som gør at jeg ikke kan give dem 5 stjerner. Det første er at ens øre bliver meget varme når man har disse høretelefoner på, og det sker altså efter at man blot har dem på i 15 min. Jeg har vænnet mig til det, men det skal altså lige nævnes. Det andet man skal være opmærksom på er, at hvis man kører meget med f.eks. bus, så opfører noise cancellation sig lidt mærkeligt hvis bussen kører på veje med mange små bump eller huller. Dette skulle dog være et problem med de fleste høretelefoner med noise cancellation. Jeg kan klart anbefale Sony WH-1000XM3 [Denne anmeldelse blev indsamlet som led i en kampagne.]

Taget fra elgiganten.dk

0

0

0

Jeg vidste godt de var gode men hold nu op

WH-1000XM3 17-01-2019 af Loui2255

Jeg har nu haft Sony wh 1000 xm3 i en uge og hold nu op super lyd, lækker bas, stabil Bluetooth forbindelse. Pasformen er lækker materialerne er super jeg har intet dårligt at sige om dem

Taget fra elgiganten.dk

0

0

0

Virker ikke

WH-1000XM3 27-12-2018 af EtNavnDerIkkeErBrugt16482

Google Assistant ser ikke headsettest som værende et Google Assistant headset, selvom det bliver adviseret sådan. Falsk markedsføring. Sonys kontaktformular virker belejligt heller ikke, sikke en overraskelse.

Lydkvalitet

God

Funktioner

Dårlig

Design

God

Brugervenlighed

Dårlig

1

11

0

Super gode og fantastisk lyd

WH-1000XM3 27-12-2018 af MIN2411

Super nemme at få til at fungere og giver fantastisk lyd.

Lydkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

2

0

0

Fremragende støjreduktion og fantastisk lyd

WH-1000XM3 24-11-2018 af Musikelskeren

Efter læsning af masser af test og gennemsyn af videoer på Youtube og flere prøvelytninger i butikker valgte jeg denne. Det har jeg ikke et øjeblik fortrudt. Kan varmt anbefale den.

Lydkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

3

0

0

Spild af penge

WH-1000XM3 19-11-2018 af Jonas758

Jeg købte dette produkt i håbet om at de ville være bedre end de Bose QC35II'ere jeg returnerede for en måneds tid siden, men nej, desværre ikke. Det skal lige siges at jeg købte disse høretelefoner udelukkende pga. deres støjreducerende egenskaber, men jeg blev slemt skuffet (ligesom med QC35'erne) tastaturlyde og alt som ikke er en jævn-ensartet lyd, blev ikke reduceret det mindste. Jeg vender tilbage til mine 250 kr. dyre Sennheiser-høretelefoner som godt nok sidder lidt stramt om hovedet, men til gengæld har bedre lydisolering (passivt)

Taget fra elgiganten.dk

0

0