Vejl. Udsalgspris

kr 2.800,00

(VAT)
9

3.8 baseret på 9 brugeranmeldelser

3
4
0
1
1
Lydkvalitet

God

Funktioner

God

Design

Fremragende

Brugervenlighed

God

9 brugeranmeldelser

0

Brugbare, lækre funktioner

WH-1000XM3 05-04-2019 af Golle

Har hørt dem mange gange... kunne ikke undvære dem :-)

Lydkvalitet

God

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

0

0

0

Ok headset

WH-1000XM3 30-03-2019 af Pivu

Lyden er god og er behalig at have på en dag. Lang batteri tid. Den eneste ulempe er at den ikke kan håndter flere enheder og skift mellem computer og telefon er bøvlet.

Lydkvalitet

God

Funktioner

God

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Gennemsnitlig

0

0

0

Fedt produkt, dog varmt i længden

WH-1000XM3 09-03-2019 af Casper123456789

Jeg har for nylig købt dette produkt, og jeg er yderst tilfreds med det. Valget stod mellem disse og Bose QC35. Efter at have prøve begge kan jeg bekræftet, at lyden i disse er bedre. Vil dog gøre opmærksom på at disse i modsætning til Bose QC35 kan blive varme omkring ørene i længden

Lydkvalitet

God

Funktioner

Fremragende

Design

Gennemsnitlig

Brugervenlighed

Fremragende

0

0

0

Fantastisk lyd og rigtig god noise cancellation

WH-1000XM3 06-03-2019 af peter567

Jeg har længe kigget på et par høretelefoner med noise cancellation, og har stået mellem Sony WH-1000xm3 ogBose QC 35 II. Jeg synes personligt at lyden er langt bedre på Sony's model, da bassen er dybere og fordi der er flere muligheder for at tilpasse lyden ens egen smag gennem appen. Overordnet set er det et fantastisk par høretelefoner med fantastisk lyd og god batterilevetid. Der er dog to ting som gør at jeg ikke kan give dem 5 stjerner. Det første er at ens øre bliver meget varme når man har disse høretelefoner på, og det sker altså efter at man blot har dem på i 15 min. Jeg har vænnet mig til det, men det skal altså lige nævnes. Det andet man skal være opmærksom på er, at hvis man kører meget med f.eks. bus, så opfører noise cancellation sig lidt mærkeligt hvis bussen kører på veje med mange små bump eller huller. Dette skulle dog være et problem med de fleste høretelefoner med noise cancellation. Jeg kan klart anbefale Sony WH-1000XM3 [Denne anmeldelse blev indsamlet som led i en kampagne.]

Taget fra elgiganten.dk

0

0

0

Jeg vidste godt de var gode men hold nu op

WH-1000XM3 17-01-2019 af Loui2255

Jeg har nu haft Sony wh 1000 xm3 i en uge og hold nu op super lyd, lækker bas, stabil Bluetooth forbindelse. Pasformen er lækker materialerne er super jeg har intet dårligt at sige om dem

Taget fra elgiganten.dk

0

0

0

Virker ikke

WH-1000XM3 27-12-2018 af EtNavnDerIkkeErBrugt16482

Google Assistant ser ikke headsettest som værende et Google Assistant headset, selvom det bliver adviseret sådan. Falsk markedsføring. Sonys kontaktformular virker belejligt heller ikke, sikke en overraskelse.

Lydkvalitet

God

Funktioner

Dårlig

Design

God

Brugervenlighed

Dårlig

1

7

0

Super gode og fantastisk lyd

WH-1000XM3 27-12-2018 af MIN2411

Super nemme at få til at fungere og giver fantastisk lyd.

Lydkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

2

0

0

Fremragende støjreduktion og fantastisk lyd

WH-1000XM3 24-11-2018 af Musikelskeren

Efter læsning af masser af test og gennemsyn af videoer på Youtube og flere prøvelytninger i butikker valgte jeg denne. Det har jeg ikke et øjeblik fortrudt. Kan varmt anbefale den.

Lydkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

3

0

0

Spild af penge

WH-1000XM3 19-11-2018 af Jonas758

Jeg købte dette produkt i håbet om at de ville være bedre end de Bose QC35II'ere jeg returnerede for en måneds tid siden, men nej, desværre ikke. Det skal lige siges at jeg købte disse høretelefoner udelukkende pga. deres støjreducerende egenskaber, men jeg blev slemt skuffet (ligesom med QC35'erne) tastaturlyde og alt som ikke er en jævn-ensartet lyd, blev ikke reduceret det mindste. Jeg vender tilbage til mine 250 kr. dyre Sennheiser-høretelefoner som godt nok sidder lidt stramt om hovedet, men til gengæld har bedre lydisolering (passivt)

Taget fra elgiganten.dk

0

0