WH-1000XM3

ONLY MUSIC. NOTHING ELSE.

WH-1000XM3-hovedtelefoner fører dig endnu dybere ind i stilheden med yderligere forbedringer af vores avanceret støjreduktion og smart lytning, der tilpasser sig din situation.

HOVEDTELEFONER

WH-1000XM3 trådløse hovedtelefoner med støjreduktion

WH-1000XM3
Billede af WH-1000XM3 trådløse hovedtelefoner med støjreduktion

silverblack

Vejl. Udsalgspris

kr 2.800,00

(VAT)
Oplev et helt nyt niveau af stilhed

Se, hvad der sker, når det kun er dig og musikken, med støjeliminering, der blokerer mere udefrakommende støj end nogensinde før. Oplev smarte hovedtelefoner med avanceret støjelimineringsteknologi som tilpasset lydstyring og den nemme adgang til smarte funktioner, herunder Stemmeassistent-kompatibilitet og Quick Attention, Voice Assistant-kompatibilitet og touch-betjening.

Fortab dig i stilheden

Undslip byens lyde med avanceret støjreduktion. Støjreduktionsteknologien i WH-1000XM3-hovedtelefonerne er vores mest avancerede nogensinde med tætsluttende ørepuder og vores HD-støjreduktionsprocessor QN1.

Større kraft = endnu mindre støj

Med vores nye HD-støjelimineringsprocessor, QN1, forbedres støjelimineringen markant. En dedikeret NC-processor sikrer også, at processorens ydeevne aldrig bringer gengivelsen af din musik i fare.

Støjeliminerende processor
Luk mere ude

De fleste hovedtelefoner med støjeliminering er designet til at blokere støj fra køretøjer, når du rejser. WH-1000XM3-hovedtelefoner er ingen undtagelsen, men de blokerer også effektivt dagligdags lyde som stemmer og baggrundsstøj på turen gennem byen.

Trådløs frihed, fantastisk lyd i stilhed

LDAC sender omkring tre gange så mange data (ved den maksimale overførselshastighed på 990 kbps) som konventionel BLUETOOTH® trådløs lyd, hvilket gør det muligt at nyde højopløsningsindhold i en exceptionel kvalitet så tæt som muligt på den lyd man oplever med en dedikeret kabeltilslutning.

40 mm driver
Lyd, du kan stole på

En indbygget forstærker i HD Støjelimineringsprocessoren QN1 realiserer klassens bedste signal-til-støj-forhold og lave forvrængning til bærbare enheder og leverer enestående lydkvalitet. Kraftfulde 40 mm drivere med membran af flydende krystal polymerfilm (LCP) gør hovedtelefonerne perfekte til håndtering af tunge rytmer og gengivelse af et fuldt frekvensområde op til 40 kHz.

Gendan alle dine komprimerede filer

DSEE HX™ (Digital Sound Enhancement Engine HX) opskalerer komprimerede digitale musikfiler og bringer dem tættere på lyd i høj opløsning. Ved at gendanne de høje frekvensområder, der går tabt under komprimering, gengiver DSEE HX™ digitale musikfiler med fyldig, klar lyd.

DSEE HX-komprimeringsgraf
Smart lytning med SENSE ENGINE - tilpasser sig automatisk din situation

Se, hvordan tilpasset lydstyring automatisk registrerer din aktivitet, når du rejser, går og venter og justerer indstillinger for omgivende lyd, så de passer til dig. Og med Hurtig opmærksomhed kan du kommunikere uden at tage hovedtelefonerne af – læg blot hånden over kabinettet for at skrue ned for lydstyrken for øjeblikkelig samtale. 

Tilpasser sig automatisk det, du gør
Mand i taxa
Rejse 

Tag på ture uden afbrydelse og fordyb dig i musik uden baggrundsstøj. 

Mand, der går gennem lufthavnen
Til fods

Vær opmærksom på alt omkring dig, fra gaden til kontoret, mens du nyder musik. 

Mand, der venter på meddelelser
Når du venter

Hør vigtige meddelelser, mens du venter, med reduceret baggrundsstøj.  

SENSE ENGINE™-logo
Skræddersy lyden til dig

SENSE ENGINE™ giver dig mulighed for at høre musikken eller nedtone den med en enkelt berøring.

Sony I Headphones Connect App-logo
Sony | Headphones Connect-App

Download Sony I Headphones Connect-appen for at bruge Smart lytning med Adaptive Sound Control, indstil dine omgivende lydindstillinger, og juster lydniveauet med equalizeren.

Hurtig opmærksomhed
Tal med et tryk for Quick Attention

Kommuniker uden at tage hovedtelefonerne af. Placer hånden over kabinettet for at skrue ned for lydstyrken for øjeblikkelig samtale.

Ambient Sound Control
Hør det, der er vigtigt med Ambient Sound Control

Juster den omgivende lyd med Sony | Headphones Connect-appen for at høre vigtige lyde, når du lytter på farten.

Equalizer

Find din perfekte lyd til hver sang i forudindstillingerne, der også nemt kan tilpasses efter dine ønsker med Sony | Headphones Connect-Appen.

Virtuel surroundlyd

Føl dig omgivet af lyd, uanset hvor du er. Oplev, hvordan lyden optimeres til forskellige lyttemiljøer, herunder udendørsscener, klubber, sale og arenaer.

Sound Position Control

Vælg den retning, du vil have lyden fra, på samme måde som en trådløs højttaler.

Hav dem på hele dagen med total komfort

Superbløde, trykaflastende ørepuder i opskummet polyuretan fordeler trykket jævnt og øger kontakten til ørepuden for en stabil pasform. Komforten forbedres yderligere ved en større og dybere ergonomisk struktur omkring øret. Og med et lettere vægtdesign er din musik det eneste, du lægger mærke til hele dagen.

Smartere end de gængse hovedtelefoner

Alt er lige ved hånden. Besvar telefonopkald håndfrit med et dobbelttryk - eller skift nummer, juster lydstyrke og foretag opkald ved at trykke på eller swipe panelet. Og hjælp fra din telefons stemmeassistent er blot ét langt tryk væk.

Strøm hele dagen, hurtig opladning

Med imponerende 30 timers batterilevetid har du nok strøm til selv lange ture. Og hvis du er nødt til at lade op hurtigt, kan du få fem timers batterilevetid efter blot 10 minutter med den valgfri AC-adapter.

Drejelig sammenfoldelig struktur
Drejelig sammenfoldelig struktur

Ørekopperne drejer indad, så de nemt kan pakkes sammen i et kompakt etui.

Bæreetui med kabel
Bæreetui med kabel

Det medfølgende etui er slidstærkt og indeholder et kabel til lytning med kabel.

Så fordybende. Så ægte.

Overgiv dig til lyden overalt omkring dig. Så virkelighedstro som hvis du var til livekoncert eller i studiet med kunstneren. Med 360 Reality Audio bliver musik mere fordybende og ægte end før.

Disse hovedtelefoner lader dig nyde 360 Reality Audio.

En personlig biografoplevelse

Med BRAVIA XR™ og WLA-NS7 trådløs sender

Få en fantastisk Dolby Atmos®-oplevelse og 360 Spatial Sound, der tilpasser sig dine ører med BRAVIA XR og disse hovedtelefoner ved hjælp af den trådløse sender WLA-NS7.  

Mand på sofa i en stue, der lytter til hovedtelefoner via en trådløs sender
360 Spatial Sound Personalizer

Med Sony | 360 Spatial Sound Personalizer-appen får du en lydoplevelse, der er optimeret til dig. Appen registrerer og analyserer din øreform, så øretelefonerne kan skabe dit eget personlige rumlige lydfelt, når de er parret med BRAVIA XR TV'er.

WLA-NS7 trådløs sender med hovedtelefoner på et skab – tilsluttet et vægmonteret BRAVIA TV
Dolby Atmos-oplevelse

Med en Sony WLA-NS7 trådløs sender tilsluttet til et BRAVIA XR TV skaber dine hovedtelefoner den ideelle opsætning af fantomhøjttalere omkring dig, så du får en fantastisk Dolby Atmos-oplevelse. Bliv en del af scenen og føl, at du selv står midt i handlingen.

Artist_connection
Lyt til musik på demoafspilleren ved at downloade appen Artist Connection

Specifikationer og funktioner

WH-1000XM3-hovedtelefonerne fører dig endnu dybere ind i stilheden med yderligere forbedringer af avanceret støjreduktion og smart lytning, der tilpasser sig din situation.
  • Den støjreducerende HD QN 1-processor lader dig lytte uden afbrydelser

  • Unik, automatisk personlig NC, og atmosfærisk trykoptimering

  • Trådløs frihed med BLUETOOTH®-teknologi og NFC

  • Smart lytning med tilpasset lydstyring tilpasser automatisk de omgivende lyde til din aktivitet

  • Lyd i høj opløsning med DSEE HX™ og LDAC

Driverenhed
40 mm, dome-type (CCAW-svingspole)
DSEE HX
Ja
Indgang(e)
Stereominijackstik
Frekvenskurve
4 Hz-40.000 Hz
Frekvenskurve (Bluetooth®-kommunikation)
20 Hz - 20.000 Hz (44,1 kHz sampling) / 20 Hz - 40.000 Hz (LDAC 96 kHz sampling, 990 kbps)
Frekvenskurve (aktiv betjening) 
4 Hz-40.000 Hz
Passiv betjening
Ja
NFC
Ja
Ledningslængde
Hovedtelefonkabel (ca. 1,2 m, OFC-tråde, guldbelagt stereoministik)

Hvad er der i kassen

Bæretaske, Stikadapter til anvendelse i fly, Hovedtelefonkabel (ca. 1,2 m), USB-kabel: Type-C™ (ca. 20 cm)

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser og priser

Brugerne siger