Vejl. Udsalgspris

kr 5.200,00

(VAT)
Billeder af MDR-Z7M2 hovedtelefoner
Billeder af MDR-Z7M2 hovedtelefoner
Billeder af MDR-Z7M2 hovedtelefoner
Logo for lyd i høj opløsning
Nyd en førsteklasses lyd i høj opløsning 

Bring din digitale musiksamling op på et nyt niveau med lyd i høj opløsning. Ved at optage musik digitalt med en højere hastighed end CD giver lyden i høj opløsning dig mulighed for at komme tættere på den oprindelige optagelse i studiet og nyde musikken, præcis som kunstneren havde tiltænkt.

En lydoplevelse, du ikke ønsker at forlade

Lad dig fortabe i den musik, du elsker, med forbedret lydkvalitet og flere timers lyttekomfort. MDR-Z7M2 giver en elegant lydgengivelse, fra høje til de lave toner, med 70 mm HD-drivere, aluminiumbelagte membraner af flydende krystal polymerfilm, Fibonacci-mønstret gitter og en stor magnet, der er to gange større en den magnet, der anvendtes i forgængeren. Resultatet er en tredimensionel, rumlig lydoplevelse, der er i en levende atmosfære.

70 mm HD-driverenheder leverer en bred, rumlig lyd

Nye HD-driverenheder med stor diameter på 70 mm er designet til at dække dine ører og skabe en plan bølgefront svarende til den, man oplever i et naturligt lydfelt, og gengive frekvenser fra 4 Hz til 100 kHz. Hver tone forbliver klar over et rumligt lydfelt, hvilket bevarer følelsen og energien i den oprindelige optagelse, med ægte vokal klarhed og præcis basgengivelse.

Udvikling af lyden i Signature Series

Vores MDR-Z1R-hovedtelefoner forbliver lydentusiasternes førstevalg, og nu er deres afgørende teknologier mere tilgængelige i de nye MDR-Z7M2. Førsteklasses lyd til en lydoplevelse, du kan bruge flere timer på at fortabe dig i.

Graf med frekvenssammenligning
Mere jævn højfrekvenskurve

Nedarvet fra MDR-Z1R har MDR-Z7M2 et Fibonacci-mønstret gitter, der gengiver de tilsigtede lydegenskaber jævnt – en særlig udfordring ved ultrahøje frekvenser.

Fibonacci-mønstret gitter
Fibonacci-mønstret gitter 

Det Fibonacci-mønstrede gitter, der er fremstillet af massiv harpiks, med tyndere rammer, opnår både styrke og mindre tykkelse til at mindske lyddæmpningen fra gitteret ved ultrahøje frekvenser.

Aluminiumbelagt LCP-membran
En aluminiumbelagt LCP-membran 

Membranens kuppel er større, og profilen er optimeret, hvilket giver mulighed for en klar lyd i Mid-Low-området og en fantastisk lyd i Mid-High-området. Ved at kombinere aluminium og LCP undgås den materialespecifikke resonans, og det giver en naturlig lyd med lav farvning.

Dynamisk neodym-magnet
Ca. 200 % større dynamisk neodymmagnet

Med en nyudviklet, større magnet, der er dobbelt så stor som den på MDR-Z7, skaber MDR-Z7M2 større drivkraft og hurtig respons på højopløsningssignaler, hvilket resulterer i ren lydkvalitet.

Fortab dig i en verden af lyd i høj kvalitet

Forbliv forbundet med førsteklasses lyd med et 4,4 mm afbalanceret tilslutningskabel og sølvbelagte iltfrie kobberkabler – de følger med i kassen.

4,4 mm afbalanceret kabeltilslutningsdiagram
4,4 mm afbalanceret kabeltilslutning

Nyd en klar, præcis og dynamisk lyd med et 4,4 mm afbalanceret tilslutningskabel, som adskiller lydsignalerne i venstre og højre side og samtidig minimerer signaloverførselstabet og den deraf følgende lydforringelse.

Sølvbelagt OFC-kabel
Sølvbelagt, iltfrit kobberkabel 

Sølvbelagte, iltfrie kobberkabler minimerer modstanden og signaloverførselstabet. Resultatet er mindre lydforringelse, flere detaljer og jævnere diskantlyde. 

Ergonomiske ørepuder

En kombination af tredimensionelt syede, syntetiske læderoverflader og en meget tyk uretanskumpude med lav afstødning sikrer en ergonomisk form, der er tilpasset hovedets ujævnheder og giver et ensartet tryk omkring hele området. Ved at øge lufttætheden mindskes lydudslippet, og lyden optimeres med en kraftfuld bas.

Aluminiumlegeret bøjle og skyder
Aluminiumlegeret bøjle og skyder

Der anvendes en aluminiumlegering til de bøjler og skydere, som udgør den bærende kraft i hovedtelefonerne. De sikrer både en let vægt og lang holdbarhed i årenes løb.

En mand, der slapper af med de behagelige ørepuder på MDR-M7M2
Behagelige ørepudematerialer

Der er valgt en blød uretanskumpude med fugtabsorberende og -frigivende egenskaber til ørepudernes overflade, som mindsker følelsen af indelukkethed og giver en behagelig og længerevarende lytteoplevelse.

Så fordybende. Så ægte.

Overgiv dig til lyden overalt omkring dig. Så virkelighedstro som hvis du var til livekoncert eller i studiet med kunstneren. Med 360 Reality Audio bliver musik mere fordybende og ægte end før.

Disse hovedtelefoner lader dig nyde 360 Reality Audio.

Artist_connection
Lyt til musik på demoafspilleren ved at downloade appen Artist Connection

Specifikationer og funktioner

MDR-Z7M2-hovedtelefoner giver flere timers førsteklasses lyd at fortabe sig i. Med teknologi fra de anerkendte MDR-Z1R har den en 70 mm HD-driverenhed med Fibonacci-mønstret gitter, 4,4 mm afbalanceret tilslutning og er designet til bærekomfort med en lydoplevelse, du ikke kan få nok af.
  • Kompatibel med lyd i høj opløsning

  • 70 mm HD-driverenheder med aluminiumbelagt, flydende krystalpolymermembran

  • 4,4 mm afbalancerede kabler og sølvbelagte iltfrie kobberkabler

  • Ergonomiske ørepuder

Driverenhed
70 mm, dome-type (CCAW-svingspole)
Frekvenskurve
4 Hz – 100.000 Hz
Ledningslængde
Hovedtelefonkabel (ca. 3 m, sølvbelagte OFC-tråde, guldbelagt stereoministik), hovedtelefonkabel til afbalanceret tilslutning (ca. 1,2 m, sølvbelagte OFC-tråde, L-formet guldbelagt afbalanceret standardstik)

Hvad er der i kassen

Unimatch-stikadapter (guldbelagt), hovedtelefonkabel (ca. 3 m, sølvbelagte OFC-tråde, guldbelagt stereoministik), hovedtelefonkabel til afbalanceret tilslutning (ca. 1,2 m, sølvbelagte OFC-tråde, L-formet guldbelagt afbalanceret standardstik)

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet