Sony lancerer nye in-ear hovedtelefoner i INZONE-serien i samarbejde med Fnatic

 • De nye INZONE Buds er de første in-ear hovedtelefoner i INZONE-serien og tilbyder helt op til 12 timers batterilevetid med mindre end 30ms forsinkelse
 • Sony introducerer også de ultralette, trådløse INZONE H5-hovedtelefoner samt de populære INZONE H9-hovedtelefoner i en længeventet sort farve
 • INZONE Buds og INZONE H5 er udviklet i tæt samarbejde med det anerkendte e-sportshold Fnatic.

Sony har netop lanceret to helt nye hovedtelefoner i den anerkendte gamingserie INZONE. De nye in-ear hovedtelefoner INZONE Buds er spækket med Sonys anerkendte lydteknologi og designet til at hjælpe brugeren til sejr. INZONE Buds tilbyder en fordybende spiloplevelse takket være muligheden for at tilpasse lyden til det unikke øre, 12 timers batterilevetidi samt lav forsinkelse.

Lanceringen byder også på de trådløse INZONE H5-hovedtelefoner, der giver mulighed for op til 28 timers uafbrudt spil, alt imens komforten er i højsædet. Det giver brugeren optimal komfort, selv under længere gameplays.

Både INZONE Buds og INZONE H5 er udviklet i samarbejde med det anerkendte e-sportshold, Fnatic, der i 2024 kan fejre 20-års jubilæum, alt imens de tidligere i år sikrede flere internationale titler ved VALORANT Champions Tour.

INZONE Buds ​ ​ ​ ​

Helt personlig lyd med 360 Spatial Sound for Gaming

De nye INZONE Buds kommer med 360 Spatial Sound, hvilket gør det muligt at høre modstanderens retning og afstand, så brugeren altid er ét skridt foran konkurrenterne. INZONE Buds kommer desuden med Sonys brancheførende teknologi, der analyserer både øreform, men også øregangens akustiske egenskaber, så INZONE Buds kan tilbyde fuldstændig skræddersyet lyd.

Med Sound Field Optimization-funktionen er det desuden også muligt for brugeren at oprette en personlig lytteprofil. Ved blot at tage billeder af sine ører i 360 Spatial Sound Personaliser-appen kan brugeren nyde sit gameplay med uovertruffen rumlig nøjagtighed.

INZONE Buds kan også tilpasses den enkelte brugers øregang takket være Sound Tone Personalization. Hovedtelefonerne afspiller testlyde fra driverenhederne og anvender samtidig feedbackmikrofoner til at måle, hvordan lyden kommer ind i øregangen. Ud fra den akustiske analyse bliver lyden efterfølgende afspillet via INZONE Hub PC-appen, der skaber en helt unik og optimal lytteoplevelse med høj lydnøjagtighed.

Nyd den fulde oplevelse med Dynamic Driver X og støjreduktion
Med livlig gengivelse af enhver lyd – lige fra kraftige eksplosioner til ethvert fodtrin – vil brugeren blive ført direkte ind i spillets verden. Det sker ved hjælp af Dynamic Driver X, en specialdesignet driverenhed, der resulterer i en bred gengivelse af frekvenser, kendt fra de brancheførende WF-1000XM5. Membranstrukturen kombinerer flere forskellige materialer i hele enheden, hvilket resulterer i klare høje toner og dyb, rig bas med lav forvrængning.

Gør gameplayet endnu bedre

Den nye L1-processor har et lavt strømforbrug og kommer med op til 12 timers batterilevetidii – og op til 24 timer med opladningsetuiet. Takket være branchens længste batterilevetid kan brugeren nyde endnu længere spilsessioner. INZONE Buds kommer med en USB-C dongle, der sørger for mindre end 30ms forsinkelse.

INZONE Buds er designet med fokus på at reducere kontakten med selve øret, hvilket resulterer i et langt mere komfortabelt spil.

Andre funktioner:

 • Kommer med en mikrofon med AI-baseret støjreduktionsalgoritme til at isolere brugerens stemme, selv i støjende omgivelser, hvor alt baggrundsstøj blokeres.
 • Styr med tap: Der er mulighed for at indstille brugerdefinerede tapfunktioner.
 • LE Audio: Op til 24 timers batterilevetidiii, når den er tilsluttet en smartphone.
 • Kompatibel med Sony | Headphones Connect-appeniv.

Find billeder her.

INZONE H5

INZONE H5 er et perfekt match til de lange gameplays. De nye hovedtelefoner er nemlig ultralette og med et lavt tryk, mens de leverer en rumlig lydgengivelse, så brugeren kan forblive i zonen. INZONE H5 har desuden en boommikrofon, så ens stemme går tydeligt igennem.

INZONE H5 nøglefunktioner

 • 2,4GHz trådløs forbindelse
 • 360 Spatial Sound for Gaming: Præcision med 3D-lydpositionering
 • Fokus på komfort: Med sine 260 g, bløde ørepuder og lavtryksdesign er de ideelle til længere gameplays.
 • Krystalklar kommunikation: AI-baseret støjreduktion og to-vejsmikrofon sikrer klare opkald under spillet.
 • Batterilevetid: 28 timer trådløst.
 • Kabel: Mulighed for at tilslutte via et 3,5mm stik.

Find billeder her.

INZONE H9 bliver også tilgængelig i sort

INZONE H9, der er anerkendt for den gode lydkvalitet, høje fokus på komfort og enestående støjreduktion, bliver nu også tilgængelig i en længeventet sort version.

"Vores samarbejde med Sony bidrager til at udvikle e-sporten til højeste niveau og at støtte vores professionelle teams til at udleve deres potentiale. Et af vores fokusområder som partnere var at bringe vores professionelle viden og erfaring ind i udviklingen af INZONE BUDS og INZONE H5-hovedtelefonerne,” fortæller Sam Mathews, CEO for Fnatic, og fortsætter:

”Sammen med vores professionelle team blev vi enige med Sony om, at INZONE Buds, med deres lange batterilevetid, fokus på komfort og fordybende lyd, ville være en ideel hovedtelefon til gaming og kan bruges af vores professionelle gamere til lange gameplays på den globale scene. Vi er glade for, at vores globale fanbase nu kan opleve resultatet af samarbejdet gennem hovedtelefonerne og få den fulde spiloplevelse.”

Find billeder her.

Pris og tilgængelighed

 • INZONE Buds er tilgængelige fra i dag i farverne sort og hvid til en vejledende udsalgspris på 1800 kr.
 • INZONE H5 er tilgængelige fra i dag i farverne sort og hvid til en vejledende udsalgspris på 1400 kr.
 • INZONE H9 i farven sort er tilgængelig fra i dag til en vejledende udsalgspris på 2500 kr.
Website preview
INZONE Buds
INZONE BudsMed INZONE Buds får du True Wireless -øretelefoner<strong> med lav forsinkelse </strong>med lang batteritid og masser af teknologi, der sikrer dig sejren.
Sony Danmark
Website preview
INZONE H5 | Trådløst gamingheadset | Gaming-udstyr | Sony Danmark
INZONE H5Med en let konstruktion og et lavt sidetryk er INZONE H5 klar til selv de længste gamingsessioner. Og med avanceret rumlig gengivelse, der holder dig fordybet, og en mikrofon, der sørger for, at du bliver hørt, er du godt på vej til at sejre.
Sony Danmark
Website preview
INZONE H9 Trådløst støjreducerende gamingheadset
Vær klar til at vinde med premium INZONE H9-gamingheadset fra Sony. Med 360 Spatial Sound til gaming får du kraftigere lyd til din mission.
Sony

 

i Gældende fra september 2023 og baseret på headsets med USB-transceiver. Batterilevetiden er gældende ved tilslutning via USB-transceiver og aktiv støjreduktion er slået fra. Den egentlige ydeevne varierer afhængigt af indstillinger, miljøforhold, opbevaring og brug. Batterier er forbrugsvarer, hvor kapacitet forringes over tid, efterhånden som de ældes. Sony garanterer ikke batteriets levetid.

ii Tilslutning via USB-transceiver med aktiv støjreduktion slået fra.

iii Ikke gældende ved opkaldsbrug. Gælder når aktiv støjreduktion er slået fra. ​

iv Sker ved en opdatering der er planlagt til 2. kvartal 2024.

Amalie Ayoe Sørensen

Kommunikationsrådgiver for Sony, Discus Communications

Paola Rashid

Marketing Communications Manager TV, Video and Sound, Sony Nordics

Om Sony Corporation
Sony Corporation er et datterselskab ejet af Sony Group Corporation og er ansvarlig for Sony Group’s afdelinger inden for underholdning, teknologi og services. Med en vision om fortsat at skabe Kando (følelser) og Anshin (pålidelighed, tiltro og ro i sindet) hos mennesker verden over ved hjælp af teknologi, skaber Sony produkter og tjenester inden for områderne hjemmeunderholdning og lyd, billedbehandling og mobil kommunikation. For mere information, besøg: http://www.sony.net/

 

Få opdateringer i din indbakke

Ved at klikke på "Tilmeld" bekræfter jeg, at jeg har læst og accepterer denne Privatlivspolitik.